INSTAGRAM @GUSTAFSSONN

Okej, okej, vet att jag senast igår skrev att jag bara skulle blogga när jag kände för det men senare på kvällen ändrades det lite då jag läste om #nouw30daychallenge . Jag älskar verkligen att blogga men är så otroligt självkritisk att jag aldrig blir riktigt nöjd. Vet inte hur många gånger jag har skrivit ett inlägg och publicerat det bara för att minuter senare läsa det igen och ifrågasätta mig själv om varför jag ens publicerat det då jag tycker det är helt värdelöst. Det här vill jag däremot få en ändring på så mina ambitioner under tävlingen är att hitta ett sätt att vara mindre kritisk mot mig själv när det kommer till bloggen. Samt att jag vill hitta min stil i bloggandet och få till jämnare uppdatering.

Tävlingen går ut på att publicera ett inlägg varje dag under perioden 22/1-20/2, känner att det här kan vara den där lilla pushen jag behöver för att komma igång ordentligt. Mer detaljer om tävlingen och hur du deltar hittar du HÄR

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har försökt om och om igen med att göra ett inlägg om Thailand men av någon anledning har jag inte fått inte alla bilder som jag velat använda i inlägget. Till slut orkade jag inte försöka längre vilket resulterade i att det inte blev något bloggande över huvudtaget. Känner att jag mest bara ger löften på den här bloggen som jag verkligen inte kan hålla men från och med nu, tänker jag inte lova något utan bara skriva lite då jag känner för det.

Likes

Comments

Mitt liv har varit kaos på sista tiden, har verkligen jobbat non stop sedan jag senast skrev något. Vilket verkligen betyder att mitt liv har varit så ointressant det bara går. Men nu åker jag snart iväg på semester!!! Hade ingen i somras så har verkligen sett fram emot det så länge. Är väldigt osäker ifall jag kommer blogga under tiden jag är i Thailand men det borde komma massor av bilder när jag kommer hem åtminstone. Så håll ut! Har dessutom köpt en GoPro så den lär användas till max.

Likes

Comments

Hittade världens härligaste instagram så kände att jag bara var tvungen att dela med mig utav den. Det är cuteinstagram(länk) och hennes bilder är så otroligt tillfredställande då det är nästintill perfekta. Jag känner bara att jag blir glad i själen och inspirerad av att se hennes flöde.

Likes

Comments

Känns hemskt att behöva be om ursäkt igen för mitt frånfall från bloggandet men har faktiskt en bra ursäkt, har flyttat!
Inte riktigt men har bytt rum hemma så har tekniskt sett "flyttat" ner i källaren. Vilket har tagit tid och varit väldigt jobbigt. Är långt ifrån klar med mitt nya rum så inga bilder än men lovar att så fort det är klart kommer det läggas ut. Rummet är betydligt större än mitt gamla så har typ sovrum/vardagsrum i ett vilket faktiskt känns skönt. Så ett litet tag framöver lever jag i lite halvkaos till jag har packat upp allt.

Och på tal om att packa upp så är det nu över en vecka sen jag och Moa fick säga hejdå till Hanna som tog sitt flyttlast en bit ner till Sundsvall. Vi såg till att träffas en sista gång förra fredagen genom att gå ut och äta tillsammans sen bara prata en massor, riktigt mysig kväll.

Likes

Comments

Okej skäms på mig, nästan en månad har gått sedan jag sist blogga men det har inte direkt hänt något speciellt så har inte haft någon inspiration till det. Sedan har jag hellre inte haft några bilder att lägga upp vilket gör att jag känner ännu mindre för att blogga. Det är troligtvis för att när jag själv läser bloggar så uppskattar jag inlägg med bilder, insperation eller att de faktiskt handlar om något. Antar att jag helst vill publicera sådana inlägg som jag själv anser intressanta. På senaste tiden har det som sagt inte blivit speciellt mycket bilder utan har mest jobbat och dömt fotboll så när jag inte gjort det har jag verkligen velat ta vara på min lediga stund.

Likes

Comments

Medan alla andra har semester får vi ta vara på sommar så gott det går. Både jag och min pojkvän jobbar hela sommaren så blir inte mycket annat. Det gör egentligen inte så mycket på grund av hur vädret varit den här sommaren som tur är. Däremot ser vi alltid till att göra något då vädret tillåter det, oftast blir det att fara till hans stuga och fiska men ibland kan det bli någon liten utflykt eller lunch/middag på en solig uteservering. Men vi får sommar senare när alla andra är hemma i kalla Sverige.

Likes

Comments

I lördags jobbade jag först öppning och det var en relativt lugn dag vilket var skönt. Senare på kvällen var (nästan) hela familjen samlad för en mysig grillmiddag hemma, mamma fyllde nämligen år så det var för att fira henne. Var trevligt att det var lite av en sommardag också så att man kunde sitta ute och äta.

Efter ett tag var det någon som blev lite less på att jag hade kameran framme en del

När kvällen höll på att lida mot sitt slut fick vi ytterligare en lite middagsgäst

Likes

Comments

Contains affiliate links

I torsdags var jag på Avion med Amanda och Moa och jag fick med mig denna lilla skönhet hem. Har velat ha den ända sen den kom ut men har inte orkar beställa den men nu fanns den på kicks så kände att det var väl spenderade pengar

Likes

Comments