Tanken är inte att bloggen ska bli en vardagsblogg som rabblar upp händelseförlopp under mina dagar, men någonstans måste jag börja nu när bloggen är back on track.

Hur som helst, jag började min dag med att slappa några timmar framför tvn, inte likt mig men det är ju ändå sommarlov. Åt en lunch tillsammans med Elna på Emporia och köpte lite småsaker. Nu i eftermiddags kom mamma hem från "någonstans", har igen koll på vart hon har varit men det var kul att se henne igen. Nu ikväll blir det homemade pizza från vår pizzaugn, gottgott. Dumt nog glömde jag bort att knäppa lite bilder under dagen därför slänger jag in ett citat.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Om jag har några gamla läsare kvar på vet ni säkerligen vem jag är, men till er nya läsare ägnar jag detta inlägg till att berätta om mig själv.

Emma heter jag och jag är en trettonåring som älskar mat och djur, väldigt kortfattat. Äter som en häst, gillar att spendera timmar i sadeln och hoppar runt med kaniner på min fritid. Förutom det älskar jag att resa och mitt mål är att upptäcka så många platser på jorden som möjligt innan jag dör, kan låta som en klyscha men det är vad jag vill. Jag vill har svårt för att vara enformig och ser oftast att det händer något hela tiden, vilket kan vara på gott och ont.

Likes

Comments

Snart har det gått ett år sedan jag klickade mig in här sist. Orsaken till att jag slutade var att lusten eller tiden inte fanns. Oavsett vad ska jag göra ett försök om att kasta mig in i bloggvärlden igen. Nu är jag ett år äldre och kanske något mer engagerad för att inspirera er läsare. Jag tänker mig att bloggen ska få en ordentlig refresh och kanske överväger jag ett portalbyte, jag får helt enkelt se hur jag gör på den fronten.

Välkomna tillbaka hälsar jag med denna låten


Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments