Hej hörrni, och hej Sverige. Idag vaknade jag upp i mitt rum. Det i sig är ju skönt så klart, att få sova i sin egen säng igen, men allt annat känns rätt tråkigt. Var verkligen inte klar för att åka hem än. Den här resan har varit helt suverän på så många olika nivåer. Att ha två träningspass om dagen att gå till, strand och solbäddar 10 min bort, en timmes massage för 100-lappen, god och billig mat överallt, pool vid hotellet och sen såklart ett helt fantastisk sällskap, det har varit så himla bra bara. Kan inte komma på en enda sak som skulle kunnat var bättre. Sen senaste inlägget har det varit full fart hela tiden. Har verkligen inte funnits tid att ens sätta mig ner och titta in här, därav den obefintliga uppdateringen. Ber om ursäkt för det men nu när jag är hemma blir det som vanligt igen!

Har tagit galet mycket bilder så ska försöka gå igenom delar av det idag så jag kan skriva och berätta med bilder också vad vi har haft för oss. I övrigt lär dagen gå till att tvätta kläder, städa rum och ta tag i lite jobb som trillat in på mailen under semestern. Utöver alla tråkiga planer ska jag också träffa min partner in crime, alltså Jossan, och titta igenom biler tillsammans.

Hoppas ni har en fin söndag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Här kommer lite bilder från gårdagen. Vi åkte tillbaka till samma strand som vi var vid första dagen. Det andra stället nedanför apberget var inte lika fin. Spenderade största delen liggandes på solbädden i skuggan eftersom såren inte mår speciellt bra av att vara i gassande sol. Tog dock några promenader längst stranden för att inte bara ligga helt stilla.

Det går runt djur av olika slag lite överallt här och nere vid den här stranden är det två kullar kycklingar som springer omkring. Ser ut som små ludna fjunbollar!

Här ser man min omplåstrade armbåge haha... :-(

Och min omplåstrade mage...

Igår kväll var vi ute och dansade efter att klubben bjudit allihopa på middag! Tog lite bilder då också så tänker att jag slänger upp ett separat inlägg om det senare. För övrigt mår såren ganska bra, de flesta har fått sårskorpor så ska göra mitt bästa för att inte klia bort dem.

Likes

Comments

Kolla vilken fin solnedgång det var igår!

Åke och Jossan

Superfina Tess!

Egentligen hade vi tänkt äta på en stor food court där det var ett liveband som spelade men när vi kom dit var det smockfullt så istället åkte vi vidare några meter upp längst gatan och hittade en mycket mindre restaurang där de serverade buffé. Tror det var ett bra val, mycket lugnare så vi kunde sitta och prata med varandra utan att behöva skrika. Plus att maten var mums.

En alltid lika glad Johan

När de som ville hade hunnit ta påfyllning både två och tre gånger åkte vi vidare mot nattmarknaden.

Magnus och Krille

Johan och Jossan

Köpte ingenting den här gången heller, förutom lite frukt som jag ville ha till frukost idag. Hotellas frukost är inte helt i min smak så i morse valde jag att köpa naturell yoghurt istället för de här artificiella fruktyoghurtarna vi får här och sen skiva ner färsk frukt och så hade Emil fixat müsli. Vilket var mycket bättre, åtminstone tyckte mina smaklökar det!

Likes

Comments

När frukosten låg i magen samlade vi ihop oss och åkte mot någonting som kallas Monkey mountain. Det är ett tempel där det bor massa apor. Tydligen är de kända för att sno allt möjligt från besökarna. Vilket vi blev utsatta för...

På vägen dit lyckades jag och Jossan krascha med moppen så har några ganska omysiga skrapsår längst högra sidan av kroppen. Det kunde dock gått mycket värre men det är ändå tråkigt eftersom det påverkar möjligheten att träna. Lär behöva vänta tills det har blivit skorpor innan jag vill köra thaiboxning... vilket känns rätt tråkigt om jag ska vara ärlig...

Det låg ett apotek precis bredvid där vi körde omkull så vi fick hjälp på en gång med att tvätta o plåstra om. Är dessutom så himla glad över gänget jag är här med, alla hjälpte till o va framme o kollade om de kunde göra någonting.

Efter det hade jag ingen lust att köra mer moppe haha så har åkt bakom Magnus resten av dan. Det är han som ordnar hela resan och han har hus här nere så det kändes tryggt att åka med någon som känner trafiken. Mitt uppskakade jag tyckte iaf det var väldigt skönt. I morgon ska jag dock upp o åka lite på moppen igen, vill inte skapa någon onödig rädsla.

Vidare till en rolig sak (läs hemsk), när vi väl kom upp till templet hann jag inte ens reagera innan en av de här aporna kom och drog sönder påsen från Apoteket så allt ramlade ner på marken. Apan fick tag på en antiinflammatorisk salva och sprang iväg med, slet av förpackningen och skruvade av korken och började sedan äta ur tuben. Jag undrar hur den apan mår just nu...

Trappan upp till templet, aporna höll till precis nedanför

Tjejer behövde täcka benen för att gå upp, därav den fina sjalen virad runt höfterna

Ville ta med hem!!

Jossan och Tolga

Efter Monkey Mountain åkte vi ner till stranden precis bredvid. Magnus kände de som ägde ett ställe där så en kvinna hjälpte att tvätta om såren och smörja på med en ny salva. De allra flesta är verkligen så snälla här nere, ställer upp och hjälper till direkt om det har hänt någonting!

Lärde mig att de här är musselplockare som går runt med ett nät i sanden och plockar musslorna som man sedan äter på restaurangerna

Ett nytt litet djur som vi hittade när vi gick längst stranden, minns inte vad exakt det hette just nu heh...

Försökte ta bild på en fågel som bara flög iväg hela tiden

Danne och Magnus

Försökte också ta bild när Tolga och Angelo körde vattenskoter men de åkte aldrig tillräckligt nära kanten för att det skulle bli något bra

Likes

Comments

Instagram@emma.giertz