Header
View tracker

Postad i: The british dream

Igår gick jag upp vid sex på morgonen för att göra mig i ordning och dricka kaffe innan det var dags för mig och Sejla att springa till bussen för att tillsammans med Jolijn och Nadine åka med skolan till Stonehenge och Winchester. Så igår åkte jag för att kolla på stenar. Det var kul, de var dock mindre än jag trodde. Bara sju meter höga och ringen de stod i trodde jag med skulle vara större. Men det var fint, blåsigt och väldigt kallt men oj så fint det var. Winchester var ingen besvikelse alls, det var precis så som man föreställer sig en brittisk stad. Vacker och har kvar den där gamla känslan på husen. Jag bara älskar det. Tog dock inga bilder i Winchester men här får ni några från Stonehenge.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Postad i: The british dream

... men dum som är så tog jag ingen bild när det såg sådär snyggt ut hos frisören. Och hon hällde i en massa hårspray så jag måste duscha och fixa håret innan jag kan visa en ordentlig bild.
Men efter skolan igår så drog jag, Anna, Lea, Bo och Alix till pizza hut. Det var så roligt och så mysigt att spendera tid utanför skolan, älskar det!
Idag är jag uppe tidigt igen för jag och Šejla ska vidare mot Stonehenge och Winchester. Ha det bra 👋

Likes

Comments

View tracker

Postad i: The british dream

Godmorgon, här slog klockan precis om till klockan sex. Jag vaknade precis och funderar på om jag ska gå ner och dricka vatten. Jag och Šejla delade på en flaska rosévin igår. Det visar sig att min rumskamrats kompis från Belgien ska flytta in här så d0 ska jag byta till ett av singelrummen. På ett sätt är jag väldigt glad för jag kan börja existerar på morgonen utan att tänka på att jag väcker någon, samtidigt är jag inte glad över det för både Nora och Lauren pratar franska och ingen av dom är särskilt bra på engelska. Men det ska bli skönt att äntligen få ett rum för en själv, vet inte hur länge sen det var.

Annars är allt bara bra här i Oxford, pratade med Jane igår och vi har börjat smida planer för sommaren och jag har börjat söka jobb nu. Åker ju hem om två månader så det kan vara bra att börja nu.
Jag slänger in en bild från i onsdags på mig och Sara. Vi hörs 😊

Likes

Comments

Postad i: The british dream

Sista november (imon är det fucking DECEMBER) och solen är på väg upp och jag ligger kvar i sängen och njuter som tusan av att ha sovmorgon fram till 11.55, men ska sticka lite tidigare till stan idag då jag måste byta en tröja. Upptäckte ett hål i den när jag kom hem. Så typiskt... Menmen den är fin iallafall. Jag har börjat ändra lite stil här borta vilket känns riktigt bra, jag behövde lite nytt och lite fräscht hos mig igen. Jag är också på god väg att bli ljusare, ska visa en bild på hur jag ser ut lite senare, annars kan ni alltid börja följa mig på instagram. @emmahallgren heter jag där ❤

Likes

Comments

Postad i: The british dream

Godmorgon, jag skrollar igenom Facebook och möttes av att alla adventspyntar och jag här i England har ingen koll på att det är första advent. Pyntet åker fram den 1 december så än så länge har vi inte ens börjat planera.
Idag ska jag åka till Cardiff med skolan, kameran är packad så förhoppningsvis blir det någon bra bild...
Slänger in en bild från i fredags på mig, Anna och Alix. ☺

Likes

Comments

Postad i: Tankar

Godmorgon lördag, skönt med helg.

Mår: Bakfull, men mår ändå helt okej. Det är ju lördag så hur kan man inte må bra 😉

Sovit: Var full när jag kom hem igår så somnade som en stock efter att jag ätit middag. Så god mat.

Favoritgodis: Marabou tar alltid första pris dock. Chokladtjej!

Veckans roligaste: vet inte om jag har haft något "veckans roligaste" den här veckan. Hoppas det händer något roligt idag eller imorgon.

Igår: gick jag, Buket och Sejla ut på en pub och där blev det lite många drinkar och en delade jag och Sejla på en flaska vin...

Fundering: på vd jag ska göra idag och vad jag vill göra med mitt liv. Känner mig helt lost, då jag typ är den enda som inte har en aning om vad jag vill göra överhuvudtaget. Känner så många som har hela livet planerat och jag som inte ens kan planera en helg.

Idag: Har jag absolut ingenting planerat alls.

Likes

Comments

Postad i: The british dream

Godmorgon freeeeeeeeeeeeeeeeeeedag, nu är det inte långt till ju l och idag börjar jag med att spela julmusik för hela huset. Bara en månad ungefär och mina planer håller på att ändras fram och tillbaka. Jag hade gärna firat jul med min familj men jag fick inte svar av dom i tid så då är tanken att jag ska fira jul med min värdfamilj men nu vill Sejla att vi ska åka in till London för att fira jul bara hon och jag. Så mycket planer... Har ni planerat er jul? Skriv en kommentar och berätta, jag är nyfiiken!

Likes

Comments