Idag har jag vart med Sofie, hon gick för inte så längesen. Vi har bara latat oss idag, vi gick till en pizzeria och åt lunch sen hem till mig och sov en stund och låg i sängen och pratade bara. Väldigt skönt då jag knappt kan andas med min förkylning. Nu ikväll ska jag åka till Marcus och sova där, mysigt.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår så bloggade jag inte för jag har blivit jätte förkyld och orkade helt enkelt inte. Jag var i skolan som vanligt på dagen och eftersom vädret var så bra igår i Stockholm tog vi med oss mat och satt oss i Rålis parken vid vattnet och åt. Efter lunchen hade vi bara två lektioner och det var jag väldigt glad över, då jag höll på att somna på sista lektionen för jag mådde så dåligt. Direkt när jag kom hem gick jag och la mig i sängen och vaknade två timmar senare med feber och hosta. Åkte till Marcus vid 7 och var där till ungefär halv elva, så de vart en bra dag ändå.
Likes

Comments

I onsdags var jag på Petters som spelades på Operan. Det var hur bra som helst! Han hade med sig gäst artister så som Veronica Maggio, Daniel Adams-ray, Lilla namo, Agnes osv. Tänkte lägga upp en video från konserten, men det får bli i helgen då jag måste klippa och fixa videon.

Det var inte lätt att få bra bilder där inne tyvärr...

Likes

Comments

Ikväll så ska jag på Petters konsert med mamma och mormor. Då det är mammas favorit artist så följer jag med mer än gärna och gör henne glad. Innan de ska vi är på T.G.I Friday's så det kommer nog bli en väldigt mysig kväll. Bilder från kvällen kommer imorgon!


Likes

Comments

Idag fyller min kära vän Lucas år! Så grattis på din dag bästa lulle. Hoppas den bäst, det förtjänar du.


Likes

Comments

…Jag ÄLSKAR sushi, skulle bokstavligen kunna äta det hela livet.

…Jag kan inte se på skräckfilmer själv, men gillar att kolla på det om jag är med någon.

…Jag hatar att visa mig osminkad.

…Jag har vart i ungefär 17 länder. Likes

Comments

Idag stannade jag hemma från skolan, var hemma igår också. Jag får kramp i magen varje gång jag har ätit något och det resulterar i att jag inte äter så mycket då kramperna är hemska. Kan räkna upp vad jag ätit sen i lördags på en hand liksom, hur sjukt är inte de. Hoppas det blir bättre tills i morgon för då har jag planer, men mer om det i morgonen!


Likes

Comments

Åh kan inte fatta att jag var och såg honom live igår! Han var så sjukt jävla bra. Kommer definitivt gå igen om jag får chansen!

Igår hade jag en bättre söndag. Ingen ångest inför skolan eller någonting. Vaknade upp med gosigt sällskap och låg i sängen och myste nån timme innan jag började fixa mig inför konsten. Jag och några kompisar åkte in vid 3 till annexet och när vi kom fram skrev dom nummer på händerna. Då dom första 100 fick släppas in 17.30 och hade förtur på platser. Så vi hade tur att vi kom den tiden då jag fick nummer 96.
Min mobil dog så har tagit bilderna från Anna. (Vi stog bredvid varandra)
Likes

Comments