För er som inte vet är jag i Turkiet, alanya med min bästavän. varit ca 39 grader och då kan man säga att vi har iprincip dött av värme då de är vår första dag så vi är inte riktigt vana vid detta. men vad spelar de för roll när man fått färg och ser lite mer fräsch ut nu? Strax ska vi göra oss iordning för att senare dra ut på Robin Hood. :)Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

då var det midsommarafton igen, herrejösses vad tiden springer iväg. ska snart dra oss till slöinge där min morbror bor med sin familj, för att fira där, mysigt. precis gjort oss iordning! 

imorse vid 10.00 blev de frukostkalas hos min bästavän jonathan, som fyllde hela 19 år. även där går tiden oerhört fort. helt sjukt. men ett stort grattis till dig min fina vän. massa lycka! 

 

Likes

Comments

sitter i soffan och kollar på fotboll, Brasilien - Mexico tillsammans med den finaste. om en stund kommer min fina vän cassa för att hämta mig för att sen åka vidare hem till henne för lite mys. är även helt slut efter nattens ''bravader''. jonte besökte mig igår efter att ha varit i Bulgarien i en vecka, så vi beslutade att vi skulle fira det lite genom att dricka, så de gjorde vi. slutade med att vi gick och la oss halv sju imorse. trötta som in i bomben. men så värt det. 
 

Likes

Comments


Likes

Comments

Hej alla fina. ligger i sängen och klockan är tjugo i två. känns inte sådär jätte bra gjort av med iomed att jag ska upp vid åtta imorgon/idag. för att senare dra vidare mot göteborg för att sedan vara barn igen på Liseberg. alltså, de är helt sjukt vad kul man kan ha, speciellt när det gäller en massa karusellåkningar. anledningen till att vi åker dit egentligen är för att jag gav de som present till min bästavän när han tog studenten nu i onsdags! så det blir liksom en liten försenad men efterlängtad tripp. men nöjd blev han iallafall vilket gjorde mig lättad. men nu ska jag nog faktiskt försöka sova! Ha det så bra alla där ute. Kram

Likes

Comments

hoppla, här igen, lite titt som tätt. sitter i soffan och väntar på att filmen ska ha laddat klart. sen blir det bara till att gosa ner sig i soffan helt ensam, eller inte helt, bosse (min katt) är inne med mig. den andra är ute och leker. bustjejen. idag gick jag på långhelg, ledig imorgon, helgen, mån, tis och nästa fredag. känns inte så fel. wink

Likes

Comments

Har bestått av sängen och soffan!


Likes

Comments

typ, hej igen? var ett tag sen sist. har inte alls haft tanken på bloggen men just nu slog det mig. sitter i soffan, emil somnade precis och rasmus drog för någon timma sen. han kom hit på middag idag eller rättare sagt, han bjöd på middag, super snällt. 

 

idag var jag på begravning för min fina ''farfar'' stig, som jag skrivit om tidigare. var så vackert, så mycket sorg och saknad. det gör verkligen ont att mista någon så nära. vi saknar dig! 

Likes

Comments

ligger till sängs och lyssnar på massor av olika svenska låtar som har med bortgång, sorg och kärlek att göra. det går inte en dag utan att du finns i mina tankar. jag kan inte förstå, vilket jag aldrig kommer göra. stig!

Likes

Comments