Hejsa!

Jeg ved godt der har været lidt stille her på bloggen, men her for tiden har jeg vildt mange fremlæggelser i skolen. Men jeg har også fundet på en masse ideer til denne challenge​. Men nu er #nouw30daychallenege officielt gået i gang, og jeg er såååå klar! 

Noget af denne weekenden har jeg brugt sammen med nogle vildt dejlige veninder. Vi startede med at tage ud og spise på en hyggelig cafe, hvor vi fik noget vildt lækkert mad! Senere tog vi hen til min veninde, hvor vi så x factor og spillede brætspil! Det var såå hyggeligt!

Håber også at jeres weekend var god!

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hejsa

 Idag vil jeg dele nogle lækre musik vibes, som jeg har hørt vold meget på det sidste!

Så giv dem lidt kærlighed, haha!

-Emma

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hejsa!

De sidste par dage har der været masser af indlæg omkring #nouw30daychallenege, og jeg synes det er en vildt god mulighed for at udvikle sig som blogger!

Så derfor er jeg kommet frem til den beslutning, at jeg vil tage udfordringen op og blogge i 30 dage. Jeg tror det bliver en udfordrede men også vildt sjovt, og jeg vil gøre mit bedste for at udvikle mig og lave nogle gode og interessante indlæg!

så ja det skal nok blive spændene måned, håber jeg klarer den! aha

Hvis du vil vide mere om denne challenge, så kan du læse om det Her!

Rigtig dejlig dag!

-Emma

Likes

Comments

Hejsa!

Her i sidste uge var jeg ude og shoppe med en dejlig veninde, mega hyggeligt! Men så gik vi ind i H&M, selvom det er sjælden jeg kan finde noget tøj der. Men vi kiggede på en masse forskelligt tøj og på en af stativerne hang denne bløde og hvide skønhed! Jeg har altid gerne ville have en teddy hoodie, og denne er bare vildt lækker og kostede kun 200kr, WHAT!

Men ja den har så været en af mine favoritter de sidste par dage, hehe!

Hoddie: H&M

Bukser: Pieces

-Emma

Likes

Comments

Hejsa og glædelig nytår!

Hvor tiden dog bare er gået stærk, det er helt vildt at det allerede er blevet 2018. I dette år kommer der til at ske en masse ting for mig, jeg skal til paris i påskeferien med 3 gode veninder også jeg skal afslutte min niende klasse og sige "mojn" til en masse gode venner. Efter sommerferien smutter jeg på efterskole, som helt sikkert også bliver et vildt spændene år med vildt fede oplevelser.

Nu skal jeg også snart i skole igen, efter en dejlig ferie med masser af hygge med familie og venner. Igår tirsdag den 2. januar, var en dejlig afslappende dag. Jeg sov længe ( har fuldstændig smadret min døgnrytme, hehe) også hyggede jeg med min familie hvor vi så årgang 0 marathon. Senere tog jeg ind til byen og drak en lækker chai latte med en god veninde, hvor vi fik snakket om vores nytår osv.

Jeg håber, at du har haft en fantastisk jul og et dejligt nytår!

-Emma

Likes

Comments

Hejsa!

Her på det sidste har jeg elsket at sidde og eksperimenterer med at redigere billeder til min instagram. Og det er jo helt vildt, hvor mange forskellige gode apps der findes. Men jeg har helt klart fundet mine ynglings, så dem vil jeg da lige dele med jer!

Den første app hedder Facetune 2, som er virkelig smart. Jeg bruger denne app til at gøre billedet mere hvidt og fjerner de guletoner i billedet. Den er super smart og helt fantastisk til det!

Den næste hedder Afterlight, og den har de flotteste filtre! Jeg tror der er mange der godt kender denne her app, men den er virkelig også bare vold lækker. Man kan indstille på de forskellige filtre, så det giver billedet et super flot pift.

Den tredje er selve Instagram, og ja det er det. Jeg er hel vild med instagrams redigeringsted, hvis man bare lige hurtig skal lysne billedet op, eller de skal have et enkel filter!

Den sidste og helt klart min ynglings app er UNUM, det er virkelig den smarteste app (ifølge mig). Man kan alt der inde, redigere, se statistikker og se om ens nye billeder passer samme med de billeder, som man allerede har oppe på sin profil! Det er jo vildt smart!

-Emma

ps. Tjek min insta her:emse_holm

Likes

Comments

Hejsa!

Nu er vi kommet ind i en ny måned igen igen og derfor vil jeg vise mine ynglings sange.

Så giv dem et lyt, så bliver jeg glad!

-Emma

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hejsa!!

NU er vi officielt kommet ind i december og jeg er såååå glad. Jeg er lidt af en julefreak, heheh.

Men idag ville jeg give nogle ideer til julegaver som man kunne ønske sig eller give, jeg ved godt at nogle er lidt små dyre men de er også ret fede.

I må have en dejlig og hyggelig december dag!

-Emma!

Likes

Comments

Contains affiliate links
Vero Moda / Samsoe & Samsoe / H&M / Envii / Moss Copenhagen

Hejsa!

Jeg håber i har det super dejligt og nyder resten af 2017, for nu er dette år snart gået...det er da gået helt vildt stærkt!

Men vi er jo kommet i sweatre årstiden, og det er altid rarest at kunne holde varmen i disse kolde tider. Så derfor skal man have fat i nogle fede sweatre, jeg har fundet 5 som jeg er helt forelsket i!!

-Emma

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hejsa!

For et stykke tid var jeg i praktik i København, og det var bare den fedeste oplevelse. Jeg var i praktik hos Femina og var der sammen med 3 andre søde piger. Vi skulle lave vores eget "Mini Femina", så trykkeriet og så var med backstages til et Photoshoot. Det var helt vildt.

Henne ved photoshootet fik vi også noget sygt lækker mad, det var fra WEDO Food og det er nok den lækreste salat jeg nogensinde har fået. Så det kan 100 procent anbefaldes!!!

Over i København boede jeg ved noget familie og det var super hyggeligt. Og da jeg var i københavn ved Halloween tid, skulle vi da selvfølgelig i Tivoli og se deres udsmykning. Det var vildt flot, men det plejer det også at være.

Udover alt det med praktik, var jeg sammen med dem jeg var i praktik med, fik shoppet lidt og var sammen med min familie. Alt i alt var det bare en fantastisk tur, med en masse fede oplevelser!!

-Emma

Likes

Comments

Hejsa!!

Nu er jeg endelig kommet til københavn, det er jo bare et fantastisk sted. Jeg har nu været i praktik i en dag og det er vildt spændene og menneskerne er super søde.

Her den sidste måned har jeg hørt en masse forskelligt musik, og det vil jeg da gerne dele lidt ud af. Min musik smag er helt fuckt, da jeg stort set kan lide det meste slags musik og hører musik hele tiden. Ved ikke hvad jeg skulle gøre hvis jeg ikke kunne høre musik, ahahhah!!

-EMMA

Likes

Comments

HEJSA!!

Som jeg har skrevet i min beskrivelse, så elsker jeg både musik og podcast rigtig meget. Og nu har jeg lavet en masse music mondays som jeg virkelig elsker at lave, men idag havde jeg lige lyst til at forklarer lidt hvorfor jeg også hører podcast.

Hvad er en podcast?

Det er lidt ligesom en radio eller en youtubevideo bare uden video. Nogle podcast er mere opsat end andre, hvor de er blevet lavet i studier, mens andre bliver lavet hjemme i stuer. Podcast kan handle om mange forskellige ting, lige fra hverdagsting til dilemmaer.

Hvorfor kan jeg godt lide podcast?

Jeg synes at podcast er vildt inspirerende at høre, fordi de kan handle omkring alt mellem himmel og jord. Det kan måske lyde lidt underlidt at en podcast er så fedt. Men jeg elsker, at man kan lave en masse andre ting imens man hører en podcast. Man kan gøre rent, lægge makeup, shoppe tøj og gå en tur, man kan stort set lave alt muligt imens.

Hvornår hører jeg podcast og hvorfor?

Jeg er virkelig en musik tøs og høre rigtig meget musik, som jeg også har skrevet før. Men nogle gange trænger man bare til ro i sit hoved, især når man har en travl hverdag som jeg. Hver gang jeg hører en podcast bliver jeg bare så afslappet og for tænkt over nogle forskellige ting. Så jeg kan rigtig godt lide at gå en lang tur, hvor jeg tager et par hovedtelefoner i ørene imens jeg hører en lækker podcast.

Hvilke podcast er mine ynglings lige nu?

-Fries before guys

-Mads og Monopolet

-Fit living Podcast

-COFFEE AND KALE

-Hverdagsminimalisme

Jeg håber at dette indlæg gav lidt inspiration også må i have en dejlig dag!!!

-EMMA

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hejsa!!

Nu er jeg en pige som elsker sport og en masse glimmer!!!! Så ja, det er dette outfit inspireret en smule af..ahahah. Men altså jeg er helt vild med det, og det håber jeg også i er.

Dette outfit passer også perfekt til denne årstid, da det er begyndt at blive koldt også skal vi huske at have dejlig varmt tøj på!!!

-EMMA

Likes

Comments

Hejsa!!

På de fleste skoler her i Danmark, skal man i erhvervspraktik i folkeskolen. På min skole er det i 9 klasse. Inden sommerferien havde vores uu-vejleder snakket lidt omkring praktik, og at vi godt måtte tænke på hvor vi gerne ville hen. Det ville også være en god ide hvis det var noget interessant og som man måske gerne ville arbejde med når man blev ældre.

Der tænkte jeg bare fuck mit liv...Jeg vidste da ikke hvad jeg ville og mulighederne i min by var heller ikke de største. Men så sad jeg og lavede en brainstorm og kom til den konklusion at jeg elskede sociale medier og den slags. Så jeg prøvede at skrive til DR og et Mediehus, men på grund af Kommunalvalg her i November tog de ikke imod folkeskole praktikanter.

Mit håb var næsten helt ude og jeg viste ikke rigtig hvad jeg skulle gøre. Jeg prøvede også at ringe til nogle forskellige børnehaver og vuggestuer, men så var chefen ikke i nærheden ellers havde de nok praktikanter, men fair nok. Hvis man ikke fandt en praktikplads, havde lærerne sagt at man skulle man være pedel på skolen. Det ville sikkert være ret sjovt, men argh...

Mange i min klasse havde fundet deres praktikplads, og mange af dem virkede vildt fede. Også stod man der med ingen praktikplads, fordi man havde fået afslag.

Som jeg sagde før, viste jeg snart ikke, hvad jeg skulle gøre mere. Men så, så jeg at Aller Media A/s tog imod praktikanter. Jeg tænkte at det var mit sidste håb, og jeg lavede en ansøgning....

Gæt lige..Emma fik da lige en praktikplads der!!!

Jeg er så overlykkelig og jeg glæder mig for sygt, så skal sønderjyden på eventyr i København..det skal nok bliver vildt spændene!! Er også helt vildt taknemlig overfor mine forældre, at de har sagt ja til at jeg må tage afsted.

Mit budskab med dette indlæg, er endelig at man bare skal kæmpe til det sidste og ikke give op. Ligemeget for sort det ser ud, skal der nok komme noget og lyse det hele op igen!

-EMMA

Likes

Comments

Contains affiliate links
WEEKDAY / WEEKDAY / Only / Missguided / Neo Noir / WEEKDAY / WEEKDAY / Nike / Champion / Marc Jacobs

Hejsa!

Jeg håber i nyder dagen, det gør jeg ihvertfald. Når men idag tænkte jeg, at jeg vil dele de ting, jeg har kigget på i lang tid. De her items gad virkelig godt have fat i engang, er helt vilde med dem. Selvom de er vildt enkle, er de lige noget for mig!!

Håber i også kan lide dem også håber jeg at det bliver en dejlig tirsdag!!

-EMMA

Likes

Comments

Hejsa!
Idag tog jeg tråds regnvejr på tur med min mor og søster til Haderslev. Det var vildt hyggeligt og vi fik kigget i en masse butikker!
Jeg fik dog kun købt en kaldener og en pakke chai latte (tak til min veninde Caroline, for af vise mig denne fantastiske opfindelse, Ahah) i denne omgang. Men prøver at sparer mine penge lidt, da jeg har fundet nogle vildt fede items til min garderobe!
Ellers brugte jeg bare min dag på at gøre rent og slappe af.

-Emma

Likes

Comments

Hejsa!

Jeg hader at være syg og det er jeg desværre lige nu. Men idag vil jeg give nogle ideer til hvad man kan lave når man er syg, så man stadig kan få en god dag selvom man har det knap så godt.

Tag noget hygge tøj på, og sit dig i den seng eller på sofaen og start på en god serie, film er youtube. Det er ihverfald rigtig hyggeligt og elsker det.

Drik noget varmt, det kan både være te, kakao eller chai latte. Det er super godt især vis man har ondt i halsen og har brug for varme.

Læs en bog, hvis man nu har set film og serier i flere dage i træk. Så kan det også være meget rart at læse en bog og få ordnet sine lektier.

Slap af, det er rigtig vigtigt. Kroppen har brug for at hvile og sove, så derfor er det vigtig at passe på sig selv.

-EMMA


Likes

Comments