Idag är jag hemma med min lilla kille. Han har sån hemsk hosta, så han har varit hemma sen i onsdags. I övrigt mår han bra. Väldigt pigg, så egentligen mår han bra, men hostan gör att han sover väldig dåligt, och så fort han anstränger sig blir det ännu värre.

Denna vecka har varit så bra. Jag har mått så bra och känt mig väldigt lycklig. Nu hoppas jag att det får fortsätta på det viset, för jag tycker jag kan förtjäna lite lycka nu.

Ikväll ska vi äta tacos, och kanske se någon bra film tillsammans. Hela familjen. Så härligt att vi kan umgås som vanligt
💗

Kärlek / Emma

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det är svårt att gå vidare. Att lämna allt som man har tillsammans. Att inte längre leva under samma tak, när man gjort det i 10 år.
Jag vet inte hur jag ska klara detta! Jag försöker ta en dag i taget, men så fort tanken slår mig, att vi inte längre ska leva ihop får jag fullständig panik. Det var inte såhär det skulle bli!

Vi försöker hitta på saker ihop tillsammans med barnen. Igår var vi på bio. Barnen ska känna att hur det än är mellan deras föräldrar så kommer vi fortfarande vara en familj. En familj som kommer fortsätta göra saker tillsammans.
Och vem vet vad som händer i framtiden! Jag vill och hoppas det kan bli vi igen.

Just nu är jag på jobbet, har rast. Idag är en ganska bra dag och det känns inte så jobbigt, men igår var det en väldigt jobbig dag. Blir så ledsen emellanåt och det känns så tomt!

Hörs sen! ❤️


Kärlek / Emma

Likes

Comments

Önskar livet var lite snällare mot mig just nu. Även fast det var vårt beslut tillsammans så känner jag mig så ledsen. Tomheten gör ont! Och tanken på att jag inte kommer få ha mina barn varje dag smärtar. Men vi ska ta oss igenom detta. Barnen förtjänar att vara lyckliga och de förtjänar lyckliga föräldrar som är glada och mår bra. Allt ska bli bra. Vi gör allt får våra fina barn! ❤️

Denna dag har jag spenderar utomhus med min hund. Vädret har varit fantastiskt! Vi har tagit långa promenader och njutit av solen.
Har även försökt göra saker inomhus, som att plocka undan julen, få in våren, slängt lite saker osv.
Morgondagen lär bli ungefär likadan. Ska städa och göra fint tills barnen kommer hem imorgon eller måndag.

Nu ser jag på vänner. Vänner får mig alltid på bra humör!
❤️

Kärlek / Emma

Likes

Comments

Ett helt nytt liv börjar nu. Jag vet inte hur jag ska hantera detta. Det känns så tomt. Vi hade varit tillsammans i snart tio år. Tio underbara år. Vi har fått två underbara barn. Nu ska vi inte längre leva tillsammans, och det känns så ledsamt och tråkigt att det skulle sluta såhär. Tack och lov så är vi vänner! Vi ska lösa detta på bästa sätt för våra barn, och vi älskar fortfarande varandra, men ibland fungerar det bara inte.

Det ska bli bra. Vi ska fixa detta. Barnen ska få två fina hem som är fyllda med kärlek. Det är det viktigaste, att de ska känna värme och kärlek.

Jag hoppas ni alla har en fin lördagskväll ❤️

Kärlek / Emma

Likes

Comments

Jag har varit ganska frånvarande det sista. Det har varit tuffa dagar det sista, men nu har det lugnat ner sig.

Jag och min sambo, eller för detta sambo, har beslutat oss för att gå skilda vägar. Detta känns såklart jätte jobbigt för oss båda, men det kommer bli bra.
Det känns ledsamt att inte kunna leva tillsammans som familj, men det kommer som sagt bli bra.

Min förhoppning är att kunna bo kvar i vårt radhus tillsammans med barnen. De har bästa kompisarna ett stenkast från oss, och det vore så tråkigt att behöva flytta ifrån dom.

Jag ska försöka fokusera mycket på mitt mående. Göra saker jag mår bra av. Spendera massor av tid med mina fina barn.

Det ska bli bra. Det kommer bli bra. Jag måste bara ge det lite tid
❤️

Kärlek / Emma

Likes

Comments

God fortsättning på er alla 💗

Jag har varit lite dålig på att uppdatera det sista, men har verkligen haft fullt upp denna vecka.

Jag har umgåtts mycket med min syster och hennes familj som varit på besök under en vecka. Det har blivit mycket mys med hennes barn.
I fredags var vi och hälsade på min sambos släkt i Kungsbacka. Barnens kusin var även där, och henne har dom inte träffat på flera år, då vi bor så långt ifrån varandra. Jättetråkigt att det är så, för barnen fann verkligen varandra.

I lördags var jag på stan med min syster och vår kusin. Jag letade efter några lite mer fina byxor att ha på nyår, men jag fann ingenting. Jag har ju blivit fullkomligt kär i byxor med revärer. Så snyggt! Köpte ju ett par i veckan som var, men är ändå inte helt nöjd med dom, även fast dom är grymt snygga.
Vet ni vart man kan hitta snygga byxor med revärer till ett hyfsat pris? Ge mig tips! 😍

Igår - den sista dagen på detta år. Detta ganska bedrövliga år, måste jag säga. 2017 var ett väldigt tufft år, så jag hoppas av hela mitt hjärta att 2018 bjuder på ett mer positivt år.

Jag firade in det nya året med de som betyder mest i mitt liv, min familj! Min sambo och barn, mina föräldrar, min syster och hennes familj och min mormor och morfar.
Året kunde inte avslutas på ett bättre sätt!

För mig är det så otroligt viktigt att spendera tid med dom man älskar, och min släkt betyder enormt mycket. Vi står varandra väldigt nära ❤️

Vi åt god mat och god efterrätt, drack lite vin och bara satt och hade det trevligt.

Denna dag har jag bara tagit det lugnt. Vi sov ganska länge då vi kom i säng ganska sent. Men har iallafall hunnit med en promenad med Alice. Det var väldigt tyst och skönt ute.
Sen har jag hunnit med en cykeltur till mina föräldrar där jag umgicks lite till med min syster med familj innan dom skulle hem till Göteborg igen.

Jag blev bjuden på en god skinkgratäng av min pappa. Han är sååå duktig på mat! Finns ingen som gör så god mat som han 👌🏼

Vad gör ni idag? ☺️

Kärlek / Emma

Likes

Comments

Ikväll var vi på drop in hos en veterinär på arken zoo. Väldigt smidigt! Fick dessutom 15 % rabatt då vi är medlemmar på arken zoo 👍🏼

Alice skulle vaccineras och få sina klor klippta. Klippa klor är något hon avskyr, så vi tänkte att en veterinär kunde få ta det jobbet från oss. Med tanke på hur jobbigt Alice tycker det är fick hon lugnande och det gick ju betydligt lättare då. Dock sa veterinären att hon egentligen inte ens hade behövt klippa sina klor, så det kändes ju lite tråkigt att lägga ut ca 450 kr på något som inte ens var nödvändigt. Och speciellt eftersom hon fick lugnande helt i onödan.
Nu har hon legat och sovit ända sen vi kom hem vid 18 tiden. Hon är helt utmattad. Och självklart får hon ligga i mammas knä och sova ut. Hon snarkar högt och tydligt, mitt lilla hjärta ❤️

Kärlek / Emma

Likes

Comments

Idag åkte jag och barnen med min storasyster och hennes familj till stadsnära lantgård som ligger i Lidköping. Det är ett väldigt mysigt ställe där barnen får hälsa på djuren och leka. När vi var bjöd även vädret på lite sol, så det var riktigt härligt där idag ☀️

Kärlek / Emma

Likes

Comments

När jag var liten var mitt framtidsyrke helt givet. Jag skulle bli skådespelare eller sångerska. Jag hade också lite planer vid sidan om (ifall skådespelaryrket och sångkarriären skulle utebli). Mina andrahandsval var sjuksköterska eller lärare i årskurs 1-3.

Nu blev jag inte något av det, och trots mina 29 år är jag ganska osäker över vad jag idag vill med mitt liv.
Jag känner mig inte alls sugen på att plugga vidare, och skulle jag ändå göra det har jag ingen aning om vad jag skulle vilja plugga till.

Innan jag började på mitt nuvarande jobb så arbetade jag på en gruppbostad för unga funktionshindrade. Jag trivdes verkligen bra där, men sökte mig vidare då det var så mycket kvälls/nattjobb, och i livet som mamma passade det inte in, då min sambo också jobbade obekväma tider.

Idag kan jag känna en lätt stress över att inte veta vad jag vill med mitt liv. Jag fyller ändå 30 år nästa år, och jag vet inte alls vad jag ska göra.
Det enda jag vet är att jag vill ha ett bra jobb, där jag får en hyfsad lön.

Så kära ni, vad ska jag göra med mitt liv?

Kärlek / Emma

Likes

Comments

Jag och min familj har varit med om det värsta man kan vara med om, att mista en familjemedlem.

Min storebror fick cancer, och efter att ha kämpat i flera år somnade han in i mina föräldrars säng i vårt barndomshem. Han blev 10 år gammal, fem dagar efter sin död skulle han fyllt 11 år. Jag själv var 9 år och skulle fylla 10 år några månader senare. Min storasyster var 12 år och skulle fylla 13 år några månader senare.

Detta år levde vi som i en dimma. Det går inte att förklara den fruktansvärda sorg vi levde med. Saknaden var (och är fortfarande) så olidlig. Hur tar man sig vidare efter en sån här tragedi?

Jag hade min familj, min släkt och mina vänner. Det gjorde så otroligt mycket! Jag försökte hitta på saker, men hela tiden var det ett tomt hål inom mig. Jag och Jonas (min bror) och min storasyster lekte nästan alltid tillsammans, nu skulle det aldrig mer bli så. Hur ska man någonsin kunna acceptera det?

Än idag är det oerhört tungt vissa dagar. Jag tycker livet är så orättvist. Jag lider så med mina föräldrar som fick gå igenom det värsta någon förälder kan gå igenom. Men dom har alltid ställt upp för mig och min syster, och tillsammans tog vi oss igenom den värsta perioden i våra liv.

Tiden då Jonas var sjuk har inte bara mörk. Vi fick göra mycket saker tillsammans som familj. Vi blev bland annat bjudna på en resa till Kanarieöarna av Barncancerföreningen, en resa som jag alltid kommer bära med mig med stor kärlek.

Ibland när jag går ute och känner doften av nymålat hus blir jag påmind om när jag och Jonas lekte ute tillsammans när vi målade om vårt hus. Då känns allt så nära. Som att han är hos mig. Och nånstans tror jag han hela tiden finns hos mig, med en stöttande hand på min axel. Hade jag kunnat hade jag vridit tillbaka klockan, tagit bort allt som har med cancer att göra.
Man undrar ju varför vissa inte får leva vidare med oss.

#fuckcancer

Kärlek / Emma

Likes

Comments