Halloj!

Idag är det söndag och första Advent. Det har jag firat med jobb, julstäd och beställning av julklappar. Jobbade endast 07.45-13.00 så var en kort och skönt pass. Efter jobbet var jag riktigt seg men istället för att sova tog jag tag i lite to-do's. Det är verkligen så skönt att ha sånna dagar man gör saker som man behöver och sen kan bocka av de. Nu känner jag mig äntligen ikapp. Har dammsugit, dammat, plockat, och sitter nu med tända ljus och beställde nyss den sista julklappen. Har aldrig någonsin varit klar med julklapparna såhär tidigt, heja mig!

Ska tappa upp ett varmt bad och sedan lägga mig i sängen och kolla någon mysig serie. Imorgon väntar öppning på jobbet vilket innebär att jag går upp senast 05, så blir en tidig kväll ikväll.

Måste ju bara tillägga också att vi i veckan har bokat Åre! Så på min 20-årsdag far jag och ca 8 amigos till Åre en vecka. Ska bli så himla himla roligt! Har aldrig varit där och har sånt sug dels efter att bara åka iväg någonstans och framförallt efter att åka skidor och bräda med ett riktigt härligt gäng. Bilderna ovan är båda från Lofsdalen i år men vid två olika tillfällen, ens favorit fjäll.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!

Nu var det verkligen år och dagar sedan man hade en blogg och jag har ingen aning om hur man gör detta men tänkte ge det ett försök! Mest för att det är så kul att kunna se tillbaka på vad man gjort när man memorerar det på ett sätt som i en blogg.

Vem är jag då? Emma Grahn, 19 år från lilla Oxelösund. Tog studenten i våras och jobbar nu på Medley och lite på Bönornas Delikatesser. Helt ärligt är jobbar det jag gör mest men när jag inte jobbar försöker jag att hitta på lite roliga saker, umgås med vänner, pojkvän och familj. Verkligen inte ett intressant liv att följa åtminstone inte just nu, men roligare ska det bli! För om cirka 10 mån/1 år far jag och min bästabästa vän på en jorden-runt-resa eller nånting liknande en jorden-runt-resa. Vi har planerat att detta ska ske sen typ ettan på gymnasiet? Kanske tidigare ändå? MEN vi har inte riktigt kommer underfund med var vi vill åka, hur länge vi ska vara borta osvosv. Mycket handlar ju förstås om hur mycket pengar vi får ihop för sen känns det som vi skulle kunna vara iväg för evigt. Då resa är det mest inspirerande och roliga man kan göra (enligt oss). Och jag kommer såklart uppdatera er så fort vi vet mer om resan, när vi kontaktat reseföretag etc.

Nu ska jag sätta mig i soffan och beställa julklappar samt kolla på Greys!

Likes

Comments