Header

EVERYDAY LIFE, PORTRAIT, TRAVEL

Hej på er!!! Gud vad fint väder det har varit idag!!! Helt galet!

Nu håller jag på att fixa iordning allting för imorgon ska jag åka till Frankrike med min klass by buss. Vi ska till EU parlamentet på fredag så det ska bli så himla kul!!! Bussresan förväntas ta 16 timmar och vi kommer fram ungefär på morgonen på torsdag! Då kommer vi få en heldag i Strasbourg och göra vad vi vill! På fredag ska vi till EU parlamentet för att diskutera frågor angående ungdomar inom EU tillsammans med 24 kandidater från resterande EU-länder. Eftersom det går 44 i vår klass och endast 24 får vara med i parlamentet kommer resterande 20 att få göra egna studier i Strasbourg under torsdagen!

Kommer verkligen bli så kul och ser fram emot att resa lite! Ha det gött

Likes

Comments

EVERYDAY LIFE

Hej på er!!!! I'm back! Var på Mio med mamma idag och köpte 3 nya kuddar till mitt rum och en matta! Är verkligen helt kär i den!

Nu ligger jag i soffan och åt precis ben&jerry cookie dough. Idag har jag klarat 100 dagar utan onödigt socker nu så vad är bättre än att fira med sin favoritglass? Helt ärligt ska jag dock säga att jag inte alls tycker att saker med socker är lika gott längre än innan. Kanske har insett att mitt beroende hade en stor betydelse för att jag ville ha saker och tyckte att det var så gott!

Kollar även på matchen mellan Sverige-Spanien nu! Sjukt spännande! För er som inte vet är det OS-kval för Sverige nu i handbollen. Så gå in och kolla på tv3!

Ha det bra!!

Likes

Comments

EVERYDAY LIFE

Så! Nu är lovet över och jag ska gå och lägga mig i min nya lägenhet på Öckerö! Känns så himla bra att ha flyttar ut igen även om jag redan saknar hemma! Är egentligen ingen hemmagris men om man inte trivs i sitt hem, är det något som är fel!

Hoppas ni haft det bra! Nu ska jag sova! Puss o kram

Likes

Comments

EVERYDAY LIFE

Men en gång känner jag hur somrigt det blev! Men det är så himla kul att göra fina fruktskålar och så himla gott! Eftersom jag mest har pluggat idag så har jag inte så mycket intressant att säga om det! Men här är lite bilder iallafall!

Just nu kollar jag på let's Dance och måste bara säga! FAN VA GRYM BIANCA INGROSSO ÄR! Helt sjukt duktig! Hoppas verkligen att hon vinner!

Hoppas ni har en skön fredag! Puss o kram

Likes

Comments

TIPS, MUSIC

​ÅÅhh imorse när jag vaknade blev jag så himla glad! The Life of Pablo är ute! Albumet har ju länge legat på Tidal tillsammans med Beyoncés Formation, men ligger nu även ute på Spotify. Men eftersom att jag inte har Tidal så har jag lyssnat på Soundcloud när de legat där. Problemet har bara varit att de har försvunnit då och då så har aldrig riktigt kunnat lyssna när jag velat.

Förutom Kanye ääälskar jag Abel Tesfaye, även kallad The Weeknd. Nu har han gjort en ny låt som heter FML tillsammans med Kanye vilken är en av låtarna i The Life of Pablo. Den är verkligen superbra och är så glad att jag nu kan sätta på den när jag vill då den vart en av låtarna på soundcloud som kommit och gått.

Andra favoriter förutom FML i albumet är Real friends, Wolves, Waves, Ultralight Beam, Famous och Frank´s track. Tycker även de andra är bra men somsagt, albumet släpptes på spotify idag så har inte hunnit lyssna igenom.

​​​GO CHECK IT OUT!
​​

Likes

Comments

Twitter
emmahenricsson1

instagram@emmahenricsson

  • Blogkeen
  • Nouw