Header

Den 2 augusti klockan 21.10 tittade Lovina ut. Blev igångsatt men kan ta förlossningsberättelser en annan dag. 3910 gram och 51 cm lång!

Igår fick vi flyga till Astrid Lindgrens barnsjukhus för hon måste opereras, så nu ligger vi på neotalen och väntar på att operationen ska bli av. Hon har en missbildning i tunntarmen som gör att det blivit stopp.

Mitt lilla hjärta, är så hemskt nära till gråten hela tiden. Vi har inte fått chansen till att mysa med henne klokt, utan bara första natten.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nu va det ett tag sen. Det har hänt mycket i mitt privatliv.
Jag åkte på njursten och fick order om sängläge och smärtstillande därav ingen bloggning, inte kul att skriva om något när jag bara får ligga ner. Läkarbesök en gång i veckan och nu i tisdags fick vi ett datum för igångsättning ifall de inte kommer igång av sig själv. Vi har dock valt att hålla det hemligt.

Annars har de hänt lite annat, mamma fick tabletter min katt för några dagar sen. Haft han i 16 år så blev väldigt känslomässigt för mig, sen har även en nära familjemedlem gått bort.

Det positiva är att vi har klivit in i V40 och endast 5 dagar kvar till bf (4 dagar nu efter 12) så nu hoppas vi hon vill komma ut.

Likes

Comments

La bloggen åt sidan inne vecka ungefär. Då de va lite grejer att göra!
I fredags tog jag körkort!!

Sen har jag legat inne på förlossningen då jag hade fruktansvärda och smärtsamma sammandragningar. Visade sig att jag hade uvi och fick medicin. Nu är kuren slut och sammandragningarna har inte blivit bättre. Blir att prata med bm på måndag.

Gjorde ett ultraljud förra veckan och visade sig att lillans tarmar inte va utvecklade klokt och de hade samlats vätska vid dom, ska skulle få en ny tid för tillväxt ultraljud två veckor senare för att se om dom mognat så ska vi se om hon behöver extra vård efter förlossningen.
Det återstår att se på onsdag.

Magen har sjunkit väldigt mycket och hon ligger rätt men va inte fixerad förra veckan så hoppas på att hon blir de snart!

Till vänster va i förrgår och till höger ca 2-3 veckor sen!

Likes

Comments

Efter jag la upp inlägget imorse läste jag nyheterna här på Gotland och där står de att en ung man gått bort igår under studenten. Han hade ramlat av ett flak.

Fick senare reda på vem de va av min mamma och tyvärr kände jag personen. Kände honom bättre när vi va yngre då vi gick på samma skola..

Usch, hela Gotland är i sorg och det är så hemskt det som hänt. Tänker på alla nära och kära till denna person. Det som skulle va hans bästa dag i hans liv, blev hans sista..

Likes

Comments

Ja går blev de ingen bloggning något mer. Nyckel till tvättstugan va borta och jag letade hela lägenheten men hittade den inte, efter några timmar av intensivt letande fick jag ont i ryggen och låg nästan bara och grät.

Man känner av att man inte orkar hålla igång som innan. Längtar tills jag orkar ta en långpromenad igen. För nu får jag sammandragningar så fort jag går till affären tex..

Aja. Hämtade ut ett paket igår. Har köpt ny mascara och en puderborste. Väldigt nöjd iallafall. Får se vad denna dag erbjuder nu!

Likes

Comments

Godmorgon!
Ligger just nu i sängen och slöar med Ibra. Han är jätte trött så passar på innan hans valpfasoner drar igång.
Idag hade jag tänkt tvätts alla bebisgrejer. Alltså alla kläder i 50/56, sängkläder osv. Måste bara springa ner och se om de finns tvättid idag. K slutar tidigt idag så får se vad eftermiddagen bjuder på.

Vad ska ni göra idag?

Likes

Comments

Väntar just nu på bussen in till Visby, ska till skolan och göra prov samt hämta två saker. Det har vart dåligt med bloggandet men det är just för att det är slutet på terminen, skolan tar mycket tid i vardagen samt att jag håller på med körkortet. Ska försöka bättra mig, annars så blir det normal uppdatering inom snar framtid.

Annars har det inte hänt speciellt mycket. Pluggar pluggar och pluggar, går till barnmorskan och kollar så L mår bra osv.

Idag går vi även in i v 33, och nu är de inte långt kvar, känner även att det börjar bli fruktansvärt tungt så hoppas dom här sista veckorna går fort!

Likes

Comments

Vart ute och lekt med hundarna i några timmar nu på morgonen/förmiddagen. Snart ska vi äta lite lunch sen ska K iväg på fotbolls match. Får se om jag åker med, de är varmt och fötterna är ruskigt svullna mitt på dagen.

Annars hade jag tänkt att plugga lite, både för skolan och körkort och eventuellt färga utväxten.

Vad ska ni göra idag?

Likes

Comments

Jag vet att det ekar här inne! Haft mycket på gång och har dr ännu, men tänker ta tag i bloggen nu!

Det har inte hänt speciellt mycket skolan tar mycket av min tid. Jag håller på med körkortet för fullt, hoppas att kunna ta de innan L tittar ut.

Ha även gått in i vecka 30!! Helt sjukt, kan inte fatta att det är så nära som de är tills jag får träffa mitt älskade barn. Som jag längtar!

Hade en hårförlängnings kund häromdagen också! Så kul att hålla på med något man verkligen älskar, tråkigt att jag inte kan arbeta som frisör bara, för det är något jag verkligen vill!

Likes

Comments


Better Blogging Nouw