View tracker
View tracker

Borde nog krypa ner under täcket nu, jobbar trots allt i morgon men ids inte riktigt, istället sitter jag här och drömmer mig bort till varmare breddgrader. Har en resa bokad till Thailand i mars (som jag längtar!!) men vill liksom åka på en långresa också. Vara borta flera månader och se hela Sydamerika. Sånt man borde göra när man tagit studenten och inte vet var man vill riktigt.

Likes

Comments

View tracker


Kanske träffas vi någon gång. När vi har karriär, barn och hus.

Kanske stöter vi på varandra på en flygplats eller i Stockholms innerstads rus.

Kanske kommer din blick möta min och vi kommer undra vad det kunde ha blivit av oss två.

Jag vet att jag aldrig kommer sluta tänka så.

Vi kommer vara andra människor då, med nya erfarenheter som format oss på olika vis.

Trots det kommer mina tankar alltid kunna sätta våra finaste minnen på repris.

Jag vet inte varför jag inte kan glömma dig.

Och jag undrar om du någonsin tänker så om mig.


Likes

Comments

Vaknat 06.30 och ätit frukost med mamma och pappa.

Jobbat till 13.30, fick sitta med på ett inskolningssamtal så jag ska kunna börja ta mina egna sen efter jul, alltid kul att lära sig nya saker

Gymmat, inte så smart när man är förkyld kanske, jag vet, meeen det är ju så fruktansvärt jobbigt att vila när man har motivation så körde en stund på löpbandet och några ben- och rumpövningar

Gått promenad med hundarna, skyndade mig hem för att få gå när det fortfarande var ljust men hann bara gå ca halva varvet innan det var kolsvart - nackdelen med att bo där det inte finns några gatulampor (:

Ätit middag ensam :( något av det absolut tråkigaste jag vet men min kropp är liksom programmerad att bli hungrig runt 18 och då är mamma o pappa sällan hemma

Och nu sitter jag och skriver här framför en brasa, skönt när det är så himla kallt! Hoppas ni haft en bra dag <3

Likes

Comments

Vad behöver du mest just nu? Längre helger/mer tid på eftermiddagarna (:

Höger eller vänsterhänt: Högerhänt.

Piercingar: 4 hår i öronen men ingenting annat

Tatueringar: Tyvärr inte men vill gärna ha

Längd: 178 cm lång

Skostorlek: 40

Fräknar: några säsongsbetonade som klär nästippen på sommaren.

Vad dricker du? Kaffedrinkar är nog det godaste ändå.

Något i kylskåpet du inte tycker om? Senap, leverpastej, kaviar (Rom är gott men inte Kalles kaviar typen).

Vad gör du just nu? Vaktar vilan på jobbet men alla barnen sover så fördriver mest tiden fram tills det är min tur att gå på rast.

Vad är du rädd för? Att bli inlåst i ett trångt utrymme utan fönster. Tycker inte om hissar till exempel

Vad gör dig ledsen? Att saker inte är som jag vill att de ska vara, att man inte kan göra saker ogjorda och att det finns så mycket orättvisor i världen.

När grät du sist? Igår, för att jag hörde en låt som för mig är betingad med väldigt starka känslor.

Vad är du allergisk mot? Klistret i vanliga plåster. Min mage är dessutom överkänslig mot saker som laktos och gluten men det är ingen intolerans, det blir bara uppblåst.

Håkan Hellström eller Lars Winnerbäck? Skulle nog inte kunna välja men har sett Lasse live i Oslo och det var extremt fint.

Kan du sjunga? Nja, men gör det gärna ändå haha

Land du vill besöka? Åh, listan kan göras lång. Vill bland annat till Thailand (har en resa bokad dit i mars!!), Maldiverna, Australien, USA, och Nya Zeeland.

Vad ser du hos en partner först? Helheten, ansikte, kroppen, kläder och håret spelar alla in i första intrycket men sedan är det personligheten som avgör ändå.

Favorit...

Artist: Lyssnar verkligen på så mycket olika men Passenger och Melissa Horn är två jag aldrig kommer tröttna på.

Låt: jättesvårt att svara på... men just nu lyssnar jag mest på Ophelia med The Lumineers.

Bok: Senaste boken jag läste var Therése Lindgrens "ibland mår jag inte så bra", den var väldigt bra men favoriter som jag läst flera gånger är Harry Potter serien och "Genom dina ögon" med Stephenie Meyer

Film: jag är ganska dålig i allmänhet på att titta på film men nu senast har jag ändå sett två som jag skulle kunna rekommendera. Dels "Safe Heaven" och dels "The age of Adaline".

Sak att göra: Oj haha det går ju verkligen inte att välja en enda. Träffa kompisar, gärna äta ute, men sen måste jag säga träna och gå långa promenader med hundarna och ett trevligt sällskap.

Mat: Älskar mat, älskar att hitta nya recept och laga men kan inte bestämma någon speciell rätt.

Dryck: Kaffe

Godis: Gillar choklad, helst mörk choklad med smak av havssalt.

Klädesplagg: Mysiga tröjor eller träningskläder.

Djur: Hundar, har ju tre stycken så det blir det självklara valet ;)

Likes

Comments

Så himla typiskt. I fredags på jobbet riktigt kände jag hur ett barns virus gladeligen skuttade över till mig när han gång på gång nös rakt ut på mig. Det blommade ut natten som var nu, hade lite feber och kunde för mitt liv inte sova, var helt omöjligt att andas med näsan och jag kan inte andas genom munnen när jag sover. Så idag har jag alltså varit hemma. Ensam. Någonting jag verkligen inte är bra på haha, blir så fruktansvärt rastlös.

Så idag har jag tvättat, dammsugit, gått på långpromenad med hundarna, duschat, rakat benen osv. Och efter varje grej jag gjort har jag varit helt slut eftersom kroppen egentligen inte orkat haha men kan verkligen inte ligga i sängen en hel dag. Jag i ett nötskal :)

Likes

Comments

Hemma hos oss har det varit tända ljus, skidåkning på TV och lussebullsbak idag. Med doften av lussebullar och glögg börjar det faktiskt bli lite julstämning tycker jag!

Likes

Comments