Header

här satt vi på Strandvvägen 1 i gassade sol och 16 grader, helt underbart men kändes så konstigt att det gick från 5 grader till typ 25 grader i solen på ett dygn, fick mig en liten minisemester här uppe i Stockholm!

Jobbet och förberedelserna har gått bra, biopremiären var kul, kanske inte min typ av film haha men ändå så cool med IMAX bio på just en sådan typ av film! Gillar man scifi så tror jag verkligen att man tycker om Ghost In the Shell!!

Imorgon bitti åker jag hemåt för att avsluta veckan med massa jobb

men nu ska jag njuta av min room service och lite kamomill innan jag somnar!

natti natti

x

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Fick hem denna häromdagen! Detta med att sola eller hetsen om att vara/bli brun har ju aldrig varit min grej haha är liksom inte född till att kunna bli sådär chokladbrun så spelar liksom inte så stor roll hur mycket jag solar, plus att jag har blivit mer och mer rädd för solen och vet hur farlig den är och hur dåligt huden mår av för mycket sol i det långa loppet. Men det betyder ju inte att det är kul att gå på sommarfest mer genomskinliga ben och bära klänning, barbent. Jag ska nämligen på ett kalas i Spaninen i april, då har man ju inte riktigt hunnit bli ens lite solkysst och tänkte ändå bära någon klänning eller kjol kanske. så då tänkte jag att bus är ju perfekt, har typ aldrig riktigt använt det innan så är lite nybörjare på det men jag testade denna lotion på handen och såg resultat på en gång. Den luktar heller inte illa som andra brun utan sol och det blev verkligen en superfin färg! Men ska testa på hela benen så får ni en full recension!

Likes

Comments

Jag har inte direkt alltid varit en springtjej, har typ tränat mer i vissa perioder och mindre i andra men efter lite paus med löpträning så blev jag så himla sugen på att börja igen! Är ganska dålig med mitt tålamod och kan lätt virra iväg i tankarna eller "ge upp" för lätt, men jag tror att jag har sprungit för lite utomhus och för mycket inne på gymmet, det är ju givetvis stor skillnad men det har bara blivit så för mig. Så nu ska jag börja ta mig ut istället, mår så himla bra av frisk luft och att få känna det flåset, alla vet ju hur otroligt skönt det är efter ett riktigt svettigt träningspass!!

Var på Löp&Sko i Linné igår och testade ut ett par skor som passade mig, haha man önskar ju att man kunde ha dom skorna på sig 24/7, men dom passar ju inte riktigt till allt man har på sig på jobbet.. verkligen duktiga människor som jobbade där och dom hittade verkligen en sko som passade min fot och man såg tydlig skillnad när man sprang med dom. Alltid kul med nya träningskläder tycker jag!

Likes

Comments

kaffestopp i solen!!! såå myyysigt, blir så lycklig!

Likes

Comments

Good morning Saturday!

Hur mår ni??? Solskenet gör mig så lycklig!!

Har sovit som en stock och precis ätit lite frulle, tänkte åka till havet och gå en härlig lördagspromenad nu, ville bara titta in och säga hej först och önska er en helt magisk lördag!!

pusssålänge ttyl!

Likes

Comments

Instagram@emmaglittmark