Header

Humöret är ju på topp!
Denna helgen har jag äntligen blivit friskare igen, så passade på att vara ute under fina vädret med vänner.
I lördags så var vi vid Delsjön och grillade en massa god mat, avslutade kvällen sedan hemma hos Philip med skräckfilm. Igår var jag och Philip ute vid havet och hade det skönt och den kvällen avslutades med grillning av marshmallows. Haft en underbar helg.
Idag har det varit jobb för hela slanten!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hellu, sov hemma hos mig inatt eftersom jag fortfarande är sjuk. Så idag har jag spenderat lite tid med mamma och sedan kom Philip och hämtade mig. För några helger sedan gjorde vi i ordning hans utemöbler så nu var de ihopsatta och klara för att tas med till lägenheten. Det blev så fräscht och bra! Vi tog en fika och hade lite sommarpremiär vilket var mysigt!

Likes

Comments

Samos

Godmorgon, eller goddag kanske man ska säga. Ligger fortfarande och är sjuk men mår betydligt bättre än vad har gjort innan. Febern börjar gå ner och hostan är lite lika hemsk. Sov dock dåligt pågrund av min hosta...

Men just nu pendlar jag med att kolla på Glee och kollar på aktiviter att göra på Samos, Grekland. Jag och Philip åker dit två veckor i Juli. Kommer bli så skönt verkligen!! Det är ju en väldigt liten ö så finns inte så mycket att göra som andra ställen. Vi är ute efter en semester där vi bara tar det lugnt, får lite färg och äter gott så jag tror att det kommer bli perfekt. Can't wait.

Likes

Comments

London, ta mig tillbaka.

Fick en resa till London av Philip när jag fyllde år. Det var helt otroligt, så fint! Jag bara älskar den staden. Vi gick hur mycket som helst, såg (nästan) allt du ska se, åt god mat, shoppade lite och bara hade det underbart. En resa jag absolut vill göra om igen.
Älskar att ta bilder med min polaroid.

Kvällen kommer jag tillägna i soffan som har har gjort hela dagen, trött på att vara sjuk nu.. Gör mig frisk nuuuu.

Likes

Comments

Godmorgon!
Ligger hemma med feber och hosta, haft det sen i söndags. Usch, hatar att vara sjuk, man orkar ju ingenting. Så mina dagar går ut på att titta på Limitless och Family Guy, äta och sova.

Likes

Comments

Välkomna tillbaka, ska försöka ge mig på detta en sista gång. Kommer nog dock endast göra detta för min egna skull och ingen annans. Så snabbt om mig:

Jag heter Emma och är 20 år gammal, bor i Göteborg och spenderar de mest av tiden på jobbet med underbara barn, tränar och sedan på fritiden med familj och vänner.

Mina stora intressen är resa, inreda och shoppa. Träna gör man nog mest för man måste anser jag.
Sist men inte minst, jag älskar saft.

Hoppas ni fortsätter att klicka in här ibland

Likes

Comments