Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Att se dessa två tillsammans får mitt hjärta smälta. Han är sån fin pappa till Vår lilla tjej. Han brukar gå upp med henne på morgonen och låta mig sova vidare då jag tar nätterna. Och när jag vaknar och går ner är frukost framtaget och de sitter och pratar/gosar med varann.

Vår lilla tjej är väldigt nyfiken av dig och kan va vaken i flera timmar och bara flaxa med armar/ben och prata med oss. Ögonen fladdrar runt i rummet och hon vill verkligen inte missa något. Skulle hon bli trött och somna till så tar de inte lång tid innan hon försöker hålla dom uppe igen, för det får inte missas något roligt förstår ni! Min lilla tjej som blivit så stor på bara 2 veckor!

Likes

Comments

Idag är jag 12 dagar gammal! Jag är mycket mer vaken och pigg nu, och jag har redan skaffat mig en stark vilja som jag bara måste få igenom. Jag brukar gnälla och skrika för att mamma och pappa ska lyssna på mig. Jag har inte vant mig vid denna värmen som kommit på bara några dagar, den gör så att jag blir jätte hungrig och svårt att få ro. Men utöver det är allt perfekt! Jag har en mamma och pappa som visar mig kärlek varje dag. Och jag låter mamma få sova länge på nätterna för då är hon som roligast på dagarna sen!

Likes

Comments

Kroppen är fantastiskt! Jag har burit ett barn i 9 månader, min kropp har gått upp många kilon, jag har slutat gymma, minskat mina promenader drastiskt i slutet av graviditeten, ätit precis vad som fallit mig in och som jag har vart sugen på, vart otymplig och svullen på ben och fötter i slutet mot allt detta.

Igår 7 dagar efter förlossningen fick jag på mig mina jeans igen och magen har dragit ihop sig nästan precis som den va innan jag började denna graviditet. Jag känner mig nästan helt återställd efter förlossningen och blöder väldigt lite. Mina magmuskler känns som de gått ihop bra igen. All överflödig vätska är borta och min rörlighet har blivit bättre.

Jag är då tacksam för vad min kropp klarat av och åstadkommit! Är fortfarande helt stum hur detta faktiskt går till. Jag har inte vägt mig men det är inte relevant här. Det är återhämtningen jag vill hylla, Kvinnokroppen!

Likes

Comments

Hon är så älskad från första stund. Mitt hjärta spricker! Det bästa jag vet är att se mina hjärtan ihop ligga och mysa och knyta band tillsammans. Att få ha dessa två människor i mitt liv och kalla min familj, kan inte önska mig mer på min första morsdag!

Likes

Comments

Äntligen är hon här. Den 20 Maj 23:47 hittade hon ut till världen! En helt perfekt tjej på drygt 3,5 kg. Massor med hår efter sina föräldrar, ett piggt humör, en sjusovare dygnet runt, och med 10 små fingrar och 10 små tår. Att äntligen få träffa vad som hyrt rum i min mage i drygt 9 månader är en underbar känsla. Man ska inte ta något förgivet och att få va din mamma är något jag kommer att va tacksam för varje dag! Så tack!

Likes

Comments

Fler och fler ifrån föräldragruppen vi gick i våras börjar ploppa upp med ungar och jag är sist beräknad vilket känns så segt. Är så nervös så kan likaväl ske nu som sen, jag kan inte andas ut ändå typ! Har dödar några timmar i Kinna med att shoppa mer storlek 56 kläder till henne. Får alltid ångest när jag slösar den lilla mammapengen man har sådär, men hon är helt klart värd det! Nu ska jag sätta mig och titta på allt ♡

Likes

Comments

Drömmer mig bort till USA och Miami. Saknar känslan man hade när man va där. På återseende säger jag!

Likes

Comments

8 dagar kvar till BF

Likes

Comments

Kommer du snart? Vill bara gosa ner dig bland dessa gosedjur och filtar, men helst av allt vill jag ha dig liggandes på mitt bröst

Likes

Comments