Header

Shirt from RedGreen - Skirt from Pieces - Shoes from H&M - Bag from Rebecca Minkoff - Sunglasses from Mads Nørgaard

Jeg er blevet helt vild med den lidt skæve skjortetrend, hvor man sætter en skjorte lidt anderledes end man ellers ville, eller køber en skjorte, som allerede er lidt skæv i snittet. Jeg havde denne lækre sag liggende, jeg fandt i genbrug et års tid tilbage, som faktisk egentlig var købt som et beach cover-up, men den fungere nu også meget fint på denne måde synes jeg.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

En lidt forsinket ugens optur, men op det skal den. Sammenlignet med sidste uge skulle jeg ikke lede længe efter opture i denne uge, den har været fyldt af dem. Hvor jeg i sidste uge måtte finde de små ting i hverdagen, som gør mig glad.

1. I starten af ugen tog min mor og jeg til København. Hele turen i sig selv, var virkelig fed, og helt klart en optur. Men opturen ved turen, var klart koncerten med Robbie Williams, som var hele grunden til at vi tog afsted.
Han fik faktisk ret dårlige anmeldelser, fordi han ikke leverede noget nyt musisk. Men man tager jo ikke ind at se ham, for at få en musikalsk oplevelse, men tager ind for at få en oplevelse, og det gjorde vi. Hold nu kæft et show han leverede!

2. Lørdag tog mig og mine kolleger igen afsted til København. Vi skulle til det årlige ELC Kick OFF, altså en kæmpe personalefest for hele Estee Lauder Companies. Det var så fedt og inspirerende, og jeg glæder mig allerede til næste år.

3. Søndag skulle jeg bare slappe af, jeg var i total underskud af søvn, fra den lange weekend. Så jeg synes jeg fortjente lidt selvforkælelse. Vi fik de lækreste goodiebags, så alle de produkter skulle jo prøves, så ugen sluttede med hjemmelavet spa aften, og i min verden findes der ikke noget bedre.

Likes

Comments

​Jeg er simpelthen blevet forelslet, og jeg måtte altså bare dele det med jer. Sandheden er den at jeg har været forelsket i parfumen længe, men da jeg så fandt ud af at der var en krops olie, i samme duft og så endda med shimmer, så var jeg solgt. Den er SÅ lækker, og får virkelig ens ben til at se så lækre og gyldne ud, selvom man er lige så bleg som mig. Olien kan købes HER, den er en lille smule pricy, men helt klart alle pengene værd!

Likes

Comments

Der er faktisk ikke sket specielt meget i denne uge, jeg har ikke rigtig lavet andet end at være på arbejde. Men sådanne uger er der mange af, og det har bestemt ikke forhindret mig i at finde et par opture til jer.

1. Jeg tog til min første Step Fit time i fitness, det var vildt sjovt, hårdt og udfordrende. Det bliver bestemt ikke sidste gang, jeg tager til det.

2. Jeg går en forholdsvis travl uge i møde, så jeg har lige fået gjort hele lejligheden rent, hvilket bare er en kæmpe lettelse. Så er der en ting mindre at tænke på i næste uge.

3. Jeg startede min søndag ud med lækre og sunde bananpandekager, som jeg nød i selskab med det nyeste ELLE. En søndag lige efter mit hoved!

Det var mine små hverdagsopture, hvad var jeres? <3

Likes

Comments

Coat from Vero Moda - Top from Moves by Minimum - Trousers from Gina Tricot - Belt from H&M - Sunglasses from Mads Nørgaard - Scarf from H&M - Bag from Rebecca Minkoff - Shoes from H&M

Det her outfit er for mig et meget typisk arbejdsoutfit, da jeg som I jo ved skal være ALL BLACK på arbejde. Så her er jeg helt sort i tøjet, men har lige en detalje med tørklædet og jakken, som jeg kan tage på når jeg har fri, for at jeg ikke er helt sort hele dagen. Jeg ved ikke om det kun er mig men farver gør mig altså glad! Så jeg forsøger mig på at få så meget farve inkorporeret i min hverdag, om det er i bolig, mad tøj eller makeup, farver skal der til!
Og selvfølgelig er mine trofaste farverige følgesvende min gule taske og mine blå solbriller, jeg er simpelthen bare så vild med dem! Og jeg bruger konstant!

Likes

Comments

​Source ​WeHeartIt

Vejret i dag er vist ikke til andet end at blive i sengen eller på sofaen, måske med en du holder af, en skål popcorn eller måske begge dele. Det er personligt selv en af mine favorit ting ved sommeren de her dage, hvor man har en undskyldning for at blive under dynen hele dagen.
Jeg skal dog selv på arbejde, men jeg håber for jer, at der er nogen af jer, der har en dag under dynen i løbet af ferien. ​

Likes

Comments

Top from H&M - Skirt from H&M - Shoes from Nelly - Bag from Rebecca Minkoff

Som sagt var jeg til mine bedsteforældres guldbryllup i lørdags, og sikke dog en aften! Der fik vi virkelig fejret kærligheden. Mit outfit er faktisk næsten rent udsalgsfund fra H&M, både toppen og nederdelen var nogle jeg havde overvejet at købe til fuld pris, men da jeg så så, at det var kommet på udsalg, blev jeg nød til at slå til! Selvfølgelig ville da have passet en smule bedre til festen, hvis nederdelen havde været guld...

Likes

Comments

1. En optur er helt klart mit nye hår, jeg er SÅ glad for det!

2. Lørdag var vi til guldbryllup, hos min mormor og morfar, hvilket var helt fantastisk! Jeg ved at hvis jeg en dag får en kærlighed bare halvt så stærk som deres, så ved jeg at jeg er hjulpet godt på vej.

3. I dag ligger vi på sofaen og holder Harry Potter Marathon, hvilket var lige hvad jeg havde brug for!

Likes

Comments

På billederne ovenover ser i mit nye hår hvor det er fladt og et hvor jeg har krøllet det en smule. Det er blevet klippet til lige over skuldrene, hvor det før gik ned til brystet ca. Derudover er der blevet farvet en blanding af mørke og lyse striber, for at gøre det en lille smule mørkere og koldere end det var før.
Jeg er simpelthen SÅ glad for det, og jeg tror der kommer til at gå meget lang tid inden jeg får "langt" hår igen.

Likes

Comments