Just nu sitter jag och Hampus i soffan och ska titta på film. Filmmyset blir väldigt mycket bättre när man har det här snackset framför sig.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Är just nu hos Hampus mamma och pappa, är bjuden på middag ❤️
Förrätten ligger i magen och vi spelar basket atm. Mysssss

Likes

Comments

Är egentligen på bröllopsfirande av min moster men pappa glömde att han skulle sjösätta en båt idag så nu hänger jag i hamnen, haha..

Likes

Comments

Hej!! Idag startade jag dagen tidigt och hade en stressig dag på jobbet, efter jobbet åkte jag hem till mamma och pappa och var barnvakt åt mitt kusinbarn. Och Yeah, det är typ det jag gjort idag haha..

Likes

Comments

..sommarkvällar, sommarvärme, sommar överlag bara! Som tur är har värmen börjat smyga sig på, men jag längtar verkligen till bruna ben och drinkar på uteserveringar.

Likes

Comments

Kolla vad fint det var på Lanzarote när vi var där. Så här såg det ut varje kväll, frågan är varför man bor i ett land utan palmer och vackra solnedgångar varje kväll..

Likes

Comments

Alltså.. jag har hittat en ny serie. En ny topp 5 favorit serie, förmodligen. En "gammal" serie, som jag har vägrat sett men kände att jag var tvungen och prova se efter många om och men. Prison Break har gått och blivit en favvo. Har som sagt länge vägrat sett den men nu är jag inne i ett flow och älskar det. DOCK (!!) har jag bara sett typ halva säsong 1 men jag är stuck.

Likes

Comments

Hej på er! Jag har gått och blivit sjuk, feber och super förkyld. Som tur är börjar febern lägga sig men är fortfarande väldigt förkyld.. Så idag var jag tvungen och sjukanmäla mig och har spenderat hela dagen mellan att gå mellan soffan och sängen. tittat på serier och sovit. Har som tur är en ledig dag imorgon vilket ska bli väldigt skönt, en till dag att krya på sig på. Resten av kvällen tänkte jag fortsätta se på serier och ha ansiktsmask och bara mysa.

Likes

Comments

Här ligger vi, jag med feber och snuva och han med datorn i högsta hugg. Jag ser som sagt på finalen i hockeyn och just nu är de 1-1. Hoppas såklart på att Swe ska göra iallafall ett mål till, vill ha ett guld alltså. Är helt slut efter jobbdagen idag, speciellt med feber på de.. jaja nu ska jag se klart hockeyn och sen dejta kudden.

Likes

Comments

Likes

Comments