Hola! Är det någonting jag verkligen är bra på så är det att packa många dagar innan. Gör packlistor redan 1 månad innan jag ska åka och nu har jag börjat packa. Lite mindre än 2 veckor före. Haha, jaja jag knäppte iallafall lite bilder ifrån när jag packade, tänkte att det kanske skulle vara roligt att se vad som finns i resväskan.


Bikinis i massor, har gjort den tabben andra resor att man tar med för få bikinidelar, så när man väl står där blöt och kall har man inget att byta till. Tips är verkligen att ta med minst ett ombyte!

Kjolar är nog ett av mina favoritplagg, älskar att man kan ha dom både till vardags och fest. Mina två favoritkjolar för tillfället är en fejk-mockakjol som är ifrån cubus, den sitter så skönt och den är riktigt snygg. Mina andra favoritkjol kommer ifrån Hollister, en vanlig mjukkjol som sitter löst och skönt.

Likes

Comments

Hej! Just nu sitter jag med Wilma, vi har varit hos mormor, tränat och nu har hon hjälpt mig packa inför Spaninen. Börjar jobba om ca en timme så ska börja göra mig klar för det nu, skönt med sovmorgon och lite ledigt, speciellt nu när Wilma också var ledig idag.

Likes

Comments

Äntligen!! Haha har äntligen slutat, så skönt. Börjar 16 imorgon vilket ska bli väldigt skönt, ska hänga med Wilma och skjutsa mormor. Skönt med lite omväxling. Som vanligt sitter jag och Hampus och tittar på oitnb, har börjat gilla serien igen. Hade en paus ett tag men nu är vi igång och tittar jämnt.

Likes

Comments

Hola! Rast för tillfället och hur skönt? Gud, är så glad över att jag har 2 raster idag. Ganska tungt att jobba 12-22, man är liksom med på alla ruscher och sånt. Men jag klagar inte, gillar verkligen att jobba. En udda sak om mig är faktiskt att jag gillar att jobba, självklart har jag som alla andra dåliga dagar när man vill ligga i sängen. Men jag har inga problem med att jobba mycket, tycker det är skönt med rutinerna.

Likes

Comments

Hej! Atm sitter jag och Hampus och tittar på oitnb, vi båda börjar jobba samtidigt idag så vi ska snart gå. Vaknade ganska tidigt idag, så har hunnit träna och hälsat på mamma en sväng på jobbet. Jobbar till 22 ikväll så det blir inte så mycket annat gjort idag tyvärr..

Likes

Comments

Har äntligen slutat jobbet, duschat och nu är det oitnb som gäller. Mys <3
Imorgon har jag sovmorgon vilket ska bli väldigt skönt! Idag är de 12 dagar kvar till Lanzarote, gissa vem som är taggad?

Likes

Comments

Godmorgon! Söndag, fint väder & jag ska jobba.. inte någon vidare kombo men jaja.. Vi sitter just nu och kollar på OITNB, äter frukost och myser innan jag ska gå. Hoppas ni får en skön söndag, jag ska iallafall ha de trots jobb.

Likes

Comments

Hola, sitter just nu själv i läggan och tittar på greys. Hampus drog iväg på lite festligheter för att fira en kompis, skulle egentligen hänga med men känner att jag behöver vila eftersom jag ska jobba imorgon. Nu ska jag bara chilla, ta det lungt och bara vara. Gillar att vara själv ibland, även om jag älskar att vara med människor också. Men det här med att göra vad man vill, lyssna på vad man vill och bara vara. LYX (ibland)

tb till en bra dag, no more school since 2016.

Likes

Comments

Hejsan!! Just nu sitter jag på jobbet har lunch, eller ja sen lunch eller tidig middag?? WE. Jag har iallafall stängning ikväll så slutar 21, efter det kanske vi skulle fira en kompis, det är fortfarande oklart haha. Blir oavsett vad en hyfsat tidig kväll för mig då jag jobbar imorgon också.

Innan jag började jobbet så tog jag en springtur hem till mamma och pappa, men hann bara typ en kilometer innan jag hann ramla hahah.. så typiskt mig, men hatar verkligen vädret idag & speciellt halkan.

Haha när man har tråkigt så kan ju alltid snap-filtren göra dagen lite bättre

Likes

Comments

Åå vad gott det var med hemmagjord pizza, älskar hemlagat <3 så gött med babyspenat på pizza för er som inte provat det, tips verkligen!!

Likes

Comments