Header

1. Jeg har i denne uge, indgået samarbejde med LLA Copenhagen, hvor I kan få 10% på alt ved hjælp af koden "EmmaMH". Det er noget jeg synes er vildt spændende, og glæder mig til at få igang.

2. Jeg tænker at hele min lørdag godt kan gå ind under én optur. Min lørdag startede med julemarked, med min kæreste, læs mere HER. Og om aftenen skulle jeg til julefrokost med en masse veninder. Det var simpelthen én af de sjoveste aftener længe, jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har grint SÅ meget!

3. Søndag skulle vi lave opvisning til et jubilæum, vores program er langt fra færdigt. Men det er stadig fedt lige at få en smagsprøve på, hvordan det er at stå på gulvet igen

Jeg håber jeres uge har været lige så god som min!
Kys og kram!

FOLLOW ON INSTAGRAM - FOLLOW ON FACEBOOK

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Denne weekend er den eneste friweekend jeg har i december måned. Så den har jeg brugt på at julehygge. Lørdag tog min kæreste og jeg på julemarked på Gammeltorv. Det er et lille, men stadig hyggeligt julemarked. Vi kiggede på de mange fine boder, besøgte julemandens hus, spiste norske klejner, drak kaffe og ellers bare hyggede!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jeg har lige fået dette vildt lækre cover hjem fra LLA Copenhagen. Det er så lækkert, og vildt dejligt at holde på. Lige nu kan I med koden "EmmaMH" få 10% på ALT på deres hjemmeside, og de har altså vildt mange lækre ting! Jeg overvejer selv rigtig meget at klikke den røde kortholder hjem, men har dog også skrevet den på min ønskeseddel, så det kan være, at jeg er heldig, at der er nogen der køber den til mig i julegave.

Rigtig god shopping!

FOLLOW ON INSTAGRAM - FOLLOW ON FACEBOOK

Likes

Comments

Contains affiliate links
Sunglasses Celine/ Knit Ganni/ Skirt Designers Remix/ Bag Rebecca Minkoff / Sneaks Ganni

Ja, alle går i denne strik lige for tiden. Det betyder dog ikke, at jeg ikke også gerne ville. Har dog ikke set så mange i den gule, mere i den lilla. Skoene er jeg fuldstændig forelsket i! Jeg er ikke den store sneakers pige, men dem her, synes jeg virkelig er fede!

Hvis I har fulgt med på min blog, så ved I at jeg er meget glad for Rebecca Minkoffs tasker, de er virkelig fede og i vildt lækker kvalitet, til en meget fair prisklasse. Faldt over denne sølv, da jeg tænkte den ville skille sig fedt ud, specielt nu her til vinter. Og så er den på tilbud lige nu!!

FOLLOW ON INSTAGRAM - FOLLOW ON FACEBOOK

Likes

Comments

1. Det er december, og jeg er helt oppe at køre! Det gør mig SÅ glad! Jeg har fået pyntet min lejlighed op til jul. (Se hvordan HER ) Det var første søndag i advent i går. Okay jeg elsker virkelig bare december. Og der er nu kun 18 dage til fødselsdag!!

2. Torsdag kom min mor og søster til middag, hvor vi spiste lækker mad, og jeg havde bagt lækre sunde muffins til dessert. Min mor havde en masse lækre julekalendere med til mig, og adventsgaver, som jeg glæder mig til at åbne, de kommende søndage.

3. Fredag var 1. december, hvilket er World Aids Day, og det fejrede vi da også inde hos MAC. Vi har nemlig en serie af læbestifter, hvor salget går ubeskåret til at støtte HIV og Aids ramte. Det var en hyggelig dag på job, hvor vi havde cool t-shirts på.

FOLLOW ON INSTAGRAM - FOLLOW ON FACEBOOK

Likes

Comments

Det er første søndag i advent, og jeg tænkte, at jeg hver advent, ville poste noget julet. Bare for at sprede lidt hyggelig julestemning.

Så denne søndag, vil jeg vise jer, hvordan jeg har pyntet min lejlighed op til jul. Som I måske kan fornemme er jeg meget glad for guld og grøn.

De 3 små guldjuletræer var faktisk nogen jeg fik i adventsgave her til morgen. De passer så fint til alt mit andet julepynt.

God første søndag i advent ❤️❤️

Likes

Comments

Skjorte from H&M - Jeans from H&M - Turtleneck from Gina Tricot - Necklaces from H&M - Bag from Rebecca Minkoff - Shoes from ZARA - Earrings from H&M

Jeg havde dette outfit på i lørdags, da jeg var til min lille kusines 11 års fødselsdag. Største delen af min familie, bor sådan ude på Lars Tyndskids mark, og der er det altså virkelig svært at finde gode lokations, hvor man kan tage outfitbilleder. Vi fandt heldigvis denne port, som godt kunne gå, det man dog ikke så godt kan se på billedet, er at jeg står i en pokkers masse hestepærer, og det var klamt. Men hvad gør man ikke for et godt billede?

Kys og kram

FOLLOW ON INSTAGRAM - FOLLOW ON FACEBOOK

#nouwoutfit

Likes

Comments

1. Torsdag og fredag fejrede vi blacfriday, og selvom det var nogle lange og hårde dage, var det stadig fedt med masser af god stemning, og så fik jeg også købt nogle af mine julegaver.

2. Lørdag var jeg til familie fødselsdag, da min kusine blev 11 år, vi fik snakket en masse og spist lækker mad.

3. Lørdag havde mig og min kammerat, en kæmpe ting der skulle skrives, så vi aftalte, at vi ville hjælpes ad, så han kom hjem til mig, vi arbejdede 3,5 time i streg, og fik drukket en masse kaffe og spist kokostoppe.


Likes

Comments

Contains affiliate links

Jeg synes nemt at mænd kan være svære at finde gaver til, da de oftest ikke mangler noget, og er sjældent ligeså materialistiske som kvinder.
Det jeg tit tænker på, når jeg skal købe gave til en mand, er at finde noget, som han måske ikke selv ville bruge penge på, men som han stadig vil bruge og være glad for. Det kunne fx være gode underbukser, et ur, en ny pung eller bare små ting, som fx et barberingssæt.
Ovenover har jeg ihverfald fundet er par idéer, som jeg mener ville være en god gave. I finder links ved at klikke på billederne. Jeg håber det kunne hjælpe til lidt inspiration.

Kys og Kram

FOLLOW ON INSTAGRAM - FOLLOW ON FACEBOOK

Likes

Comments

Jeg forsøgte mig i sidste uge at lave en power of makeup, hvor man har makeup i den ene halvdel af ansigtet, sådan man virkelig kan se forskellen.

Jeg ELSKER makeup, det tror jeg ikke der er nogen der er i tvivl om. Dog kan jeg godt nogen gange, være i debat med mig selv, om makeuppens evner er fantastiske eller skræmmende. På den ene side, er det vildt fantastisk hvad man kan gøre med makeup, og hvad det kan gøre ved ens selvtillid og udstråling.
På den anden side, kan jeg også nogle gange finde det en smule skræmmende, alt det man kan. Og det behov der er kommet for at gøre det. Nogen føler sig jo ikke trykke ved at gå uden for en dør uden makeup, fordi de er vant til, at folk kun har set dem med hele masken på. Og det synes jeg er en skam! Jeg synes det er vigtigt stadig at embrace,. hvem vi er, og hvordan vi ser ud af vores natur. Vi har alle vores både skønheder og usikkerheder, men de gør os til dem vi er.

Når min makeup er on fleek, så føler jeg mig også ekstra selvsikker, og det giver én en følelse af power. Det er fantastisk hvordan man kan skjule alle sine usikkerheder, og fremhæve ens bedste sider. Of hvordan man kan få lov til at lege og udtrykke sig selv kreativt med makeuppen.
Dog elsker jeg også at give mit ansigt luft, at have mulighed for at klø mig i øjnene hvis det er det jeg har brug for, faktisk bare at være mig.

Jeg elsker the power of makeup, og hader den en smule på samme tid. Det er fantastisk hvad der er mulighed for at gøre, men det er ikke ensbetydende med, at man skal.
Ved ærligt ikke helt hvad min pointe er, men vigtigst for mig er, vær dig selv! Med eller uden makeup, så tag masken på hvis DU har lyst, men husk du stadig er god nok nedenunder!

Kys og kram!

Likes

Comments

Instagram@emmahajslund