INSTAGRAM @GUSTAFSSONN

Mitt liv har varit kaos på sista tiden, har verkligen jobbat non stop sedan jag senast skrev något. Vilket verkligen betyder att mitt liv har varit så ointressant det bara går. Men nu åker jag snart iväg på semester!!! Hade ingen i somras så har verkligen sett fram emot det så länge. Är väldigt osäker ifall jag kommer blogga under tiden jag är i Thailand men det borde komma massor av bilder när jag kommer hem åtminstone. Så håll ut! Har dessutom köpt en GoPro så den lär användas till max.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hittade världens härligaste instagram så kände att jag bara var tvungen att dela med mig utav den. Det är cuteinstagram(länk) och hennes bilder är så otroligt tillfredställande då det är nästintill perfekta. Jag känner bara att jag blir glad i själen och inspirerad av att se hennes flöde.

Likes

Comments

Känns hemskt att behöva be om ursäkt igen för mitt frånfall från bloggandet men har faktiskt en bra ursäkt, har flyttat!
Inte riktigt men har bytt rum hemma så har tekniskt sett "flyttat" ner i källaren. Vilket har tagit tid och varit väldigt jobbigt. Är långt ifrån klar med mitt nya rum så inga bilder än men lovar att så fort det är klart kommer det läggas ut. Rummet är betydligt större än mitt gamla så har typ sovrum/vardagsrum i ett vilket faktiskt känns skönt. Så ett litet tag framöver lever jag i lite halvkaos till jag har packat upp allt.

Och på tal om att packa upp så är det nu över en vecka sen jag och Moa fick säga hejdå till Hanna som tog sitt flyttlast en bit ner till Sundsvall. Vi såg till att träffas en sista gång förra fredagen genom att gå ut och äta tillsammans sen bara prata en massor, riktigt mysig kväll.

Likes

Comments

Okej skäms på mig, nästan en månad har gått sedan jag sist blogga men det har inte direkt hänt något speciellt så har inte haft någon inspiration till det. Sedan har jag hellre inte haft några bilder att lägga upp vilket gör att jag känner ännu mindre för att blogga. Det är troligtvis för att när jag själv läser bloggar så uppskattar jag inlägg med bilder, insperation eller att de faktiskt handlar om något. Antar att jag helst vill publicera sådana inlägg som jag själv anser intressanta. På senaste tiden har det som sagt inte blivit speciellt mycket bilder utan har mest jobbat och dömt fotboll så när jag inte gjort det har jag verkligen velat ta vara på min lediga stund.

Likes

Comments

Medan alla andra har semester får vi ta vara på sommar så gott det går. Både jag och min pojkvän jobbar hela sommaren så blir inte mycket annat. Det gör egentligen inte så mycket på grund av hur vädret varit den här sommaren som tur är. Däremot ser vi alltid till att göra något då vädret tillåter det, oftast blir det att fara till hans stuga och fiska men ibland kan det bli någon liten utflykt eller lunch/middag på en solig uteservering. Men vi får sommar senare när alla andra är hemma i kalla Sverige.

Likes

Comments

I lördags jobbade jag först öppning och det var en relativt lugn dag vilket var skönt. Senare på kvällen var (nästan) hela familjen samlad för en mysig grillmiddag hemma, mamma fyllde nämligen år så det var för att fira henne. Var trevligt att det var lite av en sommardag också så att man kunde sitta ute och äta.

Efter ett tag var det någon som blev lite less på att jag hade kameran framme en del

När kvällen höll på att lida mot sitt slut fick vi ytterligare en lite middagsgäst

Likes

Comments

Contains affiliate links

I torsdags var jag på Avion med Amanda och Moa och jag fick med mig denna lilla skönhet hem. Har velat ha den ända sen den kom ut men har inte orkar beställa den men nu fanns den på kicks så kände att det var väl spenderade pengar

Likes

Comments

För ett tag sen bokade jag och min älskade pojkvän en resa till Thailand!!! Vi båda älskar att resa och har båda längtat efter att få göra det så lyckan var verkligen total när vi hittade den här resan. Vi bokade resan via TUI och det är även därifrån jag hittade bilderna. Vi fick två veckor i Thailand och direktflyg dit för ett kanon bra pris. Vi ska bo i utanför Phuket i Cape Panwa och planerar att göra massa utflykter för området runt omkring är så vackert! Nu gäller det bara att räkna ner dagarna, 108 kvar för att vara exakt! 

Likes

Comments

Planerade inte det här med att starta upp blogg så bra, det första jag gör är att ha ett upphåll från bloggandet... Har däremot en bra ursäkt, var i Halmstad på domarkurs. Det var en otroligt lärorik och givande vecka. Förutom mycket fotboll, fick jag lära känna ett gäng riktigt härliga tjejer och samtidigt som jag var glad att få komma hem kändes det lite tomt utan dom.

Likes

Comments