Postad i: Vardag

Nyss hemkommen från sjukhuset, igen... Usch vad jag börjar bli less på att vara där nu, speciellt när man inte kommer fram till nått viktigt, de ända vi kom fram till var att om jag fick halsböld en gång till skulle vi börja diskutera en operation vilket jag egentligen redan visste innan jag kom dit men aja det är ju skönt att man faktiskt kan få hjälp om man behöver.

Nu ska jag hoppa in i duschen innan Ronja kommer och sen får vi se vad vi hittar på

Puss<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Postad i: Vardag, Äventyr

Hej babes

Är långhelg och hoppas ni startade den på lika bra sätt som jag gjorde. Hade tre kunder igår och jag klippte allt tillsammans på under 2 timmar, måste säga att jag är ganska nöjd med den tiden med tanke på hur bra resultatet blev och eftersom jag inte klippt så jätte länge.

När jag var klar med klippningarna kom Linnea till mig och vi gjorde oss iordning tillsammans innan vi åkte ut till Sean för att fira honom, blev en supermysig kväll med både nya och roliga människor.

Har ni förresten gjort senaste uppdateringen på snapchat? Måste bara säga att jag verkligen älskar de. Att man nu kan göra storys tillsammans med sina vänner, så kul!!!!

Puss<3

Likes

Comments

Postad i: Vardag

En lite oseriös bild på mig men minen beskriver min känsla från denna dagen på sjukhuset väldigt bra. Jag sa i mitt tidigare inlägg att jag skulle till psykologen men åkte dit lite tidigare så en doktor fick kolla lite snabbt på min hals.
Där sa dom att jag va svullen i halsen och att de va lika bra att boka en akuttid.
Så tog bara en snabbis till psykologen vi sa att jag mådde bra och sen åkte vi mot Uppsala.
Väl framme på sjukhuset fick vi först vänta i 2 timmar innan vi fick hjälp av en doktor, dom fick inte ut nått var men skrev ut ny medicin till mig vilket känns bra
Puss<3

Likes

Comments

Postad i: Vardag, hår

Klar med proven och måste säga att de gick sådär. Linnea hade praktik idag så sitter nu på hennes salong och blir fin i håret.
De blir lockigt, känns så konstigt för har inte haft lockigt hår på typ 6 månader men litar på henne så lär väll bli bra.
Efter de blir de lite lunch innan de är dax för psykologen
Bokade en tid hos doktorn för ett halsprov bara så jag kan va säker på att de inte är påväg tillbaka;)

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Godmorgon älsklingar!
Blir ingen praktik idag som det brukar på onsdagar, måste till skolan och göra två nationellaprov som jag missat när jag vart sjuk, segt men de är sånt som måste göras.
På eftermiddagen har jag tid hos psykologen vilken förhoppningsvis också är min sista gång där eftersom jag känner att jag inte behöver gå dit mer.
Har en kund ikväll också, eller ja ikväll och ikväll men vid 17 i alla fall så det är så bra tid att jag hinner med nått annat efter det.
Imorgon bitti är planen att ta en riktig sovmorgon för att fira att de nu är långhelg
Mitt halsont börjar komma tillbaka, hoppas verkligen att det bara är ont och att halsbölden inte är påväg tillbaka. Tråkigt nog känns de som de men vi får väll hoppas på det bästa
Puss<3

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Har haft en ganska lugn dag för att vara tisdag. Vi hade aventgarde förra veckan och fick därför vara på skolan en hel kväll så fick ta igen det med att vara lediga idag. Som ni kanske kommer ihåg har jag vart sjuk ganska mycket den senaste tiden så haded ett prov jag behövde göra i klippslockar så åkte till skolan och gjorde det.

Sen va tanken att jag skulle klippa en kund men hon va en timme sen så det blev aldrig av.

Nu jag precis ätit och sitter å tar det lugnt innan jag ska ha kund 20;00 ikvöll

Puss<3

Likes

Comments