Header
View tracker

Det värker i mitt djurhjärta när jag skriver att jag tog avsked av Sudden igår. Jag har bara ridit henne några få gånger och önskar att jag lärt känna henne mer än vad jag gjorde, för hon var en helt underbar häst. Jag är så tacksam över att hon lämnat fina avkommor efter sig, bland annat Kakan som är min bästa vän.
Vila i frid min vän ❤

Likes

Comments

Idets B'Scuit, Zorro, Träning

Både idag och igår har jag ridit både Kakan och Zorro. Med tanke på det fina vädret som var igår så var man ju bara tvungen att rida ut 😍 Har lagt väldigt mycket tid på jobbet nu så bloggen har kommit lite åt sidan för tillfället. Får se om motivationen kommer tillbaka angående det. På tal om motivation så övertalade min kusin med mig till gymmet idag där jag inte varit aktiv på över ett år, vilket märktes! 😂 Men jag blev riktigt sugen på att börja träna och jag ska försöka att ta mig tid och unna mej några dagar i veckan åt träning!

Likes

Comments

FEEST

Det nya året inleddes på ett bra sätt genom att fira med vännerna! Hoppas ni alla får ett bra 2017! 🎉

Likes

Comments

Allmänt, Tufsen

Pepparkakor eller lussekatter? Lussekatter! Jag älskar allt som har med saffran att göra :D Har inte ätit en enda pepparkaka detta året faktiskt..

Skumtomtar eller knäck? Knäck eftersom det är det godaste julgodiset!

Ischoklad eller marsipan? Varken eller, jag är inte särskilt förtjust i något av dem även om jag ääälskar choklad. Men skulle nog säga marsipan.

Köttbullar eller prinskorvar? Ååååh va svårt.. Men egengjorda köttbullar är inte så dumt!

Julkorv eller julskinka? Vad slår inte frukosten på julaftonsmorgonen med en julskinkmacka? Gillar inte julkorv.

Lax eller sill? Lax! Är ingen fiskmänniska och lax är den enda fisk jag kan äta i princip.

Revbensspjäll eller Janssons Frestelse? Janssons Frestelse, vilket är det godaste på julbordet!

Paradis eller Aladdin? Vet inte riktigt skillnaden mellan de båda, men jag tror att Paradis är godast.

Sylta eller leverpastej? Själva ordet sylta låter riktigt otäckt, helt klart leverpastej!

Glögg eller julmust? Julmust, får sån halsbränna av glögg ):

Rödbetssallad eller dopp i grytan? Tycker inte om något av dem särskilt mycket, båda sakerna är något jag bojkottar, men dopp i grytan om jag måste välja.

Ris a la malta eller risgrynsgröt? Vet inte vad det första förslaget är ens? Risgrynsgröt är mumma!

Äppelmos eller senap? Äppelmos är ju gudomligt!!

Hemma eller borta? Hemma, eller iaf någonstans man känner sig som hemma. Tycker det vore konstigt att fira jul på en främmande plats, men det är ju i och för sig sällskapet som är viktigast.

Ge eller få? Jag tycker det är roligare att ge bort. Det är roligt att se alla olika miner när de ser sina julklappar.

Mysteriet på Greveholm eller dieselråttor och sjömansmöss? Ååååh, båda är jättemysiga! Har sett de båda många gånger, men nu i efterhand anser jag att Mysteriet på Greveholm är mer spännande och roligare att titta på.

Chokladkalender eller paketkalender? Chokladkalender! Vem älskar inte att äta choklad liksom?

Plastgran eller äkta? Helt klart en äkta, ingen riktig jul utan en äkta gran! (Någon som även gillar att vi har en äkta gran är Tufsen, när han väl är där under vill han aldrig mer gå ut igen.)


Arne Waise eller Ernst? Tycker egentligen inte om någon av dem, men Ernst verkar mysigare vilket passar nu vid juletid!

När vill du att första snön ska falla? Aldrig.. Jag hatar snö. På julafton får det gärna vara snö men sen kan det försvinna dagen efter.

När tycker du att det är dags att pynta? Tycker det är okej att börja så länge det hunnit bli december.

Finns det något du vill göra mindre av denna julen? Minska hetsen med alla julklappar.

Vilket färgtema tycker du passar bäst på julen? Rött, grönt, vitt, mörkblått och guld!

Kan du komma på något negativt med julen? Ja all denna hets kring julklappar. Det är jobbigt att se någon som blir besviken över sin julkapp då man förstorat den här hetsen så mycket att man ska ge dyra och fina klappar.

Blir du oftast mättad när julen är slut eller vill du ha mer jul? Blir snabbt mätt på julen, för min del kunde julen lika väl inträffat vart tredje år, då skulle man längta efter den mer och uppskatta den mer.

Vad brukar framkalla mest stämning på julen/december? Min favoritprydnad under julen är julgranen, utan den får jag verkligen ingen julekänsla, den måste även vara äkta!

Leker du i snön, åker pulka eller bygger snögubbar? Hahah önskar jag kunde göra allt detta men folk skulle troligtvis tycka det är konstigt med en 18åring som leker i snön...

Vilken är din favorit julfilm? Ensam Hemma är en underbar klassiker som jag ser på varje år!

Klär du dig fint på julen? Absolut!

När öppnar du dina julklappar? Någon gång efter Kalle Anka eller efter julmaten.

Julönskningar? Det som står på min önskelista...

Vilken är din favoritjullukt? Återigen, julgranen! Den är inte bara den bästa prydnaden utan den luktar även underbart!

Vad heter din/dina favoritjullåtar? All I Want for Christmas Is You

Konstigaste julklappen? Hmm... Måste varit någon gång under julklappsleken något år när min farbror köpte en bh som någon av killarna fick ta med sig hem sedan hahah!

Vad är viktigast på julen? Att ingen är ensam.

Hur är din jul? I år firar vi som vanligt här hemma hos oss först där mammas sida av släkten kommer då vi firar till kvällen. Sen mot 18-20 tiden åker vi ut mot Vrigstad och firar med pappas sida av släkten. (Jag har en väääldigt stor släkt att hinna med under julafton, detta innebär en väldigt rolig, knasig och låååång julafton). Julafton brukar sluta med att vi sitter och äter julmat eller julfikar efter midnatt hahah!


Jullistan är tagen ifrån: http://kissies.se/109034-2/

Likes

Comments

Zorro

Slutade tidigt idag så stack ut till stallet så fort jag kunde för att rida ut med Zorro. Det var helt otroligt väder och jag fick fina bilder också 😃 Så ett galoppass med Zorro var helt perfekt idag, vilket även var omtyckt av honom! Så efter ett svettigt pass var vi båda nöjda 😍

Likes

Comments