I min förra glossybox fick jag hem ett test på ansiktsmasken från Yves Rocher, den funkar hur bra som helst på mig och alla mina porer syns nästan inte alls längre! Så jag klickade hem den och Dag- och Nattkrämen igår! När du beställer från Yves Rocher får du välja en gåva helt utan kostnad, och jag valde ett paket med skönhetsprylar värt 300kr tror jag det var! Plus att dom just nu har fraktfritt, och ni får inte missa det bästa.. Dom har 50% på mer än 300 produkter (?!) såå in och kika om ni hittar något fint!

Likes

Comments

Godmorgon på er!

Just nu sitter jag och väntar på mamma på vårdcentralen. Det är hon som har tid här, inte jag! Men hon ringde och frågade snällt om jag kunde följa med. Sen är det dags för mig och älskling att äta lite frukost så får vi se vad dagen kommer med!

Likes

Comments

Åh det finns inget tråkigare än söndagar där man måste tvätta och städa.. Men det är sånt man måste när man bor själv ellerhur? Nu är den sista tvätten i maskinerna och maten står i ugnen sen blir det bara lugnt resten av kvällen! Uppdaterar mer sen!

Likes

Comments

Ikväll gjorde jag och älskling något väldigt gott att mumsa i oss, istället för onyttigt fettigt godis har vi gjort en egen mix med olika meloner, kiwi, ananas, physalis och vindruvor. Såå jäkla gott!

Likes

Comments

Jag har ju glömt att visa er vad som fanns i paketet från Zalando! Det var lite klädesplagg till bebis, båda klädesplaggen är i 62/68 så hon får vänta lite med att använda det, men frågan är om hennes mamma kommer kunna ha tålamod med att vänta att använda den supersöta jumpsuiten från Adidas?! Asså hur söt?! Ni hittar bodysarna HÄR! Och jumpsuiten HÄR!

Likes

Comments

Visar vad det är i det lite senare!

Likes

Comments

God'kväll!

Idag har dagen varit helt lugn för mig, har inte hänt så särskilt mycket mer än att jag var hos sjukgymnasten imorse och senare kom älsklings mamma hit och hälsade på. Supermysigt! Nu ska vi bara bädda ner oss i soffan och kolla på Morran och Tobias, jag hade helt missat att dom har gjort en film?!
Men vi hörs mer imorgon, puss!

Ikväll blev det knäckemackor med sallad och tomat, & självklart aromatkrydda på! Muums!

Likes

Comments

Godmorgon på er!

Jag vaknade för en halvtimme sen typ, och nu sitter jag hos sjukgymnasten för första gången. Som jag skrev igår i ett annat inlägg har jag fått foglossning så jag måste börja hos en sjukgymnast, för er som inte vet vad foglossning är kan googla det eller så kan jag förklara det i ett annat inlägg!

Likes

Comments