Header

Seglar i Mexikanska golfen 23 Februari till 22 April

LANDSCAPE, EVERYDAY LIFE

​Hejdå vintern och all snö! Nu finns det verkligen ingen risk längre för att det skall komma en snöstorm eller helt plötsligt bli 100-... nä chansen är liten, vilket är superskönt! Längtar efter att bli brun nu, att kunna gå ute i t-shirt och att kunna få bada och spela fotboll med kompisar. Har verkligen inte alls vart avundsjuk på de som vart i fjällen och åkt skidor nu! Förutom de som vart i Hemsedal då kanske, bara för att det är så fruktansvärt fint! Nä, mer avis på de som vart vid de varmare breddgraderna. Jag ser verkligen fram emot denna vår/sommaren, faktiskt hela året om jag får säga det själv inklusive början på 2017. Sen vet jag ju inte vad som händer när jag tagit studenten men det får vi se då!

Hur känner ni över att vintern är över? Skönt eller inte? Intressant att se vad ni tycker :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

FASHION & BEAUTY

Hej på er igen! Som ni kanske kommer ihåg så sa jag att jag skulle visa er vad jag köpte i stan! Äntligen köpte jag Mary-Lou manizer från the balm! Är verkligen så inriktad på highlighter nu! Innan var det ju mer hype kring käkben och en snygg contouring! Men nu på senaste har highlighter blivit mer och mer viktigt! Personligen gillar jag en bra highlighter då det ger hyn en superfin lyster och man ser mycket friskare ut. På våren blir det även extra viktigt då man kanske känner sig blek, då kan det vara skönt att använda en bra highlighter som inte ger fula sträck i solljuset!

Just denna highlighter är väldigt bra då den har superbra pigment så man behöver inte använda förmycket! Innan har jag använt mig av den highlightern som är i anastasias contour kit men tycker inte att den är så pigmenterad så det har inte riktigt blivit som jag velat!

Strobing, för er som inte vet är en ny teknik där man endast använder sig av highlighter. På detta sättet ger man en mer "naturlig" look men definierade ansiktsdrag! För att se hur man gör så rekommenderar jag Kim Kardashians video som ni hittar HÄR

Likes

Comments

EVERYDAY LIFE

Hej på er! Idag var nog den skönaste onsdagen på länge! Sov till 12.30 och sedan vid 13.30 kom Louise till mig! Vi satte oss i soffan och kollade på film. Easy À blev det och ett filmtips till er som vill kolla på en tonårsrum! Finns på Netflix!

16.30 ska Louise på träning och då kommer jag tyvärr ta chansen att plugga lite. Ligger efter i skolan och skulle må dåligt att komma tillbaka från ett lov utan att ha jobbat ikapp!

Hoppas ni har ett skönt lov! Kram på er

Likes

Comments

Twitter
emmahenricsson1

instagram@emmahenricsson

Blogkeen
Nouw