Header
Presentation picture
emmah
Emmah, 21 år

 

Instagram: emmahmaria

Sämst morgon

Skulle på barndop idag, men vaknade upp med ögoninflammation från helvetet så hoppar det med tanke på att det inte ser speciellt fräscht ut, men men dom hade förståelse.

Ska gå till Apoteket och köpa handkräm och kortisonsalva. Sen ska jag ta min allergimedicin och lite, måste älska pollen säsongen. Sen blir det att åka till hangvar och se på pojkvännen match. Annars blir det väl en lugn dag.

 

Flytta din blogg till Nouw - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

Likes

Comments

Hockey VM

Sitter och tittar på hockey just nu. Sverige leder med 4-2!

 

Likes

Comments

Morgonmys

Har vart ute på en promenad för en stund sen, ligger just nu i sängen och halv sover med hundarna medan pojkvännen ska ut i tvättstugan, om han hittar tvättaggen.

Blir och åka och träna sen, Kalle ville att jag skulle följa med till hans gym idag så det får jag väl göra fast jag har träningsvärk i heeeeela kroppen!

 

Likes

Comments

Valborg

 

Likes

Comments

Mina hjärtan

 

Likes

Comments

Morgonmys

Godmorgon!
Ligger just nu och myser med Ami, Ibra ville inte va med så han la sig i soffan. Idag blir det inget gym för min del, ska göra ett prov sen har jag sovit så fruktansvärt dåligt inatt.

Hade iallafall en gammal klasskompis hos mig igår och jag hjälpte henne att sätta i löshår. Glömde ta bilder..

 

Likes

Comments

Paket

 

Likes

Comments

Länge sen

Länge sen jag skrev nu, har haft mycket och göra dom här dagarna så har helt enkelt glömt bort. Just nu är jag påväg till gymmet, blir ett mag och benpass. Sen ska jag se om jag hittar en dop present till min väns barn som ska döpas på lördag, samt att min bror och pappa fyller år då. Men det blir säkert bra.

 

Likes

Comments

<3

Va ute och gick med pojkvännen och hundarna i ca en timme i morse. Annars har jag bara slappar hemma. Sitter just nu hos Kalle och vi väntar på att få pizza.

 

Likes

Comments

Fredag

Kom hem för en stund sen, har vart och tränat och handlar. Så just nu ser jag på Grey's anatomy och ska snart börja städa sedan laga mat!

 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw