Header

Postad i: The british dream

Hej på er, jag ligger i sängen med en kopp te och Supernatural på datorn. Så jäklar mysigt!!
Igår åkte jag och Šejla in till London för att titta på Sherlock Holmes the final Problem. Vi gick även in på Madame Tussauds. Det stället är otroligt, om ni någon gång får chansen så ta den och gå dit!
Sherlock Holmes.
Finns det något bättre? Ingen aning men stämningen på bion igår var fantastisk! Det var glädjetjut, tårar, skrik och mycket skratt. Har ni inte hunnit se sista avsnittet än så gör det så fort ni får chansen. ❤
Nu ska jag återgå till mitt te och Supernatural. Ha det så bra ❤

Likes

Comments

Postad i: The british dream

Godmorgon, jag håller på att dricka min andra kopp kaffe och göra mig redo för dagen. Jag och Sejla ska in till London idag för att gå på Madame Tussads(?) och sen ikväll ska vi gå på Sherlock på bio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!😍 Ska bli riktigt kul, igår blev det en slappdag i sängen för det visade sig att Sejla hade bokat sin klipptid 15.15 på måndag.......😒

Det har varit sånt strul med skolan och de olika levlarna som man har. I december så var jag i C1.3 men när jag kom tillbaka från lovet så hade de råkat sätta mig i C1.2 men jag gick direkt till Linda och klagade, hon satte tillbaka mig i C1.3 och den klassen som jag hamnade i ... alltså inget illa menat men den klassen var nog inte riktigt menad för att vara i C1.3. (Det är en riktigt hög level, man är typ flytande på engelska om man ska gå där...) och elverna i den klassen visste inte ens att SEASICK är SJÖSJUK. Jag visste inte ens om jag vill gråta, skrika eller resa på mig och lämna den klassen för gott..... Men jag gjorde inget åt det. För nästa vecka är det progress test vilket är ett test man tar om man ska gå upp en level, men tog en titt på schemat idag och nu är jag i C2.1!!! 😃 Jag hoppas att den här klassen kan prata!!!

Likes

Comments

Postad i: The british dream

Har precis stängt ner kameran efter en två timmars Skype med finaste Bo. Saknar henne enormt, hon åkte tillbaka till Nederländerna i december och igår kom vi båda på att vi kunde Skypea med varandra. Hahaha, so clever 😉 nu ska jag titta på ett avsnitt av Da Vincis Demons och sen ska jag och Šejla in till stan så hon kan klippa håret och jag ska köpa en jacka☺

Likes

Comments

Postad i: Inspiration, The british dream

God morgon, idag blir det till att stanna i sängen och kolla Supernatural. Har ni sett den serien? Om inte, titta på den. Den är riktigt bra!
Igårkväll gick jag och Šejla ut och vi kom hem seeeeeent. Men det var det värt, vi har ju bara fem veckor kvar och tiden här går så fort. Den flyger iväg. Jag skojar inte, vi har ju varit här sedan september och ärligt talat så vet jag inte riktigt vad jag ska göra när vi inte längre bor trettio cm ifrån varandra längre. Det är så skönt att bara kunna gå två steg och sen har man sin kompis där, oavsett tid på dygnet.

Likes

Comments

Postad i: Inspiration, The british dream

Godmorgon, här har det snöat lite granna idag. Det är fredag och min första vecka efter lovet är nu avklarat, eller ja efter skolan dock. Men börjar vid 14.05 och slutar 17.00 och sen ska jag och Sejla och Eve ut på krogen och ta en drink. Det har inte hänt så mycket den här veckan, men jag har fått en ny favoritlåt. Castle on the Hill med Ed Sheeran. SÅ. JÄKLA. BRA!

Likes

Comments

Postad i: The british dream

Godmorgon, jag har varit hemma i sverige den här veckan, men nu är det dags för mig att åka tillbaka till England. Är inte riktigt så taggad på det men nu är det bara en månad kvar innan jag kommer hem på riktigt. Det var väldigt kul att va hemma, träffade familjen, min kusin och mina vänner. Har saknat dom och deras galenskaper så mycket! Nu funderar jag mest på om jag ska gå och köpa en kaffe eller inte.

Likes

Comments

Postad i: Mode

Hi, how are you? I haven't been in here for awhile. 10 whole days! So much have happened. I celebrated christmas with my host family and their family. It was so fun, we ate good food and played some games. We were 22 pepole, so it was a full house.

But I'll tell you more aabout my christmas later on, I had a plan with this post. I'm going to show you my lipsticks. I have a lot of them, but all different colours, which is great. Love it! You can never have too many lipsticks. I have one for each day.

Hej hur är det? Jag har inte varit här på ett tag, tio hela dagar. Så mycket ghar hänt. Jag firade jul med min värdfamilj och deras familj. Det var så kul, vi åt god mat och spelade några spel. Vi var 22 personer, så det var fullt hus.

Men jag ska berätta mer om min jul senare, jag hade faktiskt en plan med det här inlägget. Jag ska visa er mina läppstifts. Jag har en del, men de är alla i olika färger, vilket är toppen! Älskar det! Man kan aldrig ha för många läppstifts! Jag har ett för varje tillfälle.

Likes

Comments