Godkväll på er!!
Bloggandet går inte så bra som jag tänkt mig, menmen, behåller för det kan vara kul att skriva något litet inlägg då och då.
Tänkte dela med mig av en bild från popkollot jag var på för några veckor sen. Just nu när jag tittade på bilderna och lyssnade på vår låt saknar jag det väldigt mycket. Förhoppningsvis tar nog en av ledarna kontakt med mig då jag och en till tjej skulle få vara med som ledare nästa år!! Så i höst ska vi upp till Stockholm och gå på någon planering, det ser jag verkligen fram emot!! Sen är det nog någon festival i Falköping vi skulle vara med och spela på, längtar verkligen!! Speciellt till att få träffa bandet igen, saknar tjejerna.
Ni får ha det så bra i helgen, själv ska jag blanda festivalliv med jobb, vi får väl se hur det går haha. Godnatt på er och ha det så gött

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godkväll på er!
Idag har varit en ganska lång dag. Dagen spenderades upp i Tidaholm med mina syskonbarn på barnens hus. De uppskattade det väldigt mycket och däckade nästan direkt i bilen, söta små parvlar det där.
Här hemma började jag gå en kurs på datorn, men den började lagga och det sparades inte, så jag får ta den kursen en annan gång.
Jag har egentligen inget mer att säga så tänker att jag avslutar dagen här. Kan bjuda på en bild ifrån fredagens konsert dock, den gick över förväntan!!
godnatt på er och sov så gott!

Likes

Comments

Godkväll på er!
Vet att jag inte bloggat på ett tag men det är för att jag inte känner för det helt enkelt, och så är det med det. Ni får ursäkta mig.
Den här veckan är jag på något som kallas för popkollo i Falköping! Superduperroligt! Popkollo är ett musikläger för tjejer, och även massa andra som t.ex. de som inte vill definiera sig alls.
Första dagen fick vi lära känna varandra litegrann och prova olika instrument. På tisdagen blev vi indelade i band och tilldelades instrument. Jag kom i samma band som tre andra tjejer som heter Jennifer, tova och Emma. Jag fick också piano som instrument. Den dagen skrev vi en låt, vilket är ascoolt! Vi har aldrig träffats innan och kan skriva och spela en låt tillsammans?! Vi blev också intevjuade av p4 Skaraborg, så vill ni kan ni gärna gå in och lyssna :)
Igår fortsatte vi med låtarna och det gick suveränt! Jag åkte därifrån vid lunch eftersom jag skulle till sjukhuset och göra ultraljud och sedan åka och jobba! Båda gick bra, jobbet var aschill för det kom bara två personer.
Idag fortsatte vi också med låten och gick sedan till musikaffären. Sen åkte jag hem tidigare även idag eftersom att jag skulle jobba. Idag var det ju musikkväll, så lite mer och göra, så jag är verkligen jättetrött just nu!
Imorgon ska vi fortsätta att repa och har sedan en konsert på kvällen, vill ni får ni jättegärna komma och lyssna! Musikskolan i Falköping klockan 18.30, be there.
Aja, det var alltför ikväll, godnatt godnatt, sov så sött och dröm om alla småkryp ni mött 😘

Likes

Comments

Hajhaj på er allesammans!
Idag kommer ett inlägg i bildform mest, eftersom att jag inte orkar skriva så mycket. Jag var på läger i helgen, superkul, underbart väder och nya vänner! Finns inte mycket som slår det. Tyvärr så var jag sjuk och har gått på Alvedon och hostmedicin haha. Blödde också väldigt mycket näsblod, men det var roligt ändå!

Det var allt för idag! hoppas ni haft en fin helg med gött väder
hare gött igelkött

Likes

Comments

Hajhaj på er!!

 

Tisdagen har rullat förbi väldigt fort. Idag tänktejag för första gången göra ett inlägg som inte handlar om ”min dag”. Fick ensnilleblixt alldeles nytt och tänkte att detta kanske kan bli roligt, det blirsäkert inte lika bra som förväntat dock, men vad gör det?

Eftersom jag gillar musik väldigt mycket tänkte jagtipsa er om en lista med några av mina ”favoritlåtar”, om det blir bra kanskejag gör någon mer fast med andra låtar. Har inte jättemånga låtar på den härlistan, men vi får se vart vi hamnar!

Den här listan jag tänkte dela med mig av har jagdöpt till ”gôtt”, en har ju västgötskt blod i sig. Här har jag i vilket fallsamlat låtar som jag uppfattar som ”goa”. Tänker mig att den här listan passaröverallt, till träning, i bilen, på bussen eller på lektionen. En go mix heltenkelt.

Låtnummer 1

FastCar- Radio Edit av Jonas Blue, Dakota

https://youtu.be/5yXQJBU8A28

Tycker det är väldigt viktigt att skilja den från originalet,eftersom detta faktiskt inte är en helt ny låt vilket flera verkar tro. Tycker dennaär allmänt go och kan tänka mig att jag kommer lyssna sönder på den i sommar.

Låtnummer 2

Pompeii-Kat Krazy Remix av Bastille

https://youtu.be/TLfKT59dQtw

Den här råkade jag hitta av en slump, och fastnadedirekt för den. Älskar hur den ”laddar upp” i refrängen.

Låtnummer 3

FightSong av Rachel Platten

https://youtu.be/xo1VInw-SKc

Tycker denna är en perfekt mix av något ”lugnt” somsedan jobbar sig upp och får mer fart. Älskar hur peppande den är också.

Låtnummer 4

BlackMagic av Little Mix

https://youtu.be/MkElfR_NPBI

En glad låt som får en att vilja dansa, vad ärbättre?

Låtnummer 5

Braveav Sara Bareilles

https://youtu.be/QUQsqBqxoR4

Tycker att denna är peppande och den passar till dethär lite ”lugna” modet man kan komma in i ibland, samtidigt som den ärpeppande.

Låtnummer 6

FeelingGood av Avicci

https://youtu.be/S565hk5T7SA

Detta är heller inte originalet, utan en gammalomgjord låt. Tycker denna är så jäkla skön, detta är min definition av gôtt!

Låtnummer 7

SweetLovin - Sigala, Bryan Christopher

https://youtu.be/qj5zT4t7S6c

En glad låt som får mig att bli alldeles sprallig!

Låtnummer 8

TheMan av Aloe Black

https://youtu.be/HGy9i8vvCxk

Denna låt får mig också verkligen att vilja dansa!

Låtnummer 9

NoMoney av Galantis

https://youtu.be/xUVz4nRmxn4

Känner att denna också kommer bli min egensommarplåga, får sådana festivalkänslor!

Låtnummer 10

Ex´sand Oh´s av Elle King

https://youtu.be/0uLI6BnVh6w

Denna har jag börjat lyssna på nu den senasteveckan. Älskar attityden och kan sitta och lyssna på den om och om igen.

Låtnummer 11

Sexav Cheat Codes, Kris Kross Amsterdam

https://youtu.be/UE91XBtJ8Fw

Detta är heller inte deras ”egen”, utan refrängenkommer från en annan låt som heter Let’s talk about sex. Tror många känner igenden från Pitch Perfect.

Låtnummer 12

TakeOn Me- Kygo Remix av a-ha

https://youtu.be/BrfRMHf62hs

En så himla skön låt som jag hittade på en ”tropical”lista på Spotify. Blir väldigt lugn av denna, självklart tycker jag att originaletär bättre dock haha.

Låtnummer 13

CheapThrills av Sia

https://youtu.be/nYh-n7EOtMA

Detta är ännu en låt som får mig att vilja dansa! Älskarattityden i refrängen och ”kören” som sjunger I Love Cheap Thrills.

Låtnummer 14

Perfect-Matoma Remix av One Direction, Matoma

https://youtu.be/wFDOV1mimks

Ännu en remix som jag tycker är helt grym!

Låtnummer 15

Shots& Squats av Vigiland, Tham Sway

https://youtu.be/Cr4DDZqGm2k

Droppet är ju bara att to die for.

Låtnummer 16

Emergencyav Icona Pop

https://youtu.be/9EnSqnccMyY

Ännu en låt som bara får mig att vilja dansa. Älskartexten och attityden.

Låtnummer 17

Runaway(U & I) av Galantis

https://youtu.be/szj59j0hz_4

Sista låten! En låt som jag faktiskt inte gilladefrån början, men lärde mig att lyssna på! I somras ute på Hönö var denna såjävla grym

Detta var i vilket fall den här listan! Det blev ettganska långt inlägg, men det är ju inte jättemycket att läsa. Hoppas ni tyckteom det!

Hare gött igelkött

Likes

Comments

Hajhaj!

Nu var det ett tag sedan sist, men jag har helt enkelt inte orkat eller tagit mig tiden, och så får det faktiskt vara ibland.

Inte mycket har hänt sedan sist, men vart inne på en diabeteskoll och jobbat lite. Jobbet har gått bra och det var ingen diabetes. Väldigt skönt, var helt inställd på att jag hade diabetes.

Imorse skulle mormor komma hit, eftersom mamma inte var hemma. Jag vaknar av att någon ringer på dörren och tvingas gå upp. Jag antar att det är mormor och kollar på klockan, hon skulle nämligen komma runt kvart över sex. Jag tittar på klockan och den visar tio i sju. Tio i sju, ni fattar paniken när skolbussen kommer fem över sju. Jag springer ut till dörren och öppnar och där står mormor. När jag går tillbaka till mitt rum tittar jag på köksklockan, som visar kvart över sex. Jag springer in på mitt rum och kollar mobilen, som också visar kvart över sex. Tack gode gud säger jag bara. Så jag lade mig i sängen igen och somnade om i tio minuter. Sen kom mormor in och väckte mig, jag åt och gjorde mig i ordning. Sedan åkte jag till skolan.

Jag började med slöjd, vilket inte har vart mitt ämne nu i år. Allt har bara krånglat och vart jobbigt. Idag började jag med att virka en blomma dock som var lite roligt. Den blir tyvärr asful.

Sedan hade vi håltimme och jag satt i biblioteket med Elin och Rebecca. De pratade, jag satt och stalkade och kollade IJWTBC. Jag har börjat titta på dem nu igen och jag älskar dem verkligen. Så himla duktiga och roliga! Skrattar åt varje video. Älskar deras mukbang mest.

Efter det hade vi matte, så jag satt och räknade trigonometri i en timme. Jag skojar inte, det är jätteroligt. Märks att jag ska gå natur va?

Sedan hade vi lunch, och nu är det tydligen sexornas önskevecka vilket resulterar i hyffsat god mat hela veckan, helt okej ju.

Efter lunchen hade vi idrott och vi spelade brännboll. Kändes rätt så bra eftersom det blev hyffsade lag och alla i klassen var glada.

Sen hann jag ha tyska i tio minuter innan jag skulle in till staden. Mamma kom och hämtade mig och så åkte vi in. Vi skulle till vårdcentralen för att kolla mina sidor. Fick träffa en läkare först och hon klämde och kände lite, men inget var fel. Fick sedan gå till labbet för lite prover. Detta är verkligen det jag har vart nervös för hela dagen, hatar blodprover. Fick ta ett i venen och det kändes helt okej, gjorde inte så farligt ont. När hon snart är klar känner jag att jag mår illa och det börjar svartna framför ögonen. Höll alltså på att svimma, men sköterskan var snabb och sänkte ner mig, samt gav mig vatten och blötte ner min panna. Riktigt obehagligt var det, är väldigt stolt över mig själv dock att jag gjorde det.

Efter det åkte jag och mamma och fikade och sen skjutsade hon mig till musikskolan. Sedan åkte vi hem och nu sitter jag och tittar på shadowhunters. Det är en serie som handlar om Clary, som är en så kallad Shadowhunter. Man får följa henne och hennes jakt efter hennes mamma. Tycker böckerna är sådär, lite dryga. Serien är ännu sämre. Rekommenderar den inte, men har ni inget att titta på så duger den.

Hittade en känning också som jag skulle vilja ha på skolavslutningen, så ska in och prova den på onsdag tror jag!

Ni får ha det så bra så hörs vi, hare gött igelkött

Likes

Comments

godkväll på er

Ligger just nu i sängen och mår inte så jättebra. För mycket saker som händer och för lite kontroll helt enkelt.

Imorse åkte jag iallafall och tränade i Borås. Det var en rolig träning idag och hoppen gick bra. Attans att de andra dubbelhoppen inte sätter sig, men de kommer väl snart. Efter träningen duschade jag och sen åkte vi till Göteborg.

I Göteborg åt vi på McDonalds. Oturligt nog var det en basketcup precis bredvid så det var ju knökfullt där. Vi fick vår mat till slut och gick sedan till gothia towers.

Det vi kom dit för fanns alltså på gothia, Jersey boys. En musikal om fyra snubbar från Jersey. SÅ JÄVLA BRA VAR DEN. LÄTT DET BÄSTA JAG SETT. Vill verkligen se den igen. Rekommenderar den verkligen!!

Efter det åkte vi hem och packade ihop lite grejer. Sen körde jag till mamma. Här tittade vi på mästarnas mästare. Är så glad över att Foppa vann! Har hejat på honom hela tiden! Men blev verkligen nervös när carro gick om dem i den ena tävlingen. Tur nog så vann han. Tycker verkligen han förtjänar det! Innan jag kollade på mästarnas mästare visste jag inte riktigt så mycket om honom. Trodde han var en dryg hockeytönt, men fick verkligen upp ögonen för honom! Så ödmjuk, och en så fin person! Riktigt jordnära och en lagspelare.

Nu ska jag sova iallafall, hoppas ni får en god nattsömn och en bra morgondag.

Likes

Comments

Hajhaj!

 

Vad hände med all ledighet? Vart tog den vägen? Redan söndag imorgon. Börjar redan nu oroa mig för söndagsångesten som vanligtvis kommer imorgon. Just det, jag är ledig på måndag, skönt att slippa söndagsångesten.

Idag jobbade jag igen!! Idag var det lite mer folk än igår. Fick även göra smörgåsar idag, vilket jag behöver öva på så det var bra. Vid fem så stängde vi och jag åkte hem. Körde även en bit hem idag också. Det gick väl bra, bättre än igår. Kul att se att man blir bättre.

När jag kom hem drog jag och Sara ner till sjön för att bada. Jag hade egentligen tänkt bada första maj, men det kom lite snö då så tappade suget. Jag tyckte faktiskt inte alls det var kallt! Har badat i mycket kallare. Det måste vart minst 12 grader i alla fall. Samuel och Sara frös dock och tyckte det var jättekallt.

Sen cyklade vi hem och jag åt mat. Efter det gick jag och Josefin ut och hjulade lite grann. Är på gång med min rondat flickis nu!För er som inte vet så är det att man hjular och sedan gör en bakåt handvolt. Gjorde hjulningen och gick sedan ner i brygga efter det. Tänker att det är en bra början.

Efter det åkte vi upp till fåren, jag körde även dit. Klappade lite på lammen och sen körde jag hem igen.

Nu sitter jag i soffan och tittar på Gladiatorerna. Åh, det är verkligen ett av mina favoritprogram. Jag är typ Heros största fan också haha. Åh det hade vart så roligt att få titta. Att vara med hade vart coolt också, men den drömmen är nog långt borta. Fun fact; drömde om gladiatorerna inatt. Jag var typ i ringarna mot Kitzune. Drömde massa dåliga saker i natt också, usch. Trodde jag hade slutat med dem men hepp, tydligen inte.

Ser verkligen fram emot morgondagen, är taggad till tusen!! Skriver inte ut nu vad jag ska göra, utan det får komma ett annat inlägg om det. Prepare yourself.

Hare gött igelkött

Likes

Comments

godafton godafton

Hur har dagen vart? Bra hoppas jag, det har min varit iallafall.
Dagen började med att pappa väckte mig runt halv tio. Jag gick ner och åt frukost och sen åkte jag till jobbet. Asså på riktigt, jag kan inte sluta säga så. Känner mig så vuxen.
Idag kom det knappt något folk så det fann inte så mycket att göra. Diskade lite, torkade bord och fönster osv.
Sen stängde vi för dagen och jag körde hem. Det lät också vuxet. Eller egentligen hämtade pappa mig och jag körde hem den sista milen. Eller lite mer än en mil var det kanske. Det gick faktiskt bra tyckte jag.
Jag slängde mig på soffan och tittade på ett avsnitt av The Vampire Diaries. Har bara kollat typ fyra avsnitt men jag tycker serien suger. Läser ju böckerna också och de suger nog nästan mer. De är så annorlunda och böckerna och tv-serien är inte lika alls. För det första har Elena inte ens en bror i böckerna. Hon är heller inte brunett. Aja, det kan vi ta en annan gång.
Sen kom Sara över och jag köpte lite kakor av henne.
Efter det åkte vi in till stan för att träffa pappas kompisar och äta pizza. Sen gick vi och köpte glass och stod ute en stund. Det var verkligen fint utmed sjön!
Sen åkte vi hem och nu ligger jag i sängen. Ska snart läsa lite och sen hade väl jag tänkt att sova eftersom att jag ska jobba imorgon. Det var alltför mig!
godnatt och sov så sött, dröm om alla småkryp ni mött

Likes

Comments

Godkväll allesammans! Hoppas ni haft en riktigt bra dag! Det har jag haft, och en lärorik en.
Dagen började med att jag vaknade klockan 8 ungefär. Hade ingen tid att passa eller så utan jag kände väl att jag hade sovit klart då. Jag går faktiskt upp tidigast i det här huset, alla andra ligger och sover längelänge. Är tyvärr ett elakt barn som går och väcker pappa när jag tycker han sover för länge, hehe. Men han har hela pensionen på sig att sova, så vad gör det att jag väcker honom när jag har sovit klart?
Idag var jag och jobbade på mitt jobb för första gången!! Hur många vuxenpoäng för att säga att man har varit på jobbet idag? Minst 10. Jag jobbar iallafall i en liten butik med ett café, så under dagen har jag gjort smörgåsar och lärt mig hur kassaapparaten funkar. Har massa priser inpräntade i huvudet nu. Räcker med att någon säger kaffe så kommer 20,00 upp i mitt huvud. Det är väl så det ska vara. Jag är verkligen sjukt imponerad av kvinnan som äger stället, hon kan allt i huvudet. Just nu känner jag mest, hur ska jag klara av allt det här själv?? Menmen, det kommer väl.
Var riktigt sugen på att övningsköra idag också men blev inte så, pga att vi inte hade papprena i bilen. Kanske inte det viktigaste men hade man blivit stoppad hade det inte varit så roligt.
Ikväll så grillade vi med några av pappas kompisar, och det var såå gott. Fick även några presenter eftersom jag fyllde år för ungefär en månad sen. Fick en chokladask och ett par glas eller ljuslyktor, vet ej vad jag ska använda dem till men de funkar som båda.
Nu ligger jag i sängen och är jättetrött så tänkte sova snart eftersom jag ska jobba imorgon igen B)
Ni får sova så sött och drömma om alla småkryp ni mött, godnattgodnatt

Likes

Comments