Måndag: Dagen började bra. första lektionen inställd. Sedan bara praktiska lektioner, utav dem var bara slöjden bra.
Efter när jag kom hem så chillade jag bara och tog det lugnt.

Tisdag: Denna dagen började inte lika bra men den gick att ta sig igenom. Det dåliga kom efter skolan då jag åkte till ridningen. Jag var glad, det var hoppning och och jag fick min favorit häst. Framhoppningen gick också bra men när vi skulle rida banan så blev allt skit. Jag har problem med andningen och det blev verkligen att jag inte knappt fick någon luft alls. Efter kanske 15 minuter kunde jag nästan andas normalt och då var lektionen typ slut så det var bara att skritta, hoppa av och gå tillbaka till stallet. När jag var hemma så duschade jag bara och pluggade på so som jag hade omprov på i torsdags.

Onsdag: Asså denna dagen kan dö. Försov mig och allt på morgonen blev bara stressigt och skit. Hade matte på morgonen och det är det ända ämnet jag är riktigt bra i, men denna lektionen fick jag knappt gjort något och fick ursäkta mig för läraren.
 På min skola så har vi en dag som heter insamlingskväll, som är då en gång per år där vi samlar in pengar till olika fonder och i år samlade vi in pengar till Unicef​. Alla klasser ska samla in pengar och min klass bakade, tog betalt för parkering och sålde våfflor. Sen har vi också något som kallas profiler där man under en timme får antingen dansa, spela musik, ha extra slöjd/bild eller plugga. Jag går då dans. Dans och musikprofilen uppträder och samlar in pengar. Under hela dagen har saker krånglat, små detaljer som inte får fattas för annars sabbas allt och det gjorde det.. typ iallafall. Ja jag kan erkänna att helt dåligt var kvällen ändå inte. Det som krånglade var håret+kläderna​ till dansen och att. Insamlingskvällen var slut 20.00, men skolan skulle städa till kl 20.30. Jag sket i det och åkte hem, var tvungen att plugga ändå, så jag åker hem och blev på bättre humör tills mamma sa till mig att läsa på so.n då jag kollar efter ett pluggpapper, som inte ligger i väskan. Det slutade med att jag och mamma fick åka tillbaka till skolan för att hämta pappret. Jag kutade in och hämtade det och kutade tillbaka och skrek till mamma ''KÖR NU'' för jag pallde ej mer. så det blev hem och plugga snabbt sedan sova.

Torsdag: Denna dagen hände inte så mycket. Jag gjorde mitt omprov, som jag fick E på och sen var det inget mer med det.

Fredag: Rätt kort dag. Slutade tidigare och åkte med mamma till Borås för att kolla vad man kan önska sig i present till sin födelsedag. På kvällen kom min 3-kusin och sov över, vi hade jätte mysigt. Vi kollade på Harry Potter, spelade kort och åt godis till den dagen var slut.

Lördag: Min 3- kusin åkte hem vid cirka 15:00 och på kvällen kom min kompis och sov över. Jag hade laget jätte god köttgryta och så kollade vi på War horse, så underbar film. Vi gjorde inte så mycket mer än att prata minnen och så, sen blev det att vi gick och la oss och sov.

Söndag: Idag har det varit en riktigt lat dag. Skulle behövt att plugga men har bara varit för lat. Tja skyll mig själv antar jag. Så det har varit en riktig långtråkig dag utan att ha gjort något alls typ än att städat lite.

Förlåt för dålig uppdatering, men dessa veckor kommer att vara stressiga och skolan går ju tyvärr först men sak försöka uppdatera så mycket som jag kan! Ha det bra och sköt om er.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

idag har det varit en seg dag. Vaknade cirka 11 och gick upp och åt frukost. Efter det åkte jag och pappa ner med min blivande moppe till en tom parkering (inte så jätte långt från mig) där jag fick testa köra lite. Det gick hyfsat bra, jag är annars rädd för att köra saker då det är jag som har kontrollen över det, men detta gick bra. Efter det åkte vi hem och jag satte mig vid datorn och spelade lite samtidigt jag kollade på Helen Torsgården. Efter det har jag inte gjort så mycket, så detta blir ett kort inlägg. Ha det bra och sköt om er.

Likes

Comments

Först och främst vill jag be om ursäkt för dålig uppdatering, men denna vecka har gått skit och har inte orkat något alls typ.

Men men, igår var sista natten hos min moster, så idag sover jag hemma och det är så skönt att äntligen få sova i en 1.20 säng istället för en 90 säng.

Igår så hade jag ett matteprov som gick jätte bra, tror jag iallafall. Sedan på kvällen så var jag och firade min kusin och hon gjorde naglar åt mig.

Idag har jag dock inte gjort så mycket. Jag åkte tidigt, eller Aa kl 12. Sedan när jag kom hem satte jag igång direkt med att städa källaren, övervåningen och mitt rum. Var klar cirka vid 6 tiden då jag och pappa åkte och köpte pizza som jag skulle äta ikväll, för att mamma och pappa skulle på kalas. På vägen till pizzerian så var jätte fin himmel, jag avslutar med några fina bilder på himlen😊

Likes

Comments

Förlåt att jag inte skrev något igår, men min dag var inte bra igår. Jag ska inte gå in på så mycket detalj men det var jobbigt och svårt. Alltså jag fick åka hem från skolan och så tröståt jag glass, Hahah.

Vill bara skriva en update på hur läget var, så ja, bye och sköt om er!

Likes

Comments

Dagen började bra. Jag vaknade, gick till köket och åt, gick och bytte om och kollade lite youtube.

Allt var bra tills min vän skicka att jag behövde komma till kyrkan och att det var bråttom. Jag fattade ingenting men gjorde som han sa. Jag åkte till kyrkan och när jag kom in till gudstjänsten och satte mig bredvid han på en bänk näst längsbak, så fick jag reda på att våran vän hade gått bort. Där vid det tillfället blev jag helt tom och kunde inte visa nån känsla. Jag satt där och försökte trösta honom så gott som men jag var helt tom i huvudet.

Jag åkte sedan hem till katterna och var lite med dem. Det var inte förens jag satte mig ner och tog det lugnt som jag brast ut i tårar. Men det tog inte lång tid innan jag fick hålla tillbaka tårarna för att sedan åka till mina kusiner och sätta på det ledsna ansiktet ett glatt leende.

Jag hjälpte till med tacon och skrattade vid maten. Jag skrattade och hade kul när min moster förhörde mig på so:n. Det var kul tills min kompis ringde och undrade hur det var och jag sa helt okej. Samtalet var cirka 2 timmar långt och jag ville gråta hela tiden men jag gjorde helt fel. Jag höll det inom mig och tog bara åt mig mer och mer.

Tidigare under året har mina två vänner gått bort. Då gick det ju hyfsat bra och jag tänker nästan inte alls på det nu. Men så händer det igen. Asså varför?

Aja, får se med skolan imorgon. Ska försöka sova och se om jag kan få ut någon sorg.

Godnatt och sköt om er! Man vet aldrig när en olycka kan inträffa
❤️

Likes

Comments

Mamma och pappa har idag åkt iväg till Grekland i en vecka, min bror är hos våra släktingar i Australien och jag blir då själv hemma. Mamma vill ej att jag sover hemma själv så under denna vecka kommer jag att bo hos mina kusiner för att också kunna komma till skolan. Jag kommer att åka hem efter skolan varje dag och vara hemma för att ta hand katterna och sedan åka till mina kusiner på kvällen. Så att ikväll så va jag med min Lill-kusin och myste med att spela lite kalaha och måla i målarböcker.😊

Nu ska jag läsa lite, kolla lite youtube och sen sova så att det blir ett godnatt nu
❤️

Likes

Comments

Igår va jag i Borås och tänkte bara köpa en jacka, men det slutade med 2 tröjor, ett mys set, ett par jeans, en kjol, chockers och jackan då.
Kanske inte låter så mycket men det tycker ja när jag gick runt på två tunga påsar i cirka en halvtimma hahah.

Här är lite bilder på vad jag har köpt.

Likes

Comments

Detta är då mitt första inlägg och det får bli en TMI tag där ja då beskriver mig själv lite 😊

1. Vad heter du? Emma.
2. Hur gammal är du? Jag är född 2002 så jag fyller 15 i år.
3. Vart bor du? Bor i en liten håla som heter Örby.
4. Hårfärg? Naturlig är ljusbrun, men just nu har jag svart. 
5. Ögonfärg? Har två olika färger. På vänster öga har ja grönt typ med en lite brunt i och det högra är blått.
6. Längd? Jag är cirka 172 cm och har nog slutat växa.
7. Mobil? iPhone 6s. 
8. Favorit färg? Kan variera mellan ljus rosa/beige färg eller grå/svart. 
9. Hur många i familjen? Fem totalt, har två äldre syskon. 
10. Några djur? Två katter. 

Så det va lite fakta om mig, tänkte inte skriva så mycket mer. Nu är det kväll och jag ska gå och lägga mig, så jag säger god natt nu så får ni ha det bra och hoppas ni kommer att gilla det ja skriver om som min vardag och så 😊

Likes

Comments