Header

Har inte bloggat på två dagar.. I onsdags åkta jag in för minskade foster rörelser. Hade inte känt henne på ett dygn och fick inget svar när jag försökte buffa på henne.

Som tur va hade hon bara vänt sig in mot ryggen och allt va bra.

Igår städade jag och pluggade hela dagen. Har en visdomstand som växer upp så ser ut som en hamster på en kinden, gör skit ont så hade ingen lust alls att blogga eller göra något.

Likes

Comments

Igår blev de ingen bloggning då jag valde att fokusera på skolan. Hade 2 stycken slutprov som jag va i stan och gjorde, kändes bra när jag gick där ifrån iallafall.

Va hos mamma och hämtade kläderna hon köpte till Lillan så mycket kläder redan och hennes lilla byrå är redan full så måste tänka ut hur vi ska görs för att få plats med allt.. Hämtade även ut babynestet, strumpbyxor till "L", mamma strumpbyxor till mig och ett par skor. Samt fiskolja till hundarna då Ami har allergi och kliar sig så hon behöver extra boost med kosttillskott.

Idag ska jag städa lite, fixa med små saker och eventuellt skicka in svenska uppgiften som jag nästan är klar med och försöka att klämma in lite körkortsplugg.
Vad ska ni göra idag?

Likes

Comments

Fick hem två paket idag! Första är massa hårband till lilla "L" och andra är Mac prep+prime som jag velat ha huuur länge som helst!

Likes

Comments

Idag väntade bm besök! Mätte magen och lyssnade på hjärtat osv. Allt såg bra ut och hade en livlig tjej i magen som vägrade ligga still. Så nu ska jag tillbaka om några veckor. Bokade även in några föräldraskap möten.

Fick även post att jag har paket att hämta imorgon eftermiddag. Det är babynestet som jag beställde i slutet på mars! Så mu ska vi äntligen få hem det!

Likes

Comments

Usch idag ligger jag i sängen hela dagen, så fruktansvärd halsbränna samt jätte ont i halsen..

Hittade min frisör bok häromdagen och kände hur ledsen jag blev. Jag hittade ett yrke som jag verkligen ville jobba med, mitt drömyrke. Så kan jag inte pga allergier. Blir så ledsen.

Likes

Comments

Godmorgon!
Glömde helt att skriva igår, låg mest och vilade sen åkte jag och K in till stan för att äta middag och se bio.

Vi åt på Brooklyn och kan säga att det va super gott! Så trevlig personal också. Sen såg vi nya Djungelboken och tyckte den va ganska bra! Så jag är nöjd.

Kalles pappa hämtade oss och körde hem oss, så fick vi även kläder som Kalles mamma beställt till Lillan. Begagnade kläder men väldigt fint skick så jag är nöjd. Kan viss er sen..

Känner inte riktigt för att köpa så mycket nytt till henne när hon ev inte kommer kunna ha kläder i storlek 50/56 speciellt länge. Men så länge dom är rena och hela så är jag nöjd!

Likes

Comments

Har legat med sammandragningar hela natten.. K sov och ville inte väcka honom så ringde iallafall förlossningen och sa som de va (även om jag vet att gör dom inte ont så är de inte farliga) iallafall hon i telefonen sa att det va inte va farligt men skulle de inte gå över och slemproppen eller något skulle gå skulle jag in på kontroll. Men det känns bra nu. Har legat med värme kunde ett tag så nu är de inte lika obehagliga. Så blir samma vila idag innan vi åker in till stan ikväll.

Nu ska jag försöka sova igen.. Kram

Likes

Comments


Better Blogging Nouw