Header

Først vil jeg lige fortælle, at det her indlæg altså ikke er sponsoreret. Jeg ved at kræftens bekæmpelse og trygfonden, har samarbejdet med nogle bloggere om at sprede dette budskab, dem er jeg ikke en af, det er bare et emne, jeg synes er vigtigt at tage op og et budskab, jeg meget gerne vil være med til at dele.

Kræftens bekæmpelse og trygfonden har lavet en video, om hvor gode teenagere er til at sige nej. Og den synes jeg bestemt i skal give et kig!

Heri bliver det illustreret hvor gode vi er til at sige nej, og hvor overbevisende vi er. Hvorfor er det så, at det, for nogen, er så svært at sige nej til sådan noget som cigaretter?
Jeg har en idé om at det handler om at man er bange for ikke at være god nok. Dem man er sammen med ryger, derfor skal man jo også selv. Ellers skiller man sig ud, og så gider de ikke være venner med én. Så kan man jo være en del af fællesskabet. NEJ!

Jeg tænker det er de færreste der har lyst til at tage det første sug af en cigaret, Tænker ikke det smager godt. Jeg kan ikke selv svare på det, da jeg har været god til at sige nej, og derfor aldrig har taget et sug af en cigaret. Men jeg forestiller mig, at der skal en del sug til, før det bliver noget man nyder. Og hvorfor presse sig igennem noget, som man egentlig ikke bryder sig om, og som bestemt ikke er godt for én?

Jeg har svært ved at se fordelene ved det? Det er ikke specielt charmerende. Man kommer ikke til at lugte specielt godt. Det er dyrt. Det er virkelig dårligt for en. Ulemperne er mange! Den absolut eneste fordel jeg kan se, er fællesskabet. Men det kan man jo også få på mange andre måder? Uden at man skal ødelægge sit helbred og forkorte sit liv.
Èn pakke cigaretter koster ca 45kr, det vil sige du betaler 45kr et par gange om ugen for at forværre dit helbred og forkorte dit liv. Er det virkelig noget, du vil betale så mange penge for?
Jeg vil ikke! Jeg er glad for mit, liv, og vil gerne leve et sundt og langt liv. Og det håber jeg, for dig også, at du gerne vil!
Så mit bedste råd er, sig nej! Det er ikke så svært.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Knit from Monki - Pants from River Island - Coat from Warehouse - Shopper Bag from Monki - Heels from H&M - Bag from Rebecca Minkoff - Earrings from H&M

Dette outfit er fra en heldigvis lidt varmere oktober dag, så jeg udnyttede det, og tog mine mules på. Jeg er nærmest besat af de sko, de er så fine og virkelig behagelige at gå i. Men den varme tid er ovre, så jeg får dem nok desværre ikke brugt så meget det næste stykke tid. De skal pakkes væk, og de lækre efterårsstøvler skal findes frem, hvilket jeg sådan set også, ser frem til.
Jeg håber i nyder det kolde efterår, og får hygget godt igennem!

FOLLOW ME ON INSTAGRAM - FOLLOW ME ON FACEBOOK

#nouwoutfit

Likes

Comments

Kaffe og vin er mine favorit måder, at bruge tid med mine venner på. Kaffe er oftest nemmest at få klemt ind, hvis man har et stramt program, hvilket jeg selv og de fleste af mine venner har. Denne gang fik vi kombineret sladder med arbejde. Min veninde, som normalt bor i Herning, var hjemme i Nordjylland og skulle skrive en stor opgave, og jeg havde noget arbejde på bloggen, jeg skulle have lavet. Så vi kombinerede det, startede med kaffe og arbejdede derefter. Det var så lækker en måde lige at få det gjort på, vi fik set hinanden, lige sladret lidt, derefter kunne vi arbejde sammen, og give hinanden et par fifs med på vejen.

Jeg håber I nyder jeres efterårsferie, til dem som har det. Ellers så bare nyd hverdagen. Kys herfra xo

FOLLOW ON INSTAGRAM - FOLLOW ON FACEBOOK

Likes

Comments

1. Tirsdag mødtes jeg med min veninde, for at sladre og drikke lækker kaffe. Det er rart lige at få hørt om hendes liv, og få fortalt om mit.

2. Lørdag kom min kammerat på besøg, for igen at sladre og drikke lækker Asti. Han er nok en af mine yndlings mennesker at sladre med, da vi altid forstår hinanden.

3. Søndag overraskede hele min familie min morfar, ved at tage ham med ud at spise på restaurant Sanya i Aalborg, i anledning af hans fødselsdag mandag. De har virkelig lækker mad, især sushien er virkelig lækkker!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Lige for tiden går jeg og drømmer om at tage på en lille storby getaway, desværre er tiden ikke lige til det. Men derfor kan man jo stadig drømme. Ovenover har jeg fundet et outfit, jeg bestemt ikke ville have noget imod at iføre mig, på en sådan getaway. Lige for tiden går jeg og drømmer om at tage på en lille storby getaway, desværre er tiden ikke lige til det. Men derfor kan man jo stadig drømme. Ovenover har jeg fundet et outfit, jeg bestemt ikke ville have noget imod at iføre mig, på en sådan getaway. Lige for tiden går jeg og drømmer om at tage på en lille storby getaway, desværre er tiden ikke lige til det. Men derfor kan man jo stadig drømme. Ovenover har jeg fundet et outfit, jeg bestemt ikke ville have noget imod at iføre mig, på en sådan getaway. Lige for tiden går jeg og drømmer om at tage på en lille storby getaway, desværre er tiden ikke lige til det. Men derfor kan man jo stadig drømme. Ovenover har jeg fundet et outfit, jeg bestemt ikke ville have noget imod at iføre mig, på en sådan getaway.


Likes

Comments

Til morgenmad fik jeg kokosyoghurt, som jeg toppede med et æble, musli, chiafrø og kokosmel. Til fik jeg varm vand med citron.

Til formiddagssnack lavede jeg en kop kaffe, med en smule kokosolie og havremælk. Så skar jeg et æble i både, og spiste dem med peanutbutter som dip.

Til frokost, tog jeg dem nemme løsning, og lavede spejlæg. Som kilde til fedt og for at give ekstra mæthed, tilføjede jeg en avocado på toppen.

Om eftermiddagen skulle jeg drikke kaffe med min veninde, vi tog på vores favorit café i Aalborg, Behag din Smag. Jeg fik en cappuccino lavet på havremælk, og en kanelsnurre.

Til aftensmad endte jeg med at have en smule travlt, da jeg kom lidt sent hjem, og skulle nå til træning. Jeg kogte nogle grønne linser, tilføjede spinat, gulerødder og chiafrø, så tilføjede jeg tahin og blandede det hele sammen. Det ser ikke specielt appetitligt ud, men det smagte meget lækkert.

Efter træning havde jeg en chiagrød i køleskabet jeg fik som snack. Det er bare chiafrø og soyakako, og så lader jeg det bare stå i køleskabet til det er stift.

FOLLOW ON INSTAGRAM - FOLLOW ON FACEBOOK

Likes

Comments

Coat from Warehouse - Knit from Vila - Pants from H&M - Boots from ASOS - Belt from H&M - Bag from Rebecca Minkoff

Efteråret er her, og det betyder dejligt store striktrøjer. Jeg er helt vild med denne fra Vila, da den er kæmpe stor, virkelig hyggelig og på samme tid stilet. Jeg går meget op i at jeg skal være komfortabel i mit tøj, men stadig være stilet.

FOLLOW ON INSTAGRAM - FOLLOW ON FACEBOOK

#nouwoutfit

Likes

Comments

1. Onsdag kom min veninde på besøg, og vi lavede lækker mad sammen, og ellers bare sladrede og virkelig hyggede. Disse tider sætter jeg virkelig pris på.

2. Lørdag skrev min kusine til mig om jeg ville hygge med dem. Så vi fik noget lækkert vin, fik nogle drinks og endte i byen. Det var en super hyggelig aften, som først sluttede næste morgen.

3. Som sagt kom jeg ret sent hjem søndag, så derfor tilbragte jeg hele søndag, med dynen på sofaen, og det var virkelig skønt. Lige hvad jeg havde brug for!

Likes

Comments

Contains affiliate links

En af mine favorit trends til efteråret er klart striktrøjer over kjoler, så kan man føle sig fin og feminin, og stadig holde sig varm. Så derfor har jeg ovenover fundet lidt forskelligt i forskellige prisklasser til jer. Jeg er specielt vild med den grå strik og ruskindskjolen.

Likes

Comments

Så er vi klar til endnu en omgang, "What I Eat". Denne gang er temaet aftensmad, desværre, var jeg ikke fantastisk god til at huske, at få taget billeder af de ting jeg spiste, så derfor har jeg valgt at samle en blanding af to uger, og så har jeg sat det sammen til en uge. Håber det giver mening, selvom det er en lille smule snyd.

Mandag: Havde vi møde inden træning, hvor vi spiste madpakker. Så her havde jeg lavet en bagel med philadelphia, laks, avocado og spinat.
Tirsdag: Her skulle jeg til træning lige efter arbejde, så jeg måtte spise halvdelen i min pause, og resten på vej til træning. Men jeg fik en fuldkornswrap, med kylling, stegt i noget spicy karry kryderi, gulerød og spinat.

Onsdag: Her havde jeg tidligt fri, så havde derfor masser af tid til at lave mad, og lavede en lækker Hokkaido suppe, med stegte græskar kerner.

Torsdag: Havde jeg lidt sent fri, så der var overskudet ikke til så meget. Jeg endte desværre med at falde i og spise ymer med ymerdrys til aftensmad. Ja jeg har en kæmpe svaghed, for alt hvad der hedder morgenmadsprodukter, og kan spise det morgen, middag og aften.

Fredag: Her havde jeg lukkevagt, og havde derfor taget rester af suppen med på arbejde. Til suppen fik jeg noget lækkert valnødbrød, fra Sallings bager.
Lørdag: Her havde jeg lavet en lækker salatbowl, med quinoa, spinat, revede gulerødder, 2 æg og pesto. Hurtig, nem, sund og lækker salat.

Søndag: Fik jeg igen en simpel salat, med quinoa, revede gulerøder, avocado og pesto.

Likes

Comments

Instagram@emmahajslund