Hej igen, de var någon dag sen nu men jag har inte orkat bloggat men nu är jag tillbaka med ett nytt inlägg.
Det har redan blivit 5 december och hur sjukt är inte det? Tycker fortfarande att julkalendern är jätte dålig men det går ju inte göra något åt saken.
Idag är det lördag och jag ska inte göra så mycket idag tror jag mer än att bygga ett Marabou chokladhus med min syster, men nu ska jag snart gå upp och fixa lite i mitt rum så vi hörs!!😃

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Go'kväll alla fina, nu har det gått en hel dag sen jag blogga senast och då undrar ni kanske vad jag har gjort sen dess, eller så undrar ni inte... haha nä men jag slutade skolan vid 14:55 och då gick jag och mina kompisar hem och när jag hade kommit hem åt jag lite och sen kollade jag på Youtube, skräll ja vet haha. Sedan var det dags för ett möte i skolan med klassen och alla föräldrar om lite saker men det orkar jag inte gå in på nu. Sedan när jag kom hem ungefär vid 19:45 så åt jag kvällsmat och nu sitter jag här i min säng och bloggar. Nu ikväll ska jag nog inte göra något speciellt mer än att plugga lite of course men om någon undrar så gick engelska testet bra idag som jag skrev om igår haha, men som sagt nu ska jag försöka plugga lite och så tänkte jag försöka lägga mig i tid ikväll för har sovit så lite på senaste tiden, så vi hörs väl imorgon men just det om någon har bra ämnen som ni tycker jag ska blogga om så är det bara att skriva till mig, skulle vara kul men vi hörs haha, hejdååå!

Likes

Comments

​Godmorgon! nu sitter jag på en fruktansvärt tråkig matte lektion och det har äntligen blivit december vilket är så mysigt tycker jag. Idag sändes ju första avsnittet av julkalendern men fy vad jag tyckte den va dålig och kommer nog inte ändra min åsikt om det tyvärr. men men nu ska jag fortsätta att skriva matte tal :( vi hörs, byeee!!

Likes

Comments

Nu har redan denna kvällen också gått och jag har mest pratat med kompisar och kollat på tv/youtube fast jag igentligen borde plugga till engelska och matte prov men vem orkar det liksom hahah? Nu ska jag iallafall kolla lite till på youtube och Paradise Hotel innan jag ställer klockan för imorgon och somnar, är det bara jag som är så taggad för imorgon det är ju 1 december, så himla mysigt ju!
Men men nu ska jag snart sova så vi hörs, Godnatt!

Likes

Comments

Hej mitt namn är Emma Hämäläinen och jag är 13 år och bor i en liten stad i södra Sverige.

Mycket av min fritid går åt till att plugga o sånt men förutom skolan så spelar jag i ett fotbolls lag och rider.

Det var lite kort om mig, hoppas ni kommer gilla mig blogg, kramis!

Likes

Comments