Header

vardagen

Idag har jag fått tagit bussen ändå till Msida för att fixa ett kontollkort för mediciner. Krångligt och ta sig dit och efter denna backe så ska jag ju inte klagar på min.

Efter det så åkte vi till lekparken i Naxxar då Elliot fick springa av sig. Slutade med att när vi äntligen kunde röra oss hemåt så hade elliot glömt en bil, så de va bara att vända. Vi lrysde efter den i över en timme innan jag gav upp. Sen tog vi striden på nytt när vi skulle lämna lekparken igen..

Väntade på bussen i ca 1 timme. Ganska sent idag. Vi möte Jocke nästan vi busshållplatsen när han kom från jobbet så jag har väl promenerat runt o 10 timmar och uträttas ärenden samt trätt dom från är jag nu. Men nu är vi äntlogen hemma.

Elliot har somnat.redan och det lutar åt samma håll för både mig om Jocke.

Hoppas ni har haft en fin dag. Nu ska jag kurera mig lite.

Love and light 💝

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

ur det verkliga livet

Trots 2 avslag från domare att få förhöra ett 7 årigt barn så har en advokat och familjerätt gjort det ändå.

De ställer ett 7 årigt barn att vittna mellan sina två föräldrar som barnet såklart älskar båda med en massa insuinationer och påverkat barnet avsevärt. Detta trots att denna advokat absolut inte får.

Vi alla minns ju kevinfallet och vet hur fel det kan bli när man pressar små barn under ett förhör.

Detta är något som måste uppmärksammas och delas. Vi kan inte blunda för det här.


Läs hela artikeln här:

www.lexnoxa.com/?m=1

Love and light 💝

Likes

Comments

vardagen

Vaknar av att jag inte får luft. Så täppt och halsen känns som en tjock boll.

Tyvärr måste jag ändå ge mig ut och ta bussen för att hitta till st lukes hospital och hämta en controlcatd för min medicin som snart är slut. Sjukhuset ligger i en stad jag inte varit i. De stänger kl 13 Så håll tummarna att jag hinner dit i tid .

Vi hörs lite senare, humöret är inte på topp pga besvikelser på morgonen men dagen blir garanterat bättre. Jag får ju fota på vägen till sjukhuset iallafall det är ju positivt.

Vi hörs lite senare så får ni ha en toppen dag från tills dess 😚

Love and light 💝

Likes

Comments

vardagen

Råkade somna med Elliot några timmar, om jag trodde jag va sjuk innan jag somnade så är det ingenting emot hur sjuk jag var när jag vaknade. Nysningarna avlöser varandra och jag har nog snytit mig minst 50 ggr inom loppet av en timme.

Dock är Elliot mycket piggare på både gott och ont haha bra såklart att han verkar må lite bättre men sämre för mig som är helt färdig och måste släpa mig ut och aktivera honom.

Jag var ju friskare innan jag somnade och lovade då honom att vi skulle gå till en ny lekpark. Tror jag kan lyckas kompromissa fram en närmre lekpark men längre än så tror jag inte de går 😁

Vilket såklart innebär monsterbacken som tar musten ur mig även när jag är frisk och pigg men vagnen lagad med buntband 🤣

Det kliar i fingrarna efter något att fotografera så förhoppningsvis kan de fungera lite som en morot. Här har vi iallafall utsikten ur en lite annan vinkel. Haha hittar inget annat att ta kort på från balkongen 🤗

Så fick jag precis sms från maken, gick väldigt bra på jobbet idag med 😁👊 Han skulle börjat jobba med detta för länge sedan, det är verkligen hans grej! Så jäkla grym är han 😍

Love and light 💝

Likes

Comments

ur det verkliga livet

Förstår ni nu? Varför jag kämpar så hårt alla nära och kära? Varför jag ibland känns så fruktansvärt tjatig?


Jag har full förståelse för att allt är jobbigt för er, men det är inte ni som får göra allt detta själv. Varken min eller er smärta som ändå redan funnits där i över ett decennium spelar någon roll i det stora hela.


Nu har dom tagit ett till liv, en ficka med svårigheter har inte fått det stöd och hjälp hon behövde utan har även hon slussas runt som en brottsling tills hon 13 år gammal valde att ta sitt liv.


Det är dags att vända oss inåt mot landet och ser hur hemskt våra barn blir behandlade, blir inte lyssnade på, de skiter i att bedömma varje människa individuellt att ens se människan och i detta fall en liten liten flicka. En liten flicka med utåtagerande adhd trotssyndrom placeras på ett sisboende och slussades runt som en brottsling. Hur kan detta få fortgå trots allas berättelser som kommer ut till allmänheten. 😠


Jag vet att jag bor på malta, det har jag fått höra många ggr, varför bryr jag mig? Jo jag kämpar för mina fina bonusbarn med npf, jag kämpar för alla era barn och jag kämpar för min sons framtid om vi någon gång skulle komma tillbaka. Alla våra barn är lika mycket värda!


Det räcker inte att vi är var och en för sig och sin familj. Vi måste åsidosätta vår förmåga att enbart bry sig om sig och sitt. Jonas är min anledning men i det stora hela så handlar det inte om att få upprättelse i hans fall, det är bara en bonus.


Jag hoppas Jasmine har funnit sin frid. För att vara inlåst på det sätt hon fick är värre än hur de dömda mördarna har det på Kumla.


Arma lilla hjälplösa flicka, fast i socialtjänsten klor med maktlösa föräldrar som ifråntas sina rättigheter till sina egna barn utan giltiga grunder. Det värsta av allt är att barnen även förlorar rätten till sina föräldrar. På vilket sätt tror dom att bli behandlad såhär är bättre än att ge föräldrarna adekvat stöd i hemmet istället när de många gånger finns ett engagemang till sina barn.


Jag blir så hopplöst ledsen av att läsa det här. Men jag kommer aldrig att ge upp. Socialtjänsten saknar både kunskap och engagemang. Allt ska upp till ytan. Hur lång tid de än må ta. 👊❤

Läs Aftonbladets artikel här: https://www.aftonbladet.se/a/kAQlX

Såhär såg delar av hennes rum ut där hon var inlåst i 9 månader innan hon dog. Utan kontakt med några andra människor förutom personalen 😢

Love and light 💝

Likes

Comments

vardagen

Sen så blev det min tur att åka på förkylning. Elliot är fortfarande krasslig men har iallafall sovit hela natten 🤗

Vidare som ska vår mäklare svänga förbi här vid 10:30 och göra en inventering då vi anser att lägenheten inte är möblerad för så många rum och sängar det finns här. Vet att vi kommer få en ny soffa iallafall och soffbord samt mattor. Jag bara hoppas att vi kommer få det innan mina efterlängtade bonusar och deras morbror kommer på besök i ca två veckor. Hade ju varit roligt om alla fick sängkläder och plats i soffan åtminstone men tanke vilken dyr hyra vi belastar. 😊

Även fast jag inte hunnit ut och testat kameran på bra telefonen på riktigt ännu så är jag helnöjd, hur skulle jag inte kunna vara de. Den serju bättre än vad jag gör 🤣🤣

Efter att mäklaren har varit här så ska jag ta med Elliot till en lekpark som jag tror han kommer älska. Den ligger dock på andra sidan Mellieha så det blir utflykt idag. Men egentligen borde jag städa undan lite innan mäklaren kommer, men vart finns orken?

Vad har ni själva för planer idag? 😗

Love and light 💝

Likes

Comments

vardagen

Jocke har som sagt vunnit en tävling på jobbet, en slant och så en Samsung galaxy s8, TILL MIG!!! Kan jag ha världens bästa make som är så fantastiskt grym på sitt nya jobb. Spricker av stolthet och inte minst glädje för att jag äntligen kan fotografera och göra allt vackert på ön rättvisan 🙌👏😍

Kunde inte komma mer passande då jag inte direkt var på topphumör efter en natt med bara en timmes sömn. Dock förstår jag inte hur lilla Elliot kan hålla sig vaken när han bara sovit 3 timmar.

Någon som har nått knep hur man kan skapa en hemmagjord snorsug? Glömde såklart att köpa en när vi var till apoteket och köpte näsdroppsr och paracetamol till hjärtat ifall han skulle ha det lika jobbigt nästa natt. Mamma hjärta 💝

Love and light 💝

Likes

Comments

vardagen

Inatt sitter vi uppe och tittar på blixten McQueen leksaker på Youtube med en sjuk Elliot.

Stackarn är så täppt i näsan så han kan inte ligga ner utan att få panik. Mammas älskling 😢💝


Jag har dock ändå inte lyckats sova något ännu. Hatar såna här nätter, inte att va vaken när Elliot är dålig, utan mina sömnproblem som jagat mig hela livet.

Det finns inget som ger mig mer ångest än att inte kunna sova. Det kan pågå hur länge som helst i perioder.

Dagen efter fungerar jag inte alls. Skakar värre än vanligt och klarar knappt att fungera. Blir mer speedad ju mindre jag sover.

Det är nog mitt allra största besvär av min adhd.


Finns de någon mer som har svårt att sova? isåfall vad har ni för knep?

Jag är förresten blockerad från Facebook att interagera i grupper i 7 dagar, så de kommer vara lite tyst där ifrån mig en vecka så nu vet ni varför 😇

Love and light 💝

Likes

Comments

vardagen

Godkväll allihopa 😇

Idag har varit en fruktansvärt lugn dag därav har jag inte haft så mycket att säga här. Men framåt eftermiddagen så bestämde vi oss att gå till en park här i Mellieha som en annan mamma tipsat mig om i lekparken.

Vi går hela lååååånga backen upp för att runda den och sedan gå mot parken, visst de va inte mycket till lekpark, fanns några gungor men det var en skateboardramp där och ett litet utegym, Elliot använde rampen som rutschkana så han var nöjd ändå.

Det fanns även en basketplan/tennisplan där och ett jättefint löparspår samt lite grönområden med picknickbänkar och massor av barn 😍 Gratis wifi i hela parken så mormor och morfar kan hänga med någon gång via videosamtal.

Något fanns som passar alla barnen trots så olika åldrar.

Det bästa av allt var när vi insåg att vi bara var ett stenkast från vårat hus och behöver inte alls gå i den där backen för att ta oss dit samt en underbar utsikt.

Nöjd Elliot, nöjd mamma och nöjd pappa! 👌😀

hoppas alla haft en bra dag hemma o Sverige!

Love and light 💝

Likes

Comments