Hejsan på er! Just nu sitter jag i stan och väntar på Wilma, så fort hon kommer ska vi till Norra Berget och träna. Tycker faktiskt det är riktigt skönt att vara uppe i tid, börjar ju som sagt inte jobba förrän 16 idag så nu har jag ju verkligen hela dagen att göra något produktivt av haha..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 3 readers

Likes

Comments

Hejsan på er! Just nu har jag precis kommit hem efter att ha gått upp för skönvik ännu en gång. Jobbigt som fan men verkligen värt det. Dagen började med en mindre rolig försovning och sedan jobb 8-16. Nu har jag inga planer för kvällen mer än att jag ska se pll. Imorgon är det jobb 16-21 och det är det enda jag har planerat. Kanske packa lite till Stockholm, jag och Hampus åker på en efterlängtad weekend på lördag!! Ska bli så himla skönt!!

En ledig sommardag som spenderades vid Sidsjön

Likes

Comments

Hejsan på er! Hoppas allt är super bra med er, min dag började tidigt imorse då jag skulle på arbetsintervju idag! Intervjun gick faktiskt jätte bra och efter det så åkte jag till sjukhuset och tog lite prover. Det gick som vanligt jätte snabbt så jag och Wilma bestämde oss för att åka till Birsta och luncha, kolla på presenter till Wilma och handla lite smått & gott. Vi bestämde oss sedan för att ta med mamma och åka och träna, så vi gick upp för Skönviksbacken. Det var as jobbigt men det känns så skönt nu efteråt när man är klar. På eftermiddagen har jag verkligen inte gjort någonting produktivt, fixat med bilderna på datorn och fört över ifrån kameran. Nu ska jag duscha och bara ta det lungt, titta på några avsnitt Greys och sedan sova. Hoppas ni har haft en super bra dag idag, om inte, gör morgon dagen bättre!

Likes

Comments

Hej allihopa! Välkommen till min blogg! Jag har flera gånger tidigare haft olika bloggar men har aldrig riktigt haft ett flow eller så, men nu jäklar! Har länge velat om jag ska starta en blogg eller inte men jag bestämde mig och nu ska jag satsa. Men jaja, vem är jag då? Jo, mitt namn är som sagt Emma, jag är 19 år och bosatt i Sundsvall. Jag tog studenten ifrån ekonomprogrammet i våras och har nu inga planer alls på att plugga. På fritiden är jag mycket med min pojkvän, familj & mina vänner. Jag älskar att resa och vill resa runt om i världen. I min blogg kommer ni att få följa med mig i mitt liv, se vad jag gör på dagarna och vem jag är.

​en bild på mig & min homiee ifrån nian(!!!!) alltså typ 4 år sedan?? sjukt!!

Likes

Comments