Better Blogging Nouw
Presentation picture
emmahavel
Emma, 20 år, Göteborg
Jag är en tjugoårig tjej som bor i Göteborg. Här skriver jag om träning, vänner, intressen, resor, skolan och annat i min vardag!
(Bilderna på min design är tagna på WHI)

 

Knas

 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nouw eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

Maaat

Utländsk mat är det absolut bästa som finns!! Här är från de senare dagarna hehe 

Jävla nattstad

Haha har försökt blogga massa gånger utan att det sen går att ladda upp så orkar inte skriva om allt. På de senaste dagarna har jag gjort lite allt möjligt, men shoppade lite med mamma, blev ett par shorts och tubtopp. Fick ett lil Wayne linne av min älskade syster och jag har ätit ute varje dag. Hehe lifes gooood! gjorde mina naglar på Brilliant Nails med Hanna också, är riktigt nöjd, fick dock fila ner dom lite för dom blev lite för långa.. Aja, nu ska jag nana, godnatt! 

Haha bästa 

Bloggat från min mobil
 

Stan

Jag och Sabina har legat i solen och dragit oss hela dagen, nu ska vi in till stan och handla lite sen hem till mig, så bloggar igen om en stund puss 

Hos sebbe

Är hemma hos sebbe just nu med sabina, dom kollar på skräckfilm så jag kollade på american pie på sebbes ipad som jag också bloggar från just nu. Fattar inte så mycket haha... Aja, har varit med hanna idag och bara tagit det lugnt, vi satt mest ute på altanen och och pratade och åt gotta :-) nu ska vi sova, jag ska upp tidigt imorgon... Godnatt!

 

Sommarväder!

Älskar det underbara vädret, har legat och solat större delen av dagen och bara tagit det lugnt. Förlåt för att jag har bloggat så dåligt, men mitt internet har tagit slut på mobilen och använder inte datorn så ofta. I förrigår va jag på Liseberg med Hanna, det va superkul! Jag tog massa bilder så får lägga upp dom när jag har tid haha. Sen sov jag hos Sabina från i förrigår till igår, vi kollade på breaking dawn och grät en skvätt hehehe. Senare på kvällen åkte jag hem till älsklingen, vi kollade på avatar och sen somnade, så jag tog morgonbussen hem och va inte hemma förrän sex imorse. Lyckat som fan haha. Känns som om jag har kollat mycket på film dom här dagarna.. Aja, nu väntar jag på att Hanna ska komma hit, vi ska grilla och sitta ute i det fina vädret tänkte jag, och sen måste jag städa mitt rum... Nu har jag väl fått med allting tror jag, så hörs senare, puss!


 

Gårdagen

Igår va jag på bio med världens bästa, vi kollade på Avengers, den va faktiskt riktigt bra, och rolig! Efter det tog vi en promenad i stan, mötte upp några kompisar och åkte till Kärra. Inget direkt röj, men med tanke på vem jag va med hade jag kunnat vara precis vart som helt hehe. Vi missade sista bussen så jag och sonja ramlade hem vid sex imorse, inte så jättebra.. hahaha. Idag ska vi iallafall till Lilla Edet, hörs senare! 

...

Nu mår jag bra :-)