Header

Jacket Vintage - Turtleneck from H&M - Dress from Monki - Socks from Gina Tricot - Boots from ZARA - Bag from Rebecca Minkoff - Sunglasses from Mads Nørgaard

Jeg er for tiden ret vild med denim, specielt denim on denim. Altså hvor man har mere end én denim ting på af gangen, og jeg er endnu mere vild med det, når det er forskellig farvet denim. Som fx her, hvor jakken er nogle toner mørkere end kjolen, det giver et ret fedt look, og sådan det ikke ser for ensartet ud.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Dette er et par billeder, som jeg finder super inspirerende. Jeg kan egentlig bare meget godt lide, bare at scrolle igennem weheartit, og få en masse ny inspiration. Det her er bare et lille udpluk, af de billeder, som jeg har gemt i mit feed.

Likes

Comments

Pants from Jaquline de young - Blouse from H&M - Boots from ASOS - Bag from Rebecca Minkoff - Earrings from Gina Tricot - Jacket from Gina Tricot

Dette outfit er fra en dag, hvor jeg fik drukket en lækker kop kaffe med en sød og savnet veninde. Vi fik hygget og snakket en masse. Vi havde håbet på at vejret var til, at vi kunne sidde i solen og hygge, desværre var der overskyet og det blæste en smule, så vi måtte søge ly indenfor. Jeg synes godt snart vi kan få noget mere sommer, altså helt ærligt Danmark, det kan ikke passe, vi kun får én uges sommer til sammen i år.... Er I enige?

Likes

Comments

Så er det igen tid til en omgang ugens optur. Jeg var selv ret vild med det i sidste uge, og det virker det bestemt også til at I var. Så jeg tænker bare, at vi fortsætter med at sprede positivitet, og finde vores tre opture, fra denne uge. Mine ser således ud:

1. Mandag havde vi en lille dansetime med en danser, der hedder Asbjørn, han er seriøst for vild, og det var de fedeste to timer. Jeg var helt høj da jeg kom hjem!

2. Det her kommer til at virke så fangirl agtigt og overfladisk.. Men Sandra Willer likede, kommenterede og delte mit opslag på hendes story i torsdags. Ved godt det er en lille ting for nogen, men jeg var altså helt oppe at køre, som I måske kunne forstå fra dette indlæg, så er jeg måske en lille smule fan af Sandra...

3. Forleden havde jeg den sødeste kunde, som skulle have lagt en full on glam makeup, da hun skulle til kæmpe firma fest. Hun var simpelthen så sød, og jeg elskede at være den, som sørgede for, at hun så skide lækker ud til festen.

Det var mine højdepunkter for ugen, og jeg vil igen virkelig elske at høre, hvad jeres højdepunkter for ugen er... Kys <3

Likes

Comments

Shirt from Weekday - Skirt from Pieces - Shoes from Nelly - Bag from By Malene Birger - Earrings from Gina Tricot

Disse billeder er fra min kusines konfirmation tilbage i maj. Jeg skriver virkelig ikke det her bare fordi hun er min kusine, men fordi jeg virkelig mener det. Hold nu kæft hvor var hun smuk!
Så simpel og naturlig, ligepræcis som en konfirmand skal være. Og lad mig sige jeg er VILD med de prikkede strømper i sandalerne, det gav lige det ekstra moderigtige touch til en simpel, men smuk kjole.
Hvis ikke Thea havde et stort smil på læben hele dagen, så havde hun glædestårer i øjnene, hun havde en skøn dag, og det havde vi andre også. Det er en dag vi alle vil kigge tilbage på med glæde, mange år frem i fremtiden.
Så TAK Thea, for den skønneste dag, og tak for dig! Kys <3

Likes

Comments

Okay, jeg tror bestemt ikke, at jeg er den eneste som er ved at dø over Sandra Willers undertøjskollektioner. De er så lækre, nuttede, sexede og femine på samme tid, der har hun VIRKELIG ramt plet.
Sandra er i det hele taget en kæmpe inspiration for mig, og jeg har efterhånden fulgt med på hendes blog i mange år. På trods af vores meget forskellige stile, kan jeg alligevel identificere mig ret meget med hende, og finder hende utrolig inspirerende. Og på ét punkt, har vi virkelig samme smag, og det er når det kommer til undertøj.
Så selvfølgelig måtte jeg eje noget fra den nye kollektion, og det sæt jeg er mest vild med, er helt klart Rachel sættet, i den mintfarvede. Det er så lækkert og lækker kvalitet, til en virkelig fair pris.

Og så for ikke at glemme MAC's nye kollektion der kom i sidste uge, FRUITY JUICY. Jeg har bare skaffet mig to af tingene derfra, men seriøst hele kollektionen er SÅ lækker, og meget sommerlig. Den er virkelig et kig og et par (eller mange) swatches værd!
De to produkter I kan se ovenover er den ene øjenskygge palette i farven "Fruit A La La", som er den mere røde derudover fåes der også en som er lidt mere grønlig. Som også er ultra lækker!
Den anden er Fix+, som i sikkert alle sammen kender, som er en face mist man kan bruge både før og efter makeup, som lige forfrisker huden, giver en smule fugt, fjerner det pudrede look og får makeuppen til at se lidt mere ud som ens egen hud, fremfor en makeup.
Udover at den selvfølgelig er i en Limited edition indpakning, som forresten er gude skøn, så dufter den her også af kokos. Og jeg ELSKER kokos!

Dette look er lavet med palletten, jeg har brugt de 4 yderste farver, så altså ikke de to lyse. 
Håber I kan lide det <3

Likes

Comments

Jacket from Gina Tricot - Shirt Vintage - Pants from Only - Sunglasses from Mads Nørgaard - Bag from Rebecca Minkoff - Shoes from Clarks

Seriøst de sko her er SÅ fede! Men de skaver/gnaver (hvor man nu end er fra) helt vildt! Denne dag havde jeg to vabelplastre på hver fod, og skoen gnavede sig seriøst igennem dem. Er der mon nogen, som har et trick til, hvordan man nemmere går sko til, synes næsten jeg har prøvet alt!

Likes

Comments

Dette citat giver meget god mening for mig, og er noget jeg sagtens kunne have godt af at lytte lidt mere til. Jeg synes oftest at folk er blevet vildt gode til at fokusere på alt det negative i deres liv, frem for alt det dejlige og positive.
Ikke at jeg er sådan zen person, som altid fokusere på det positive i en situation, og det er der ikke en eneste person der kender mig, der er i tvivl om. Men jeg vil rigtig gerne være bedre til at kunne finde de postive ting i mit dagligdag.
For sandheden er den, at jeg ved at uanset hvor dårlig en uge eller dag man har haft, vil der altid have været noget positivt ved den. Jeg tror også at de fleste af os er rigtig gode til kun at fokusere på det negative ved den pågældende uge eller dag. Så derfor starter jeg denne serie, hvor jeg vil finde 3 ting fra min uge, som har fået mig i dejligt humør. Nyd det læs med, og kom gerne i tanke om 3 ting fra din hverdag, som har gjort din uge dejlig. Jeg vil elske at høre dem!

1. Min mors fødselsdag i mandags, hvor familien var samlet, grinte diskuterede, spiste lækker mad, til vi revnede og ellers bare nød hinandens selvskab.

2. Den nye sæson af Orange is the new black! Jeg ved ikke om den har været ude i noget tid, og det bare er mig der er sent på den. Men jeg har lige opdaget den, og jeg er VILD med det!

3. Lørdag tog jeg min søster med i svømmehallen, jeg bryder mig ikke selv specielt meget om at være i svømmehallen. Men min søster elskede det, og havde den fedeste dag! Og er hun glad, er jeg glad!

Dette var mine 3 højdepunkter for ugen, det er ikke nogen vilde punkter, men nogle ganske små hverdagsting, som gør mit liv dejligt. Jeg glæder mig til at høre jeres!

Likes

Comments

​Blazer ​Vintage - ​Tee ​Thrifted - ​Trousers ​from Gina Tricot - ​Bag ​from Rebecca Minkoff ​- ​Shoes ​from H&M - ​Sunglasses ​from Mads Nørgaard - ​Scarf ​from H&M.

Dette outfit er fra i mandags, hvor vi fejrede min mors fødselsdag. Grundlaget for outfittet var egentlig mine nye bukser fra Gina Tricot, som jeg endte med at være så glad for, at jeg gik ned og købte to mere par i et andet mønster. De er super behagelige, og ser ret stilede ud på samme tid. 
Derudover var det også første gang jeg tog min nye taske i brug, den lover jeg jer for, at I nok skal nå at blive trætte af, for det er bestemt ikke sidste gang I ser den. 

Jeg er overall ret vild med friskheden og de mange farver i dette outfit, det giver en lille smule følelse af sommer, selvom vejret langt fra siger sommer. 

Likes

Comments

​Forleden gjorde jeg mig et køb, som jeg havde haft i tankerne længe. Nemlig tasken ovenover. Jeg havde længe tænkt på, at jeg gerne ville have en taske, som var en lille smule større, end min sorte frynsetaske. Derudover, ville jeg også gerne have en taske i en lidt vild farve. Jeg havde overvejet gul, blå elller rød. Men lige for tiden er jeg en lille smule besat af gul, så selvfølgelig skulle den være gul. 
Tasken er forresten fra Rebacca Minkoff, som laver nogle utrolig lækre og trendy tasker, til en ganske fair pris, som de fleste kan følge med på.

Jeg er i hvert fald helt vild med den, og jeg er sikker på, at I kommer til at se en masse til den i fremtiden!


Likes

Comments