View tracker
View tracker
View tracker

Min vardag

Har hunnit med rätt så mycket idag! Vart i Visby där jag köpte ett puder och ett mjukis set ifrån bik bok, det gråa från Angelica Blicks kollektion! Så skönt verkligen, och snyggt dessutom! Kommer ta med det på praktiken och kommer antagligen leva i det, så tänkte att jag visar det när jag är där istället så jag har något att uppdatera om, hahah! Efter det var vi på en julmarknad, sedan fikade vi hos mormor och efter det åkte vi hem till min ena bror för att kolla på deras kök då de håller på att renovera det och vi ska tydligen bygga om och renovera en massa här, istället för att flytta som egentligen var planen ifrån början, så mina föräldrar är i full gång med att leta inspiration!
Har även hunnit packa klart så hoppas på att jag inte glömt något nu!
Nu tänkte jag sätta mig och läsa ut min bok, sedan prata lite med Kenny för att sedan gå och lägga mig och sova!

Likes

Comments

Min vardag

Fick ett samtal igår angående min praktik. Båten jag skulle vara på i Göteborg har nu inte plats för mig så ska vara på de vanliga båtarna istället. Lite tråkigt såklart men samtidigt rätt skönt att inte behöva vara helt själv och att slippa åka så långt helt ensam då jag inte hittar för fem öre! Men skulle ju varit hur kul som helst att få vara på den då det är en mycket äldre och mindre båt så saker är ju troligen väldigt annorlunda där!

Men men, nu ska jag vara på MS Visby, där har jag heller aldrig varit förut, förutom för att kolla hur det ser ut och gå igenom saker lite snabbt, men jag har aldrig jobbat eller haft praktik där. Men den ser ungefär exakt lika dan ut som den jag varit på innan.

En annan sak som är rätt skönt med att få vara på den här båten är att det finns ett rätt så klokt gym och ett solarium. På MS Gute vet jag inte alls hur det är, men är rätt säker på att det inte finns solarium och att om de har ett gym, så är det ännu mindre än vad det är på de "vanliga" båtarna. Och i solariet brukar jag hänga rätt mycket när jag är där, hahah! Plus att det finns wifi på denna båt, så sålänge jag har tid och ork för att blogga så borde det inte vara några problem. Har kanske inte så mycket klokt att skriva om när jag är där då ni kanske inte har lust att läsa om vad jag gör då jag antar att ni inte är så intresserade av det, hahah! Men har iallafall några inlägg som jag redan förberett och lite kommer jag ju antagligen berätta om praktiken iallafall!

Denna dag har jag spenderat åt att börja packa inför praktiken då jag går på båten på måndag och jag vet inte hur mycket jag kommer hinna göra imorgon och på måndag hinner jag absolut ingenting! För imorgon ska jag nog åka in till stan med mina föräldrar då jag behöver köpa ett nytt puder, pappa skulle också köpa något och sedan är det ju även julmarknad som vi tänkte gå runt och kolla lite på.

Likes

Comments

Min vardag

Idag har jag knappt varit en fungerande människa, sov ca 4 timmar inatt, gick upp 05.15 för att göra mig iordning och ta mig till skolan osv, för att ha maskintjänst (teoretiskt) från klockan 8 imorse till 15.00, så fick iallafall sluta 30 minuter tidigare än vad vi egentligen ska enligt schemat. Men det brukar vi oftast få göra faktiskt i och med att vi har samma lektion hela dagen och ingen brukar vara särskilt fokuserad på slutet!

Imorgon får jag sova lite längre, börjar inte förrän 12.40, då jag har en lektion som består av ett rätt stort matteprov, men jag tänkte ta en buss lite tidigare för att möta upp Amanda och gå och shoppa lite med henne då det är black friday imorgon! Och då tänkte jag även passa på att kolla efter lite fler julklappar!

Likes

Comments

Min vardag

Har som sagt varit ledig idag, så idag har jag fått vila upp mig ordentligt, vilket verkligen behövdes! Tog sovmorgon till klockan 13 och resten av dagen har jag också mest bara legat och slappat, hahah! Sitter just nu och dricker smoothie och ska gå och föna håret och spraya i mina sprayer så fort jag bloggat klart då jag kom ut ur duschen för en stund sedan. Lämnade även nyss in en uppgift jag hade i säkerhet och miljö, så nu behöver jag inte tänka på den mer!

Efter jag är klar med håret så tänkte jag plocka upp lite på mitt rum då väldigt mycket just nu ligger utspritt på golvet plus att jag inte ens har packat upp väskan efter jag var vid Kenny nu i helgen...

• Yoghurt med vanilj och päron smak

• Jordgubbar och hallon

• kokos

Blev riktigt gott, men har lite för mycket kokos för min smak.

Likes

Comments

Min vardag

Slutade ännu tidigare än vad jag brukar på tisdagar idag eftersom vi kollade på någon teater och efter det var det ingen idé att åka tillbaka till skolan och byta om för att hinna svetsa i typ 15 minuter innan vi skulle sluta egentligen. Så när teatern var slut åkte vi och hämtade kläder inför praktiken. Imorgon kommer jag vara helt ledig ifrån skolan eftersom vi ändå bara skulle ha en lektion så har fått en uppgift att göra hemma istället! Så skönt att slippa gå upp klockan 5 och åka buss så länge en dag mitt i veckan!

Efter jag hade slutat idag mötte jag mamma i Visby och vi gick då och åt lunch på espresso house och efter det skulle jag handla julklappar.. Flängde runt i alla butiker och försökte hitta något till alla, men det lyckades jag verkligen inte med! 3 personer är klara så det är ännu 7 personer kvar att handla till... Men förhoppningsvis kommer jag åka till Kenny flera gånger innan julafton och då är det bara att hoppas på att jag faktiskt hittar något! Men borde finnas lite större utbud där än vad det gör här! Ska även hålla utkik på internet och se om jag hittar något klokt jag kan beställa till någon, innan det blir för sent för att beställa!

Kom precis på att jag inte skrivit något om helgen! Kenny fyllde som sagt 19 i lördags, då träffade vi först hans mormor och åt lunch med henne på ett café. Lite senare kom några i hans släkt och fikade och senare åkte vi allihopa till O'Learys och åt middag.

På torsdagskvällen gjorde vi ingenting utan tog det bara lugnt då han skulle upp tidigt och jobba på fredagen. Så på fredagen var jag ju då ensam under dagen för att han jobbade som sagt, och på kvällen träffade vi några av hans vänner. Och på söndagen tog vi det mest bara lugnt innan jag skulle åka hem igen.

Likes

Comments

Min vardag

Nu är jag här igen, men det blir sista gången på några veckor eftersom jag snart ska ut på praktik så kommer då inte kunna komma hit..
Imorgon fyller Kenny år, så då är det rätt mycket på schemat, men resten av helgen ser väldigt lugn ut!
Är ensam hemma nu då Kenny är på jobbet, tog en riktigt lång sovmorgon och nu tänkte jag sätta mig och skriva lite på min svensk uppsats!

Likes

Comments