​Någonting som jag fått dille på nu det senaste är råsaft, en kallpressad juice som är helt obehandlad. Så himla gott, endast smakat denna ovan som är apelsin och en grön juice med spenat och äpple bland annat, verkligen hur gott som helst!  Tips tips tips! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Godmorgon på er! Måndag igen och ny vecka, knappt några föreläsningar denna veckan så blir mycket skälvstudier, ganska skönt. Sitter just nu och äter frukost och ska snart bege mig mot stan för att fixa mina bryn och handla lite mat, tänkte även hinna med en sväng till gymmet nu på förmiddagen innan jag sätter mig med plugg i eftermiddag. Älskar att ha fullt upp på dagarna. Hoppas ni får en bra dag, kram på er! 

Likes

Comments

Hej på er, söndag och jag är tillbaka åter igen på bloggen. Äntligen kommit in i rutiner med skolan och att pendla och samtidigt hinna träna. Idag var planen att jag skulle åka till Karlstad och hälsa på Emelie med familj men tyvärr fick vi skjuta på det till längre fram. Istället tänkte jag försöka plocka undan lite här hemma, göra lite matlådor inför veckan och även försöka ta mig till gymmet senare ikväll, kondition och massa stretch står på schemat idag. Hoppas ni får en fin dag, kram! 

Likes

Comments