Kanelbullar är det bästa som finns! Det är så jävla gott och jag vill bara äta dom hela tiden. Jag har provat att förbjuda mig själv, men det har ju gått sådär! 😂 Nu försöker jag ha nån typ av maxgräns per vecka. Tror tre stycken är lagom. Igår åt jag två. Det betyder att jag bara har en kvar. Den måste jag nog spara till lördag!

Idag blir det mestadels pulver. Blir så vissa dagar för att på ett väldigt enkelt vis komma ner i kcal över veckan. Typ som 5:2, fast valfritt antal dagar. Jag orkar inte att ständigt kolla kcal och väga maten och hålla på.. Jag vet ungefär vad som är bra och ungefär vilken mängd av det jag kan äta. Det kombinerat med pulver blir en rätt så bra balans utan att man behöver lägga för mycket energi på det. Fredagar och lördagar tänker jag inte alls på vad jag äter, medan söndagen har blivit vääääldigt lowcarb. Vatten dricker jag minst 3x700 ml per dag, plus det jag dricker på jobbet.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag känner mig så stolt och nöjd med mig själv. Att vara på botten och vända det till nåt positivt och ta sig upp, ännu högre än man var innan, det är en helt underbar känsla! Hela min syn på livet och mig själv har ändrats till det bättre. Jag är mer avslappnad, gladare och mindre stressad. Jag hatar inte min kropp längre. Den känslan, att se sig i spegeln och inte avsky det man ser, det är en fin känsla! Givetvis vill jag fortfarande bli av med lite vikt och tighta till mig, men jag gör det av kärlek till mig själv och inte för att jag vill kräkas av att se min mage i spegeln.

Jag är så tacksam att jag har min kropp, att den varje dag låter mig göra det jag vill och bara stoppar mig ibland. Jag är tacksam över att mina sinnen fungerar, att jag kan se världen och höra fågelsång. Jag känner mig mer kvinnlig än jag någonsin gjort, det trots att jag tappat massa hår på huvudet och fått det på andra kroppsdelar. Mina celluliter stör mig inte längre, nu har jag nämligen lite kvinnliga former för första gången i mitt liv. Jag har lite mer fett på utsidan av låren och det ser nästan ut som att jag har höfter!

Ja, jag får fortfarande raka mig stup i kvarten och vaxa överläppen och allt det där.. Men nu känns det inte så jobbigt längre. Det är heller inget jag kan göra nåt åt utan att må dåligt igen, och det är de inte värt. Jag äter aldrig en p-pilla igen i mitt liv.. Jag har pcos, och just nu gör det inte så mycket.

Jag har aldrig känt mig så hel innan!

Likes

Comments

Det känns så jävla bra att vara tillbaka! Jag mår toppen och allt går framåt. Kosten går bra, jag har inget speciellt schema utan äter det jag vill men gör bättre val. Det blir mycket längre promenader med hunden och ca 2 gympass i veckan. Just nu känns det som en lagom nivå för jag blir fortfarande sjukt trött när jag håller igång en hel dag.

Jag har valt att inte ha nån jättepress på mig själv nu i viktkampen och har satt ett sjukt lågt och väldigt realistiskt mål, under 70 kg till semestern. Semestern är 28 augusti... 😂

Mitt uppe i situationen för ett par veckor sedan så åt jag allt jag kom över och vågen visade 77,5 kg. Långt ifrån okej. Idag sa den 74,9 kg och måttbandet visade på nästan samma siffror som innan mitt break. 😃 Jag traskar vidare i samma bana och njuter av känslan när byxorna sitter lösare och lösare!

Likes

Comments

När nånting händer i mitt liv som jag inte riktigt har kontroll över så äter jag. När jag känner mig arg, ledsen eller besviken så äter jag. När jag är glad, förväntansfull och nyfiken så äter jag. Jag kan bara låta bli att äta när jag har riktigt bra rutin på mina dagar och inget oväntat händer.

Jag har varit ledig hela veckan just på grund av en oväntad händelse, som såklart rörde upp varenda känsla jag nånsin känt plus några nya. Och hur har jag hanterat det? Med godis. Massa godis. Skräpmat, chips och Cola. Vitt bröd i mängder och litervis med juice. Hade jag bara skött mig så skulle jag av naturen ha tappat ett kilo eller två, men istället ligger jag nu plus 3. Såhär stor siffra har vågen inte visat sedan innan jul. Inte heller måttbandet har varit såhär deprimerande sedan dess.

Nu när jag kommit ut på andra sidan måste jag göra det som jag i längden mår bäst av. Problemet är bara att det är så jävla svårt med rutiner när man jobbar som jag gör.. Finns ju knappt tre dagar på en vecka som ser likadana ut och jag vet aldrig hur mycket jag ska jobba. Längtar innerligt till den dagen då man får ett större kontrakt och kan planera sitt liv. Jag älskar mitt jobb, men inte omständigheterna.

Det är så lätt att tänka på morgonen att idag är dagen då jag börjar göra rätt. Idag är dagen då jag slutar straffa mig själv genom att trycka i mig skit som jag vet att jag egentligen inte vill ha ett par minuter senare. Mitt problem ligger i att komma ihåg den tanken under hela dagen.. Men jag antar att det ändå är värt ett försök?

Likes

Comments

Idag är jag nästan mig själv igen, känns riktigt skönt! Har just nu en del energi så det blir en långpromenad med Walle så får jag se hur det känns sen.

Likes

Comments

Sitter och laddar med frukost såhär första dagen på resten av mitt liv. Det känns så stort och mäktigt på något vis att tänka på det. Att varje dag har man en möjlighet att ändra riktning, göra nya val och fatta nya beslut. Det vi gör idag, varje dag, lägger grunden till resten av livet.

Jag vet inte om det är som jag börjar bli vuxen (det hade ju varit på tiden i så fall..😏) eller om jag bara hittat påknappen i huvudet..? I vilket fall som så känns det jävligt bra att börja tänka lite annorlunda och ta mer ansvar över alla bitar i mitt liv. Man hinner gå igenom en hel del med sig själv när man väl börjat!

Likes

Comments

Efter en ovanlig dag känner jag mig faktiskt väldigt avslappnad. Jag har inte mått såhär bra på en hel vecka. På ett sätt skulle jag nog även kalla mig lycklig. Allt kommer bli bra.

Likes

Comments

Efter en sjukt jobbig vecka är det imorgon äntligen måndag! Det är första dagen på en veckas ledighet där jag bara ska laga mig och försöka bli mig själv igen. Det ska bli riktigt skönt och jag behöver det verkligen.

Btw, jag hatar verkligen min pcos! Mitt värsta problem är den ökade behåringen. Jämfört med många andra är det dock väldigt lindrigt, men jag mår ju knappast bättre av att andra har det värre! Nacken är det som får mig att må sämst.. Jag har alltid uppsatt hår på jobb till exempel, och har man då missat att raka sig blir det inte så jävla roligt.

Likes

Comments

Idag kommer det bli en riktig svulledag! Pappa och jag ska ha 500-dag.. Det började som ett skämt när mamma testade 5:2 dieten. Hon hade då en 500-dag, alltså en av dagarna med max 500 kcal, varpå jag och pappa bestämde oss för att det betydde minst 500 kcal per mål! 😂

Nästa vecka blir det fri mat, men jag ska försöka att inte överdriva.. 😁 Måndagen 2/5 startar det ett nytt försök att komma ner under 70 kg. Så glad att det fanns en anledning till att jag misslyckades så stort sist, att jag inte bara var kass.. Men nu är jag på g igen och riktigt taggad! 😃 Ska bara må bra i knopp och kropp först, sen kör vi! 😃👍🏻

Likes

Comments

Jag har än en gång förstört för mig själv. Gör tvärt emot det jag borde och äter ungefär allt som är dåligt för min kropp. Ska jag ändå göra det som är dåligt så kan det lika gärna göra nytta! Så nu blir det pulver. Fyra påsar om dagen i en vecka. Vägde 75,0 kg idag. Det är INTE OKEJ!

Likes

Comments