Hej, hoppas allt är bra med er!
Det var ett tag sen sist, ska försöka ta tag i bloggandet igen. Atm ska jag läsa lite böcker som vi har i skolan. Idag hängde jag med farmor till matstället då hon frågade mig samtidigt som hon hämtade mig på skolan, vadå lat?;) Kan varmt rekommenderas, åt en kyckling paj med pesto och fetaost.


Massa kramar Emma.

Likes

Comments

Skolan har nu börjat igen, än så länge känns allting bra & det är skönt att komma tillbaka till rutinerna. Var upp till syv idag för att fixa med kurserna, har nu fixat det så jag har 150 poäng utökat istället för 400. Slutade kl 11:00 vilket gjorde att jag åkte till farfar & farmor för att äta mat. Senare på eftermiddagen åkte jag till jobbet och de senaste timmarna har jag bara kollat youtube.

Likes

Comments

Idag gjorde jag nationellt prov i engelska, vilket gick hyfsat bra. Förra veckan var jag till Stockholm på klassresa och på måndagen förra veckan kom jag även hem efter över 2 veckor utomlands. Just nu är allt väldigt stressigt i skolan, historia frågor tills imorgon och spanska förhör och sen har jag geografi prov på fredag. Igår pluggade jag geografi & historia vilket jag också tänker göra idag, ska också ut på en kvällspromenad. Jag har börjat med att från kl 21 får jag inte använda telefonen för att man tydligen ska sova bättre om telefonen inte används en timme innan sömnen. Nu ska jag iaf sätta mig med spanskan för att beta av lite av det som står på att göra listan idag.

Likes

Comments

Jag är en sån som tycker om att sätta upp mål och ha något att sträva efter. Därför tycker jag nyårslöften är superbra, förändra det man inte tyckte var bra förra året osv.
1. Sluta skjuta upp allting, att göra skolarbetet i tid och göra det jag vill utan att tänka det kan jag göra imorgon.

2. Träna när jag vill och inte låta någon stoppa mig. Jag älskar verkligen att träna och hela jag får mycket mer energi + att jag sover bättre.

3. Läsa minst två böcker i månaden, läsa gör ofta att all min ångest försvinner och för att jag tycker det är otroligt roligt.

4. Försöka visa mitt överväldiga självförtroende som jag faktiskt har, vilket kommer göra att vissa kommer tycka att jag är en riktig bitch.

5. Ta alla chanser jag får utan att tveka.

6. Inte bry mig om vad andra tycker.

7. Ge mina vänner fler komplimanger och vara mer hjälpsam.

8. Göra mitt bästa i alla situationer.

9. Vara ännu mer positiv och ärlig.

Likes

Comments

Idag var jag på köpingen med farmor, vi fikade och hade det mysigt. Jag köpte Clara Henrys bok och ett nytt puder. Ikväll ska jag nog kolla på film med mamma och Elsa, hoppas ni har en bra kväll!

Likes

Comments

Idag följde jag med min lillasyster till tandläkaren i Hudiksvall och efter det passade vi på att köpa det sista julklapparna. När jag kom hem hade det jag beställt från IvyRevel kommit, vilket gjorde mig superglad. Nu ikväll ska jag titta på Bingolotto och Victoria's Secret Fashion Show. Ni anar nog inte hur mycket jag längtat till vs showen, det är helt klart en av höjdpunkterna på hela året.

Kramar Emma.

Likes

Comments

Velat haft dessa skor väldigt länge och nu är dem äntligen mina!

Likes

Comments

Idag jobbade jag min näst sista dag på Unitis och det känns väldigt tungt att behöva lämna det stället. Alla är så underbara, trevliga och vänliga och jag vill verkligen inte sluta där. Mina nästan tre veckor där har varit väldigt lärorika och roliga med personalen där. Jag har jobbat i affären och har fått med mig saker jag bär med mig resten av livet. Ni anar nog inte hur gulliga alla är där och ett stort tips är att besöka Unitis. Nu packar jag i alla fall då jag imorgon åker till Arlanda och på onsdag drar jag till New York. Vilket ger mig blandade känslor då det varit min högsta dröm så länge jag kan minnas, är rädd att jag ska bli besviken osv. Tyckte även att det kunde vara kul om jag försökte blogga när jag var där, hoppas allt är bra med er.
Massa kramar Emma.

Likes

Comments

Tänkte nu skriva en kort presentation om mig själv och vad jag vill med bloggen. Jag är en sextonårig tjej som bor i en köping​ som heter Ljusdal, där jag faktiskt trivs rätt så bra. Min familj består av mamma, pappa, syster och min hund. Några jag står väldigt nära och har en väldigt stor betydelse i mitt liv är mormor, farfar och farmor. Hela mitt liv har de funnits där, uppfostrat mig, fått mig att skratta och de lyser upp min vardag på så många olika sätt. På min fritid ägnar jag mig åt att läsa böcker, träna, kolla på film, umgås med mina vänner osv. För mig är det livsviktigt att vara självständig, ta ansvar, ha måluppsättningar och egna åsikter.  De jag vill med bloggen är att nästan ha en dagbok där man sen kan gå tillbaka för att minnas och läsa. Såklart gör jag också detta för att jag tycker det är roligt och i hopp om att kanske få någon att tänka om eller inspireras.

/Kramar Emma.

Likes

Comments