Gud vad långt hår jag hade!!
Satt och kollade igenom mitt USB och hittade dessa gamla bilder. Men tycker ändå att vi är rätt så söta. Kan inte förstår att jag har varit tillsammans med denna underbara kille i snart 5 år och förlovade i 4 år, det är helt sjukt! Men jag älskar honom lika mycket fortfarande och det pirrar fortfarande i magen när jag tittar eller tänker på honom.

Jag hoppas verkligen att jag får tillbringa resten av mitt liv tillsammans med dig! Kan inte beskriva min kärlek till dig i ord. Jag hoppas att du förstår ändå hur mycket du betyder för mig, du har gjort så mycket för mig. Jag älskar dig till månen och tillbaka, glöm aldrig det min älskade ❤

Likes

Comments

Jag glömmer jämt bort att spara en blid från Snapchat innan jag skriver något, haha. Men jag hoppas att alla har haft en trevlig lördag! 💖

Tiden bara rusar iväg, den är redan 23:30. Så det är väl dags att hoppa i säng, det är ju en dag imorgon också! Godnatt på er, kram! 💕

Likes

Comments

Jag har alltid haft en fin och len hy, men jag har också blivit mer intresserad utav hudvård. Så jag har införskaffat mig lite ansiktsprodukter, två läpprodukter och en mascara. Som ni ser så är dom från Mary Kay och jag personligen tycker att dom har väldigt bra produkter!
Var på ett "tjejspa" i torsdag och då handlade det just om Mary Kay, så passade på att köpa lite produkter därifrån då. Vi fick även testa just dessa produkter, så jag rekommenderar dom verkligen! Finns olika produkter för händerna också om det intresserar en eller om man har torra händer.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Alla skal från iDeal Of Sweden är så sjukt snygga! Har bara hunnit införskaffat mig ett ännu, men mer kommer! Har även beställt två fodral därifrån, så får se när dom kommer hem till brevlådan. Det är bara att klicka på någon av bilderna så kommer du direkt till skalet.

Hoppas att alla har en fin lördag! Min lördag har varit okej, har inte orkat göra så mycket så har mest tagit det lugnt. Dessutom så har Andreas jobbat idag, men ikväll tänkte vi iallafall ha en myskväll framför mello! ❤

Likes

Comments

Glad alla hjärtans dag på er! Hoppas att ni har och har haft en bra dag ❣️🌹

En som inte har haft en så bra dag är Ronja. Var nämligen in till veterinären med henne för att ta bort tandsten. Allt gick bra och några tänder fick även ryka, men nu känns det bra att allt är åtgärdat när det gäller hennes munhygien och hon var så duktig! 🙏🏻 nu är hon bara väldigt trött, men hoppas på att hon har piggnat på sig tills imorgon 💖

Likes

Comments

Words. Tänk på vad du säger innan du säger det, för det kan såra mer än vad du tror, även om det inte är meningen.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Som rubriken lyder... nu har datorn ÄNTLIGEN kommit 😄 nu kommer jag känna mig mer taggad på att blogga också. För min tidigare dator orkade knappt med photoshop, den blev jätteseg av det. Så nu hoppas jag på fler inlägg här! 💖
Klicka på någon av bilderna så kommer du direkt till hemsidan som den är köpt på.

Likes

Comments

Hejsan! Hoppas att ni mår. Själv så mår jag skapligt, är lite trött bara.
Det har inte hänt så mycket sen sist jag skrev. Det enda "speciella" som har hänt är att jag har beställt en ny dator, ÄNTLIGEN! Så nu får vi hoppas att det kommer att komma upp lite mer inlägg här på bloggen. Datorn jag har nu börjar bli väldigt dålig, men den är också 4 år gammal. Den duger, men jag känner att jag behöver ha en bättre dator för att kunna göra det jag vill. Nog om det.
Är det bara jag som tycker att veckorna bara springer iväg? Vi har snart redan kommit in i mitten av februari och det kändes nyss som jul och nyår. Dessutom så var det nyss helg och imorgon är det onsdag. Det är helt sjukt hur fort det går, haha.

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas att det är bra med er, med mig är det bra! Har fått 3 dagars jobb denna veckan, onsdag-fredag. Det är bättre än ingenting!
Var och tog bort min fransförlängning idag, för tänkte att mina egna fransar ska få vila. Men känner mig så naken utan 🙄 men jag vänjer mig får vi hoppas, haha!

Likes

Comments

Jag och min fina vän @Loottas 💓
Vi hade en lite fotostund när hon var här och hälsade på. Här är några av bilderna. Finns massa flumbilder också som jag inte vet om jag vågar lägga upp, haha.

Likes

Comments