​Så då var vi här, hemma på svensk mark och ingen au pair längre!
Anledningen till ny blogg är för att kunna byta namn på gamla bloggen så lärde man betala vilket jag är för snål för, sedan kan det vara roligt att bara låta den bloggen vara och lätt kunna kolla igenom.

Jag hade inga planer att fortsätta bloggningen men i och med nya jobbet som skidguide för Slopetrotter i Alperna denna vintersäsong tänkte jag att det kan vara roligt att dokumentera den för alla nyfikna och mig själv då. Just nu dessa månader blir det nog inte mycket uppdatering men ju mer som händer desto mer blir det. Jag är jätte pepp på detta jobb och blir bara mer varje gång jag får ett nytt mail.

I och med att slopetrotter är usprungligen danskt så är en av deras krav att man helst ska lära sig danska, då många av deras gäster och anställda är dansktalande för att göra kommunikationen lättare. Suttit som en tok de senaste dagarna, att läsa är inte svårt, måste bara lära mig danska i talform (haha) !!

I oktober kör det igång på riktigt med en första guide utbildning nere i Danmark, så då kommer jag spendera en vecka där nere så då blir det nog en del uppdateringar innan, under och efter. Sen i December kör säsongen igång på riktig med en vecka av träning och sedan kommer gästerna så från och med Oktober kommer jag förhoppningen igång på riktigt med denna blogg.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments