HEJSA!!

Som jeg har skrevet i min beskrivelse, så elsker jeg både musik og podcast rigtig meget. Og nu har jeg lavet en masse music mondays som jeg virkelig elsker at lave, men idag havde jeg lige lyst til at forklarer lidt hvorfor jeg også hører podcast.

Hvad er en podcast?

Det er lidt ligesom en radio eller en youtubevideo bare uden video. Nogle podcast er mere opsat end andre, hvor de er blevet lavet i studier, mens andre bliver lavet hjemme i stuer. Podcast kan handle om mange forskellige ting, lige fra hverdagsting til dilemmaer.

Hvorfor kan jeg godt lide podcast?

Jeg synes at podcast er vildt inspirerende at høre, fordi de kan handle omkring alt mellem himmel og jord. Det kan måske lyde lidt underlidt at en podcast er så fedt. Men jeg elsker, at man kan lave en masse andre ting imens man hører en podcast. Man kan gøre rent, lægge makeup, shoppe tøj og gå en tur, man kan stort set lave alt muligt imens.

Hvornår hører jeg podcast og hvorfor?

Jeg er virkelig en musik tøs og høre rigtig meget musik, som jeg også har skrevet før. Men nogle gange trænger man bare til ro i sit hoved, især når man har en travl hverdag som jeg. Hver gang jeg hører en podcast bliver jeg bare så afslappet og for tænkt over nogle forskellige ting. Så jeg kan rigtig godt lide at gå en lang tur, hvor jeg tager et par hovedtelefoner i ørene imens jeg hører en lækker podcast.

Hvilke podcast er mine ynglings lige nu?

-Fries before guys

-Mads og Monopolet

-Fit living Podcast

-COFFEE AND KALE

-Hverdagsminimalisme

Jeg håber at dette indlæg gav lidt inspiration også må i have en dejlig dag!!!

-EMMA

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hejsa!!

Nu er jeg en pige som elsker sport og en masse glimmer!!!! Så ja, det er dette outfit inspireret en smule af..ahahah. Men altså jeg er helt vild med det, og det håber jeg også i er.

Dette outfit passer også perfekt til denne årstid, da det er begyndt at blive koldt også skal vi huske at have dejlig varmt tøj på!!!

-EMMA

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hejsa!!

På de fleste skoler her i Danmark, skal man i erhvervspraktik i folkeskolen. På min skole er det i 9 klasse. Inden sommerferien havde vores uu-vejleder snakket lidt omkring praktik, og at vi godt måtte tænke på hvor vi gerne ville hen. Det ville også være en god ide hvis det var noget interessant og som man måske gerne ville arbejde med når man blev ældre.

Der tænkte jeg bare fuck mit liv...Jeg vidste da ikke hvad jeg ville og mulighederne i min by var heller ikke de største. Men så sad jeg og lavede en brainstorm og kom til den konklusion at jeg elskede sociale medier og den slags. Så jeg prøvede at skrive til DR og et Mediehus, men på grund af Kommunalvalg her i November tog de ikke imod folkeskole praktikanter.

Mit håb var næsten helt ude og jeg viste ikke rigtig hvad jeg skulle gøre. Jeg prøvede også at ringe til nogle forskellige børnehaver og vuggestuer, men så var chefen ikke i nærheden ellers havde de nok praktikanter, men fair nok. Hvis man ikke fandt en praktikplads, havde lærerne sagt at man skulle man være pedel på skolen. Det ville sikkert være ret sjovt, men argh...

Mange i min klasse havde fundet deres praktikplads, og mange af dem virkede vildt fede. Også stod man der med ingen praktikplads, fordi man havde fået afslag.

Som jeg sagde før, viste jeg snart ikke, hvad jeg skulle gøre mere. Men så, så jeg at Aller Media A/s tog imod praktikanter. Jeg tænkte at det var mit sidste håb, og jeg lavede en ansøgning....

Gæt lige..Emma fik da lige en praktikplads der!!!

Jeg er så overlykkelig og jeg glæder mig for sygt, så skal sønderjyden på eventyr i København..det skal nok bliver vildt spændene!! Er også helt vildt taknemlig overfor mine forældre, at de har sagt ja til at jeg må tage afsted.

Mit budskab med dette indlæg, er endelig at man bare skal kæmpe til det sidste og ikke give op. Ligemeget for sort det ser ud, skal der nok komme noget og lyse det hele op igen!

-EMMA

Likes

Comments

Contains affiliate links
WEEKDAY / WEEKDAY / Only / Missguided / Neo Noir / WEEKDAY / WEEKDAY / Nike / Champion / Marc Jacobs

Hejsa!

Jeg håber i nyder dagen, det gør jeg ihvertfald. Når men idag tænkte jeg, at jeg vil dele de ting, jeg har kigget på i lang tid. De her items gad virkelig godt have fat i engang, er helt vilde med dem. Selvom de er vildt enkle, er de lige noget for mig!!

Håber i også kan lide dem også håber jeg at det bliver en dejlig tirsdag!!

-EMMA

Likes

Comments

Hejsa!
Idag tog jeg tråds regnvejr på tur med min mor og søster til Haderslev. Det var vildt hyggeligt og vi fik kigget i en masse butikker!
Jeg fik dog kun købt en kaldener og en pakke chai latte (tak til min veninde Caroline, for af vise mig denne fantastiske opfindelse, Ahah) i denne omgang. Men prøver at sparer mine penge lidt, da jeg har fundet nogle vildt fede items til min garderobe!
Ellers brugte jeg bare min dag på at gøre rent og slappe af.

-Emma

Likes

Comments

Hejsa!

Jeg hader at være syg og det er jeg desværre lige nu. Men idag vil jeg give nogle ideer til hvad man kan lave når man er syg, så man stadig kan få en god dag selvom man har det knap så godt.

Tag noget hygge tøj på, og sit dig i den seng eller på sofaen og start på en god serie, film er youtube. Det er ihverfald rigtig hyggeligt og elsker det.

Drik noget varmt, det kan både være te, kakao eller chai latte. Det er super godt især vis man har ondt i halsen og har brug for varme.

Læs en bog, hvis man nu har set film og serier i flere dage i træk. Så kan det også være meget rart at læse en bog og få ordnet sine lektier.

Slap af, det er rigtig vigtigt. Kroppen har brug for at hvile og sove, så derfor er det vigtig at passe på sig selv.

-EMMA


Likes

Comments

Hejsa!

Nu er det efterhånden et stykke tid siden jeg lavede en "lær mig bedre at kende", så det tænke jeg at jeg ville lave her idag igen! Da jeg synes, det kunne være hygge hvis i lærte mig lidt bedre at kende, så lad os komme i gang:))

1. Jeg kommer fra en lille by i Sønderjylland, hvor der ikke sker så meget. Så når jeg engang er færdig med skole, vil jeg vildt gerne flytte til København...selvom jeg nok kommer til at savne Jylland!

2. Jeg elsker planter! Jeg synes bare det giver et eller andet inde på ens værelse hvis man har planter også de også vildt flotte.

3. Jeg køber alt for mange sweatre, eller det synes min mor. Jeg elsker sweatre, især når vi begynder og komme ind i de koldere måneder. Så er der ikke noget bedre end at tage en stor og dejlig sweater på, som kan holde en varm!

4. Motion, det er lige mig! Jeg elsker næsten alt slags motion ligefra fodbold til dans. Idræt er også et at mine ynglings fag i skolen.

5. Får inspiration i naturen, hvis jeg nu skal skrive en opgave eller lave en dans. Så har jeg meget svært ved at side eller være på mit værelse. Jeg ved faktisk ikke hvorfor, men hvis jeg så går en tur i skoven med noget musik i ørene, så får jeg bare tusinde ideer til alt muligt!

6. Som jeg nævnte i min tidligere "Lær mig at kende" så elsker jeg fodbold og følger vildt meget med i superligaen. Min mor vil nok mene at jeg går for meget op i den, hvor min far er helt enig med mig! Vi skal nok skal op og se en kamp, hihi!

7. Lige nu går jeg i 9 klasse på en folkeskole i min by, og det er vel meget hyggeligt! Men jeg ser virkelig frem til at jeg skal på efterskole i 10 klasse, jeg tror det bliver det vildeste år!

8. Jeg er meget god til at snakke, Ahah! Det kan både ses som jeg fordel og en ulempe. Dog ser jeg det mest som en fordel, at jeg bare kan snakke med allemulige mennesker også selvom det ikke er de mest bekendte!

9. Min musik smag er virkelig blandet, jeg hører både oldschool, newschool, pop, rap, hiphop, jazz og mange andre genrer.

10. Jeg er et virkelig stort familie menneske og elsker at bruge tid sammen med dem jeg holder af og elsker!

Håber rigtig meget at i kunne lide dette indlæg og fik lært mig lidt bedre at kende! Også må i have det rigtig godt.

-EMMA

Likes

Comments

Hejsa!

Her er de stykker musik, jeg har ført det sidste stykke tid!

Danske sager:

15 år-De danske hyrder

Røvdans- Le Homes

Glattejagt- Ukronede Konger

Jakke- Citybois

Fucking nummer- Ukendt kunstner

Danskere der synger engelsk:

Come a little closer- Citybois

Blow- scarlet pleasure

Udlandske sange:

Close my eyes- K, Le Maestro

Location- Khalid

Pony- Party Pupils

Girl- KAYTRANADA, The internet

We go back (Jarami Remix)- Skizzy Mars, Jarami


Håber i kunne lide disse sange, og så må i bare have det mega fedt!!

-EMMA


Likes

Comments

//Frakke, HM//Paraply, Paraplyshop//Taske, Adax cph//Bluse, Weekday//Støvler, Billi Bi//Nederdel, Neo Noir//

Hejsa!

Nu er det blevet den 1 september, så nu har vi også sagt farvel til sommeren. Det lyder helt depri, men efterår kan jo også være dejligt!

Desværre kan det godt regne en del om efteråret, så derfor bliver man nød til at have "regntøj" på. Men jeg har bare prøvet at gøre det lidt pænere end bare en regnjakke!

Håber i kan lide det, også må i have en dejlig dag.

-EMMA

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hejsa!!

Så er det blevet tid til endnu en Music monday, så nu vil jeg bare dele mine musik favoritter fra juni måned!

Danske sager:
Røvdans- Le homes
Indre by- Xander
Blondiner og Brunetter- ICEKIID
Blogger-Tito

Danskere der synger engelsk:
White Rose- Scarlet Pleasure
Reflection- Scarlet Pleasure

Udlandske sange:
Wild Thought- DJ Khaled, Rihanna, Bryson Tiller
Bellyache (Marian Hill Remix)- Billie Eilish
Summer Air- ItaloBrothers
Have you ever- Sonu
I don't want her (feat. Problem)- Eric Bellinger
Make You Feel Good- Fetty Wap

-EMMA

Likes

Comments

Hey bloggen!

Idag er det blevet mandag og en ny måned så det betyder at der kommer en music monday. Jeg synes personligt at disse indlæg er sjove og se tilbage på, så man kan se hvilke sange man engang har hørt. Men håber dette kan give en lille smule inspiration, og lad os så komme i gang med at de sange jeg har hørt meget her i maj måned.

Danske sange:

Ung og fattig -De Danske Hyrder, Bjarne Winther

Op til -Ukronede konger

Spor 6 -ukendt kunster

Glattejagt- Ukronede konger

Pool -Citybois

Danskere der synger engelsk:

Hot body -Citybois

Deja Vu -Scarler Pleasure

Citybois -citybois

Udlandske sange:

Nevermind - Dennis Lloyd

Pink + White - Frank Ocean

Six feet under -The Weekend

Lying Together -FKJ

US -MOVEMENT

Fool to love -NAO

Miami -Will Smith


-EMMA


Likes

Comments

Hverdags makeup


Hey bloggen!

Jeg elsker at bruge tid på og ligge makeup, så jeg går også med makeup til hverdag. Selvfølgelig skifter det lidt med forskellige produkter, da det også er sjovt at eksperimentere med andre mærker osv. Men idag vil jeg dele mit hverdags makeup og fortælle hvilke produkter jeg bruger.

Først der bruger jeg min Matas dagcreme, som jeg tager i hele ansigtet så det kan få fugt.

Så tager jeg min Mac Studio Waterweight Foundation som er super let på huden. Da jeg heller ikke har så mange urenheder, så den er bare god til at udjævne min hud tone. Til at blende min foundation ud, bruger jeg min Real Techniques børste.

Efter foundation tager jeg Mac Mineralize Skinfinish Natural, som er en super god pudder til at sætte sin foundation. Til at fordele min pudder tager jeg Real Techniques powder brush, som er super god og blød.

Til mine øjenbryn bruger jeg Maybelline Brow Drama og Naked Basics palette fra Urban Decay som jeg bare tager i mine øjenbryn, ahahah. (det er lidt svært at forklare). Jeg bruger også en børste, ved dog ik hvor den er fra.

Så tager jeg Beached Bronzer fra Urban Decay, og snyder mig til en smule sol..hehe. Til at påfører min Bronzer, tager jeg denne Real techniques Blush Brush som også er super god og ligger Bronzeren super naturlig.

Så er det tid til Highlighter og der bruger jeg denne Sleek highlighter palette, som også er super flot og har nogle lækre farver.

Til sidst tager jeg min ynglings mascara som er fra L'Oreal Paris, den er virkelig god og man for de flotteste og lange vipper.

Nogle vil nok synes at jeg går med for meget makeup, og jeg ikke har brug for at tage alt det i mit ansigt. Mens andre vil nok synes det er tilpas og helt I orden. Jeg vil bare lige sige, at jeg går ikke med makeup for at skjule mit ansigt. Jeg går med makeup fordi jeg elsker at gå med det og bruge tid på det:)

-Emma!

Likes

Comments

//Nederdel, Mads Nørgaard // Bluse, Zalando (Selected Femme) // Solbriller, Andpants (Mads Nørgaard) //Sneakers, Nakedcph (Adidas)//Sokker, Weekday//

Hey bloggen!

Idag vil jeg lige dele et a pop of outfit, og idag har jeg taget lyserød. Jeg elsker virkelig lyserød, da jeg synes det er en frisk og flot farve. Lyserød er også en super flot sommer farve.

-EMMA

Likes

Comments

Hey bloggen!

Idag vil jeg vise nogle ting fra Asos, som jeg er helt vild med. Jeg synes Asos har VIRKELIG mange fede ting, men jeg har prøvet at vælge nogle af mine ynglings ting ud. Der er 12 fede sager, så jeg synes bare vi skal komme i gang.


Jeg fandt to mega fede sko og de er begge fra Nike, og jeg er SÅ vilde med begge par.

Det første par hedder Nike Air Max 95 Premium Trainers In Black og koster 1.249,98kr.

http://www.asos.com/nike/nike-air-max-95-premium-trainers-in-black/prd/7677129?CTARef=Bag Item Image

Det andet par hedder Nike Air Force 1 Premium Trainers In Black og koster 799,98kr.

http://www.asos.com/nike/nike-air-force-1-premium-trainers-in-black/prd/7138131?CTARef=Bag Item Image


Jeg vil så gerne have sommer nu, og jeg kommer let i sommerstemning når jeg ser nogle fede solbriller og palmer.

Palme coveret koster 69,90kr.

http://www.asos.com/new-look/new-look-palm-print-iphone-6-case/prd/7596608?CTARef=Bag Item Image

Cat eye sunglasses koster 349,99kr.

http://www.asos.com/quay-australia/quay-australia-paradiso-flat-lens-cat-eye-sunglasses-in-black/prd/7676181?CTARef=Bag Item Image


Så fandt jeg fandt også disse to mega fede bukser, jeg tror de har et meget lækkert stof. Så dem kunne jeg også virkelig godt tænke mig.

De blå bukser koster 319,99kr.

http://www.asos.com/asos/asos-denim-look-tie-waist-trousers/prd/7272147?CTARef=Bag Item Image

De grå bukser koster 250kr.

http://www.asos.com/asos/asos-marl-track-pants-with-zip-sides/prd/7510637?CTARef=Bag Item Image


Tusind tak, fordi du læste med!

Jeg håber at i kunne lide dette indlæg, fordi jeg elsker at lave sådan nogle her.

-Emma

Likes

Comments

Hey Bloggen!

Jeg er helt vild med sko, har også mange efterhånden (men det siger vi, ikke til nogen, hehe)

Men her på det sidste har jeg kigget meget på de her sko Nike Air Max 95, jeg synes virkelig de er fede! Det kan godt være jeg har et par sko, men der er da altid plads til flere!

Nummer 1: http://www.andsneaks.com/nike-307960-300-wmns-air-max-95-palm-green

Nummer 2: http://store.nike.com/dk/da_dk/pd/air-max-95-og-sko/pid-11154648/pgid-10956548

Nummer 3: http://www.andsneaks.com/nike-807443-600-wmns-air-max-95-premium-pink-oxfordNummer 4: http://www.nakedcph.com/commodity/4893-nike-sportswear-air-max-95

Nummer 5: http://www.andsneaks.com/nike-807443-600-wmns-air-max-95-premium-pink-oxford

http://www.andsneaks.com/nike-880303-101-wmns-air-max-95-winter-black-black

-Emma

Likes

Comments