Ja jisses hörni.. Det var ju inte igår! Hittade denna gamla blogg och läste igenom några gamla inlägg. Blev sjukt sugen på att ta upp bloggandet igen då jag märkte hur kul jag tyckte att det var!
Detta blir väl något slags start up inlägg då jag egentligen inte alls har tid för att ens sitta här och skiva?? Har sjukt mycket i skolan och ikväll är första kvällen utan plugg så tänkte nyttja den till att städa rummet 😄 men som sagt, vi ses här lite mer framöver nu haha

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

ja,full rulle hörni! Årest jobbigaste tid är här.. Oktober och November, allting drar ihop sig och provschemat är fullspäckat. Har knappt tid att leva om jag ska vara ärlig, och inte för att vara sån men vad innebär det att leva? Lever vi om det enda vi gör är att andas och låta hjärtat pumpa blod i ådrorna? Knappast. Min tatuerare sa något som fick mig att skratta åt mig själv när jag tänkte efter.Han menade att allting i livet gör ont, så att det var för smärtsamt att gadda sig var inte logiskt. det stämmer ju. Kärlek, kyla,hat, förlust, saknad- ja allt och lite till gör ont. Suck it up och bli starkare, för det blir ju inte lättare och det gör ju inte mindre ont, men du blir starkare. Om du bestämmer dig. 💪😄

Trots att tiden rinner iväg känns det som att jag får saker gjort, fler och fler punkter på checklistan kan bockas av för varje dag som går och för varje liten punkt lättar tyngden på axlarna. Får leva med att träningen och det sociala tar stryk, har förhoppningsvis en jäkla massa år till att verkligen leva, och då menar jag leva haha. Lid nu, lev sen? vad säger ni? det jobbiga har bara börjat. det är ord och inga visor. Kraven ökar och stressen över vad som kommer att ske i framtiden blir större. Behöver en paus, åker utomlands och försvinner ett tag... mmh perfekt! 

Ska glädjas åt att det äntligen är helg och att jag har underbara människor runt mig. Aldrig har det känts så skönt med helg som det gör idag. Ikväll blir det ett skönt pass med axlar, triceps och rygg och på det förövrigt en mysig kväll framför tv:n, lyckas jag hålla mig vaken till 22 är jag förvånad..

Likes

Comments

 Har inte tid att bry mig, har inte tid att känna något, har inte tid att förstå, har inte tid att lyssna och framför allt inte tid att njuta. Säg att jag är känslokall, säg att jag är elak, men vad gör det när jag ändå inte har tid att bry mig? Lägger absolut tid på andra människor än mig själv. Är väldigt mån om att de jag har varmt om hjärtat mår bra och om så inte, vill jag göra allt i min makt för att rätta till det. Men glöm inte bort att jag sa " de jag har varmt om hjärtat". Jag lägger gärna tid och energi på människor som jag bryr mig om, som får mig att vara mig hela vägen ut i fingertopparna, och som mår bra i min närvaro. Har alltid varit den som brytt mig alldeles för mycket om alldeles för många, vilket ofta slagit tillbaka senare som en käftsmäll. men men, man lever som man lär och man är den man är. Kommer alltid att vara väldigt impulsiv och känslostyrd men jag tar det med en klackspark. Trivs bra i den jag är idag och  kan vända det mesta till en fördel. Går jag in för något så går jag in helhjärtat med hjärta och själ, eller så går jag inte in för något alls. Svart eller vitt, allt eller inget.Faller jag så faller jag djupt och flyger jag så flyger jag högt. Simple as that. Därför är det ju viktigt att jag med den vetskapen går in för rätt saker och stänger ute rätt saker för att  må så bra som möjligt. 

Skulle också önska att det kunde vara sommar året runt även om mysiga vinterkvällar under filten är underbara. Sommaren är den tiden på året då allt är på topp och det finns ingen stress eller press från något håll. Man lever,fullt ut. Saker som så lätt skulle få mig ur balans idag känns som en bagatell på sommaren, jag rycker på axlarna med vetskapen om att "allt löser sig". Så ja, ursäkta mig för att jag är tråkig och bitter, men nu är det dags för mig att isolera mig igen, precis som alla andra år. Isolera mig med studier,jobb,hemmakvällar och träning. Det är trots allt då jag får leva ut mitt riktiga jag, när jag isolerar mig på detta sätt. 

Jag har mål, mål som jag kommer att gå över lik för att uppnå. Tack och hej 

Likes

Comments

Efter en helt sjukt jobbig tisdag kan jag ju säga att trött är en underdrift. Fick verkligen samla all kraft jag hade för att orka med dagens pass på gymmet... Nej det var verkligen inte en bra dag på något sätt. Uscha! Har dock blivit nya traditionen att sitta i bastun på gymmet i 30 min. Tycker att det är så himla mysigt, tyvärr verkar ju folk ha sån himla stress dygnet runt så jag sitter utan sällskap varje gång. Skönt att bara stanna upp i några minuter och bara vara. Måste tvinga med min gym partner till bastun framöver, madzz du vet vad som gäller framöver!!! Bastu och apelsin. No exuses.

Fick trots allt en del gjort idag, efter gymmet åkte jag för att fixa nya naglar hos Ida. Blev jätte nöjd och det känns alltid lika fräscht när man gjort det! Funderar ni också på att fixa era naglar så råder jag er att gå till Ida, super duktig! Ni hittar henne på bla Instagram under namnet @nailsbyidaa och på KIK med samma namn!

Ska definitivt inte läsa något i min bok ikväll, ska sova och det pronto. Om jag vill vakna upp som en människa imorgon det vill säga.


Likes

Comments

Tänker börja med att klaga på vädret. Riktig dynga rakt igenom. Alltid gillat hösten, mysiga kvällar, höstens fina färger, underbara höstkläder. Mmmh det är bäst! Men jag känner bara, regn, mörkt, grått och deprimerande? Nejtack, tror jag klarar mig utan det.
Från att det för några dagar sen var 20 grader varmt och sol till att det nu är svinkallt och grått ute... Nej jag hänger inte med, låt mig andas fan. Spyr på gråa regniga dagar, det är nog det värsta jag vet... Mitt humör beror så himla mycket på vilket väder det är, tyvärr haha. Är det sol så lyser jag upp och sprudlar av glädje. Allt känns toppen. Blir det grått, kallt och regnigt så vill jag gömma mig under en sten och hoppas på att ingen pratar med mig. Blir sur, ledsen, frustrerad och ja gud vet allt. Ni som känner mig ni vet vad jag pratar om haha!!

Det jag egentligen ville prata om idag är förväntningar. Ah en sak jag lärt mig är att inte ha några förväntningar alls. Jag går bokstavligen sönder när mina vänner kommer trasiga till mig för att "han" inte var den hon trodde han var, eller för att " han" inte kände likadant som hon kände för honom. VARENDA gång, samma gamla visa. Har du inga förväntningar så kan du inte heller bli besviken. Då finns ju ingen förväntning på hur han ska vara och på hur allt ska bli? Låt allt vara som det är och bli som det blir. Går du in helhjärtat, ja då ska du vara beredd på det värsta. Förvänta dig det värsta, då kommer du i bästa fall bli glatt överraskad varje gång han gör något bra.

Vi har ju faktiskt ofta höga förväntningar på folk som vi tycker om, vilket i sig är normalt. Men när vi har höga förväntningar på de som aldrig kommer att leva upp till dessa, det är då vi blir besvikna, om och om igen.

När jag säger förvänta dig inget menar jag inte att du ska ge vika för den du är och din självkänsla. Du förtjänar det bästa alla dar i veckan. Nöj dig aldrig med medelmåtta. Bara för att du inte har höga förväntningar på alla du träffar betyder inte det att du ska sänka förväntningarna på dig själv. Ett bra exempel är ju standard situationen - En vill ha något seriöst medan den andra bara vill ha lite kul sådär. Ja, ha kul för fan, men känner du att nej det var verkligen inte det här jag ville. Dåså? Fastna inte i det då. Gå vidare.

Tycker du att du blir illa behandlad och inte uppskattad för den du är och det du gör, ja men ställ dig för fan upp, sträck på ryggen lämna honom. Sätt för fan inte dig själv i sista hand bara för att du är " kär". Blir förbannad. Torka tårarna och gå vidare.

Dagens visa ord av Emma haha

Likes

Comments

Hur jag än vrider och vänder på det så kan jag inte under några som helst omständigheter förstå hur man kan vara så sjukt borta i huvudet att man röstat på en röd-grön regering. Jag vill spy, jag vill inte ens tänka på hur de kommande åren kommer att se ut. Hur kan man sitta och säga att man är påläst och vet allt om allt och sen sitta och rösta på att Sverige ska backa i tiden(?)

Att SD fick ca 13% av rösterna och därmed beräknas som Sveriges 3de största parti är ren skam. De enda parti som faktiskt har något att fira är SD,de är de enda vinnarna. Och när de vinner förlorar så många andra. SD får 49 mandat i riksdagen, en ökning med 29 mandat jämfört med 2010. Skam.

Förresten:

Grattis alla bidragstagare, snubben som ni röstat fram som stadsminister och som ska leda Sverige kommande fyra år har en 2 årig gymnasial utbildning. Vill sitta och räkna upp alla dåliga satans idéer Löfven kommit upp men valet är ju redan klart.

Hela världen berömmer sveriges regering och ändå är svenskarna dumma nog att rösta bort det. Tack för 8 år och en fungerande ekonomi Alliansen. Nu emigrerar jag.


Likes

Comments

Det är ju inte vilken söndag som helst idag... Valdagen bröder. Har precis gjort min röst hörd för första gången, känns bra. Rätt stort ändå om man tänker efter. Jämför man med andra länder så ska vi vara sjukt nöjda och verkligen uppskatta att vi får vara med oss bestämma hur landet ska styras, men inte bara det, också hur det går till när vi faktiskt ska rösta. Tänk att i många andra länder väntar döden på dem utanför val lokalerna. Respekt till de modiga som faktiskt går och gör sin röst hörd trots att de vet vilken risk de tar....

Jag röstade då i gribbylund valdistrikt 22 kl 11.00 och redan då var kön brutalt lång! I Tibble var Reinfeldt med 1738383 människor runt omkring. En spännande dag mina vänner!

Till er som sitter hemma och funderar på om ni ska rösta eller skita i det, RÖSTA. Har sagt det förr och säger det igen. Betydelsen är stor, även om ni väljer att rösta blankt. Gå dit, ägna 10 minuter av er dyrbara söndag till att göra er medborgeliga och demokratiska plikt. Tack och hej

Likes

Comments

Ens dagen är det regn och svinkallt, andra dagen är det sol och svinvarmt, jävla Sverige. Nu är det svinvarmt, sommar igen fan, och jag sitter i centrum efter att ha köpt en ny höstjacka(?) kan väl lika gärna gå och lämna tillbaka den... Fast då skulle jag behöva köpa den igen om någon dag... Är det bara jag som inte har någon aning om hur fan jag ska klä mig när det är såhär? Antingen klär jag mig alldeles för varmt eller alldeles för kallt! Jobbigaste med hösten.... En sista minuten till ett varmt land vore ju rätt okej just nu... Let's boka en resa

Sitter och väntar på att mamma ska komma och hämta mig efter hon gymmat klart, hon kämpar på bra alltså! Hon tog över mitt gamla kort på Actic när jag började på Sats. Tror det är första gången på ett år som hon faktiskt är där!

Lönehelg och alla kastar pengar som om det vore julafton. Jag har suttit hemma och pluggat med min förkylning, rätt nice.. Var på Julias fotbollsmatch igår, vinst igen! Känns ju svinbra, på fredag packar vi oss iväg till Enebyberg för att gå på kurs med grymma tränare. Jag, Cheris och Julia. Shit vad de kommer få slita, känna blodsmaken i munnen. Haha fyyy vad jag är elak! Dom kommer tacka mig sen.... Hoppas jag.....


Likes

Comments

Ligger i sängen och hostar och myser om vartannat, finns det något jobbigare? Välkomnar ännu en sömnlös natt, yeey.

Ikväll är alla på Collage och dricker förmodligen sista sommardrinkarna för iår. Skulle såklart dit med Pernilla, my sister in crime.... Meeeeen så blev jag äckligt sjuk, hej feber, hejdå sista utekvällen. Förkylningens mamma bäddar ner sig i sängen istället. Ääe det är fan inte på topp nu alltså! Sånt här är standard för mig. Händer ALLTID något som sätter käppar i hjulen när jag ska hitta på något kul... Fröken positiv är väl det sista jag är nu också.

Verkar som att alla är sjuka nu, hela klassen sitter och hostar som idioter och syrran har nyss haft hög feber. Luktar höst hörni....

Håller tummarna för en solig dag imorgon och till alla er som kommer bakis imorn : feel ya :):):)

Likes

Comments

Det har alltså gått 3 dagar sen skolan började och jag är redan helt slut. Måste bero på de nya rutinerna... Första dagarna har varit rätt lugna, mycket föreläsningar av olika slag! På måndag dock, då bryter helvetet lös.... Schemat startar och det är bara att spotta blod. Är nog så redo man kan bli, har köpt ny laptop idag, + två whiteboards, anteckningsblock m.m. Nu är det dags, dags att slakta skolan på riktigt. Det är väl bara att säga hejdå till utelivet, hejdå till det sociala livet generellt. För nu och 2 år framåt...

Känns rätt skönt att få vara tillbaka bakom skolbänken, få träffa alla sköna människor och ha lite rutin och disciplin. Har ju trots allt haft studieuppehåll sen April månad!

Har inte haft tid till något annat än att träna och jobba på sista tiden, och det har varit otroligt skönt! Har ju haft min ansvarslösa och galna tid i början på sommaren, har haft mitt roliga. Back to reality... Nu ligger jag i sängen nyduschad efter ett skönt crossfit pass och lyssnar på när Jenny och Louise fixar sig inför kvällens bravader, White tema på Marquise. Kulkul! Om jag ändå hade orkar hänga med....Likes

Comments