Det är tisdag idag och om en vecka vid den här tiden har jag nyligen kommit hem från operationsbordet. Japp, ni läste rätt. Idag är det bara en vecka kvar tills jag får operera bort dom där nedrans halsmandlarna och det börjar kännas så sjukt skönt att det äntligen börjar närma sig. Ni kan läsa om hela min sjukhistoria i inlägget som heter "jag är sjuk".

Har försökt länka det och har även under en period försökt länka min youtube kanal men så fort jag ska länka något hoppar sidan till och sen har det försvunnit. Sjukt synd men hoppas att det börjar fungera snart igen.

Idag har jag vart så täppt i halsen att jag till och med haft svårt att andas så skönt att det är över snart.

Har nu äntligen tagit tag i mina naglar och filat ner dom. Skulle väll egentligen inte påstå att det är äntligen för mig eftersom jag vill ha långa naglar men kommer vara mycket enklare att jobba då så hoppas att jag snart är van med att ha såhär "korta" naglar.

Puss<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Postad i: veckans planer

Tänkte att jag kör på samma sak som jag gjorde förra veckan gällande dessa inläggen. Alltså inte bara att jag skriver dom roliga sakerna jag ska göra utan också alla måsten jag har att göra denna veckan.

Måndag- Alltså igår, var i skolan hela dagen

Tisdag- Studiedag så har behövt göra lite uppgifter vi fått, spelat in en video och fler ska spelas in, kanske spraytan

Onsdag- Praktik

Torsdag-Praktik

Fredag-Praktik, Oliver kommer till mig, vlogga

Lördag-Linnes b-day party

Söndag- Chill dag

Andra måsten denna vecka:

-Skriva två lite större blogginlägg jag har planerat

-Städa mitt rum

-Leta reda på lite roliga vegetariska recept

-Fixa masker tills på lördag

-Ta bilder till bloggen

-Spela in minst två videos till kanalen

-Fixa naglarna

Hoppas ni gillade inlägget och även ändringarna jag har gjort mot hur det brukar vara

Puss<3

Likes

Comments

Postad i: Vardag

God morgon babes!

Eller ja morgon och morgon kanske det inte är med tanke på att klockan nu är 11. Är inte nyvaken heller för den delen. Men det låter trevligt i alla fall.

Vill börja med att säga att ni är så sjukt jävla amazzzing!!! Bloggen har ett tag legat på halvfart men sen typ en vecka tillbaka har jag verkligen börjat komma igång igen och då har nu tagit min blogg från att inte ens vara på topp 200 till att ligga på topp 100, förstår ni hur glada ni gör mig? Vi har tillsammans klättrat mer än 100 platser på mindre än 7 dagar. Har även sätt att jag har läsare i både England, Norge och Finland så hello hei och hei igen!

Gick upp vid 09 så har fram tills nu suttit och pluggat matte och gjort en frisöruppgift som ska in. Har studiedag om jag inte har berättat det för er.

Nu ska jag göra någonting att äta för jag är verkligen superhungrig. Sen blir det att skriva ett till inlägg har om veckans planer, lite senare än vanligt uppsie! Och sen förmodligen att spela i någon video.

Puss<3

Likes

Comments

Postad i: q and a

Har frågat er både på Snapchat (Haagen00) och Instagram (Emmahagen00) om ni skulle vela ha en Q and A och bad er isåfall att ställa frågor till mig . Och wow, det känns som att det här inlägget är något ni velat ha ett tag så istället för att fortsätta babbla sätter vi igång med frågorna.

Ålder?

Jag är 17 år, född 2000 så fyllt de i år

Vad vill du bli i framtiden?

Eftersom jag utbildar min till frisör så känns det som ett ganska självklart val men jag skulle även vela gå kurser i löshår, gele/akryl naglar och sen kanske även spraytan eller fransförlängnings kurser i framtiden så att jag har en mycket bredare utbildning.

Framtidsplaner?

Den här frågan tänkte jag kan få ett helt eget inlägg ! :)

Tror du att Oliver är din framtida man?

Ja det tror jag absolut! Inte bara för att jag älskar honom så otroligt mycket som jag gör utan för att vi ofta pratar om vår framtid tillsammans och hur mycket vi båda längtar tills vi pluggat färdigt och kan bo tillsammans, när jag är ledsen eller nere är det alltid honom jag pratar om det med först, vet inte riktigt hur jag ska förklara det här men när vi gör saker tillsammans är det inte bara som att jag gör det tillsammans med min pojkvän utan jag gör det också med min bästavän och sen det viktigaste av allt är att han litar på mig till 100% så om jag är med mina killkompisar en kväll bryr han sig lika mycket som om jag hade vart med några tjejer för han vet att det är honom jag älskar. Han är min partner in crime lixom ;)

Hur lycklig är du med din kille?

Så lycklig som det bara går att bli, jag är hans prinsessa.

Hur länge har du och din kille vart tillsammans?

Allt som allt är det över ett år men duktiga jag gjorde bort mig för ett tag sen så på lördag firar vi två månader, sorry boo!

Vilken outfit föredrar du mest mjukisdress eller klänning?

Måste erkänna att jag inte trivs sådär supermycket i klänning men över lag hellre uppklätt än myskläder.

Är du en klackmänniska alltså är du van med klackskor eller är det svårt att gå i?

Kan ha lite promlems med att gå i klackar som är 12 cm för måste erkänna att jag ganska snabbt blir trött i benen och min fart framåt ligger på samma nivå som en snigels men annars klackar, Always!

Trivs du i programet du valt på gymnasiet om inte vad skulle du vela byta till?

Jag trivs superbra med programmet jag har valt att gå men om jag skulle byta nu skulle jag nog välja att gå en nagel eller stylistlinje, det viktigaste för mig är att få jobba med människor i framtiden.

Det var alla frågor för den här gången, har ni fler frågor som skriv dom i kommentarerna så kan jag göra en del två

Puss<3

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Godmorgon babes!
Bloggar från telefonen atm men hoppas på att inläggen blir lika bra som när jag bloggar med datorn. Tappade telefonen i badrumsgolvet för ca 1 vecka sen och lyckades då spräcka skärmen, lyckat...
Sen dess har iallafall inte tangentbordet funkat helt som det ska, mellanslag krånglar och ibland även n så hoppas ni förstår ändå även om det skulle råka bli nått fel.
Idag är det måndag och jag har insett att många förknippar det med någonting dåligt, förut va jag en av dom men nu när jag älskar det jag pluggar till så känns det absolut inte lika svårt att kliva ur sängen längre.
Nu förknippas måndag med att jag har en hel vecka framför mig full av möjligheter framför mig istället för att gå in med en negativ inställning.
Nu när jag skriver dehär inser jag att jag helt har glömt att sätta i hörlurar, känns superkonstigt.
Hann inte äta frukost och är halvsminkad så nu ska jag äta en banan som jag har med mig och försöka fixa dehär fejset.
Puss<3

Likes

Comments

Finisar, nu ligger en ny vlogg upp på min kanal som jag tycker ni borde kika på. Sök på Emma Hagen på Youtube. Ni får följa med på en vanlig dag i mitt liv. Uppdaterade inget i helgen på kanalen men ny är det igång igen så nu när ni kollat klart på videon skulle jag bli glad om ni skulle vela kommentera här eller på videon vad jag skulle kunna förbättra och även fler ideer på videos.

Efter min operation skulle jag vela starta en "Emma testar" serie på kanalen, vad vill NI att jag testar?

Puss<3


Fransar gjorda av bästa Evelyn på Malikas Beauty i Stockholm

Likes

Comments