Av träffa någon man tycker om.

Att ligga nära och tätt intill.

Att gosa in sig i någons bröstkorg.

Att känna hjärtat fladdra lite snabbare.

Att börja brinna inombords av en annan hands beröring.

Att inte bli mätt på kyssar.

Att bli besviken när tiden rinner ut och verkligheten kallar på en efter den lilla tid man lyckats få tillsammans.

Att vilja ha allt med någon men behöva hålla tillbaka sig själv när moralen säger att det är för tidigt att tänka så.

Att bli rädd för att vara den som känner mest.

Att tappa fotfästet och plötsligt hitta sitt mentala medvetande uppe bland molnen.

Att se sig själv i spegeln och mötas av ögon som utstrålar glädje och spänning över att få uppleva detta.

Att hantera spänning, rädsla, glädje och nervositet på en och samma gång.

Att känna sånt man inte trodde sig kapabel till.

Att inse att man håller på att bli kär.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår skrev jag ett inlägg om min fredag så idag tänkte jag visa lite bilder från i lördags. Dagen började med att mamma väckte mig vid 10.45 och sa, klä på dig och följ med mig och farmor på lunch! Och det lät ju trevligt så masade mig upp och letade fram lite kläder och en kvart senare satt vi i bilen. Ganska snabbt jobbat va? ^^ Det visade sig att min kusin Sofia och hennes lilla Ronja också skulle följa med vilket gjorde den lilla turen ännu roligare. Det är Sofia som jobbade på samma förskola som jag gjorde fram tills för några veckor sedan så det var väldigt roligt att träffa henne igen. Tråkigt det där när man går från att ses varje dag till att träffas i princip aldrig. Men sånt är ju livet så det är inte så mycket att hänga upp sig på. Nättre att uppskatta tillfällena man faktiskt lyckas ses!

Fina Fia :-)

Och mammsen.

Vi åkte till ett ställe i Ösmo, lite som ett mindre och mer pittoreskt plantagen. Där bjöds det på vegetarisk lunchbuffe. Förutom att de hade koriander i lite för mycket av rätterna så var det jättebra haha.

Sen gick vi runt och tittade på blommor, eller jag fottade mest eftersom mitt blomintresse inte är det största här i världen. Eller såhär, jag tycker om blommor men är totalt värdelös på att ta hand om dem. Lyckades ta död på en kaktus och då vet man att man inte har några gröna fingrar iaf... Och när alla blommor du någonsin ägt bara dör så tappar man intresset efter ett tag.

Skulle dock vilja ha ett växthus sen någon gång i livet och plantera sånt man kan äta. Typ vindrovor som på bilden ovanför och tomater och fikon osv. Problemet är ju att åtminstone fikon och vindruvor inte växer speciellt bra i Sverige så jag kanske får ta och flytta ner till lite varmare breddgrader om det ska fungera (-:

Farmor och mamma

Likes

Comments

I fredags åkte jag och min storebror som sagt in till stan för att möta upp mamma och pappa och spendera kvällen tillsammans. Först åt vi middag på Burger Bar, helt klart goda hamburgare men jag var sugen på halloumiburgare och det hade de inte så blir ändå ett litet minus för det.

Jag som älskar sötpotatispommes med tryffelmajjo blev lite besviken där med. Pommesen var sådär frasiga som man vill ha dem men majonäsen smakade konstigt vilket var tråkigt. Ska man äta onyttigt så ska det väl åtminstone smaka bra haha.

När vi hade ätit upp och suttit och pratat ett par timmar gick vi runt hörnet och kom till Chinateatern. Där spenderade vi de nästkommande timmarna med att titta på föreställningen Book of Mormons. Verkligen en helt fantastisk teater, jag satt på riktigt och log genom hela föreställningen. Såg att det har varit en del kritik om att de driver om "fel saker", men jag tycker det kan vara rätt avslappnande att få lyssna på någonting sånt också emellanåt. Kontentan av pjäsen var dessutom att det egentligen inte spelar någon roll vad du tror på men försök att vara snäll och göra det bästa av alla situationer vilket kändes som en rätt bra ståndpunkt i livet.

Likes

Comments

Inatt sov jag 14 timmar utan att vakna en enda gång, eller drömma någonting överhuvudtaget. Det är ju någonting man bara gör när man är sjuk, och ja, så är också fallet. Halsen svullen och massa små vita blåsor trängs där bak i svalget. Asfräscht, jag vet, haha... men nu hoppas jag bara att sömnen gör att jag blir frisk snabbare! I morse vaknade jag då alltså vid 13(?). Och då sken solen så jag kunde sätta mig utomhus med frukosten! Antar att jag inte är ensam om att längta till att kunna kliva utanför dörren i pyjamas med en kopp kaffe klockan 8 på morgonen utan att frysa? Fick i alla fall en välkomnad försmak på det.

Tobbe var också hemma så vi satt en stund och pratade och han sa att han också är intresserad av att lägga om kosten och börja träna lite mer så vi började knåpa ihop något form av kost och träningsschema. Känns jätteroligt att sporras av någon annan, jag behöver hitta lite ny motivation haha. Efter Thailand har jag tränat bra men ätit katastrofalt så kroppen känns lite sådär. Men nu är det nya tag och dessutom får jag göra det tillsammans med någon och då brukar det vara lättare!

När vi hade suttit och pratat om vilka mål vi har och hur vi ska gå till väga en stund hade tiden sprungit iväg så pass att det var dags att åka in till stan. Mamma och pappa hade nämligen köpt biljetter till teatern Book of Mormons och innan det planerat att vi skulle äta middag tillsammans. Det blev verkligen en jättemysig kväll. Även om vi allihopa har bott under samma tak fram tills för en vecka sedan känns det som att vi alltid går om varandra så det är himla mycket värt att få avsatt tid till att bara umgås med varandra.

Likes

Comments

Instagram@emma.giertz