Hej på er, jag är tillbaka på bloggen och tänkte komma tillbaka med ett relativt personligt och känslosamt inlägg.

Vill börja det hela med att säga att jag är så otroligt stolt över mig själv just nu, blickar tillbaka och ser hur jag har förändrats genom åren. Men vi ska börja i rätt ände, jag var 9 år, min mamma låg nedsövd på sahlgrenska i Göteborg, 8 mil hemifrån. Detta innebar många sena kvällar för mig och pappa vilket medförde att det blev mycket snabbmat och mindre aktivitet för mig, helt enkelt för att tiden inte fanns och allt vi fokuserade på just då var mamma och om hon skulle överleva. Jag gick givetvis upp i vikt och kände alltid att jag var "större" att jag var så mycket större än alla andra i min klass. Efter ett par år så fann jag träningen, det hela började med att jag tränade ett par gånger i veckan, mest för att det var roligt, detta utvecklades mer och mer och träningen för mig blev en livsstil, och så har det förblivit. Idag älskar jag att träna, det är vardag för mig, det är den jag är och jag har planer på en framtida debut i bikini fitness. Jag är så otroligt stolt över mig själv, dels rent fysiskt, men även psykiskt. Idag är jag mycket mer säker på mig själv, mår så mycket bättre i mig själv, jag är så tacksam över att jag funnit träningen och allt som det har medfört, nu fortsätter vi, mot högre mål! Kram på er

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Någonting som jag fått dille på nu det senaste är råsaft, en kallpressad juice som är helt obehandlad. Så himla gott, endast smakat denna ovan som är apelsin och en grön juice med spenat och äpple bland annat, verkligen hur gott som helst!  Tips tips tips! 

Likes

Comments

Godmorgon på er! Måndag igen och ny vecka, knappt några föreläsningar denna veckan så blir mycket skälvstudier, ganska skönt. Sitter just nu och äter frukost och ska snart bege mig mot stan för att fixa mina bryn och handla lite mat, tänkte även hinna med en sväng till gymmet nu på förmiddagen innan jag sätter mig med plugg i eftermiddag. Älskar att ha fullt upp på dagarna. Hoppas ni får en bra dag, kram på er! 

Likes

Comments

Hej på er, söndag och jag är tillbaka åter igen på bloggen. Äntligen kommit in i rutiner med skolan och att pendla och samtidigt hinna träna. Idag var planen att jag skulle åka till Karlstad och hälsa på Emelie med familj men tyvärr fick vi skjuta på det till längre fram. Istället tänkte jag försöka plocka undan lite här hemma, göra lite matlådor inför veckan och även försöka ta mig till gymmet senare ikväll, kondition och massa stretch står på schemat idag. Hoppas ni får en fin dag, kram! 

Likes

Comments