Header

Vart ute och lekt med hundarna i några timmar nu på morgonen/förmiddagen. Snart ska vi äta lite lunch sen ska K iväg på fotbolls match. Får se om jag åker med, de är varmt och fötterna är ruskigt svullna mitt på dagen.

Annars hade jag tänkt att plugga lite, både för skolan och körkort och eventuellt färga utväxten.

Vad ska ni göra idag?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag vet att det ekar här inne! Haft mycket på gång och har dr ännu, men tänker ta tag i bloggen nu!

Det har inte hänt speciellt mycket skolan tar mycket av min tid. Jag håller på med körkortet för fullt, hoppas att kunna ta de innan L tittar ut.

Ha även gått in i vecka 30!! Helt sjukt, kan inte fatta att det är så nära som de är tills jag får träffa mitt älskade barn. Som jag längtar!

Hade en hårförlängnings kund häromdagen också! Så kul att hålla på med något man verkligen älskar, tråkigt att jag inte kan arbeta som frisör bara, för det är något jag verkligen vill!

Likes

Comments

Har inte bloggat på två dagar.. I onsdags åkta jag in för minskade foster rörelser. Hade inte känt henne på ett dygn och fick inget svar när jag försökte buffa på henne.

Som tur va hade hon bara vänt sig in mot ryggen och allt va bra.

Igår städade jag och pluggade hela dagen. Har en visdomstand som växer upp så ser ut som en hamster på en kinden, gör skit ont så hade ingen lust alls att blogga eller göra något.

Likes

Comments

Igår blev de ingen bloggning då jag valde att fokusera på skolan. Hade 2 stycken slutprov som jag va i stan och gjorde, kändes bra när jag gick där ifrån iallafall.

Va hos mamma och hämtade kläderna hon köpte till Lillan så mycket kläder redan och hennes lilla byrå är redan full så måste tänka ut hur vi ska görs för att få plats med allt.. Hämtade även ut babynestet, strumpbyxor till "L", mamma strumpbyxor till mig och ett par skor. Samt fiskolja till hundarna då Ami har allergi och kliar sig så hon behöver extra boost med kosttillskott.

Idag ska jag städa lite, fixa med små saker och eventuellt skicka in svenska uppgiften som jag nästan är klar med och försöka att klämma in lite körkortsplugg.
Vad ska ni göra idag?

Likes

Comments

Fick hem två paket idag! Första är massa hårband till lilla "L" och andra är Mac prep+prime som jag velat ha huuur länge som helst!

Likes

Comments

Idag väntade bm besök! Mätte magen och lyssnade på hjärtat osv. Allt såg bra ut och hade en livlig tjej i magen som vägrade ligga still. Så nu ska jag tillbaka om några veckor. Bokade även in några föräldraskap möten.

Fick även post att jag har paket att hämta imorgon eftermiddag. Det är babynestet som jag beställde i slutet på mars! Så mu ska vi äntligen få hem det!

Likes

Comments

Usch idag ligger jag i sängen hela dagen, så fruktansvärd halsbränna samt jätte ont i halsen..

Hittade min frisör bok häromdagen och kände hur ledsen jag blev. Jag hittade ett yrke som jag verkligen ville jobba med, mitt drömyrke. Så kan jag inte pga allergier. Blir så ledsen.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw