Min vardag

Har nu packat klart och hoppas på att jag inte har glömt något. Blir att gå och lägga mig tidigt ikväll för sista larmet går klockan 04.45 imorgon.. S det blir en hel dags resande men lämnar inte Sverige förrän på eftermiddagen någon gång så borde kunna ha tid för ett klokt inlägg någon gång under dagen när jag ännu har internet.

Beställde nyss hem lite ifrån Nelly.com, en tröja, en klänning och en BH. Så det kommer ju antagligen innan jag kommit hem så visar bilder när jag kommer hem!

​Påväg till Åland för ungefär ett år sedan.

Likes

Comments

Min vardag

Sitter just nu och väntar på att vi ska åka till min bror och fira honom. Vi ska dock inte vara där förrän lite innan 14.00.. Så får vänta ett tag, hahah! Klev upp i tid för en gångs skull och underskattade mig själv och behövde inte alls så lång tid på mig som jag trodde.. Skulle kunnat sova typ 1,5 timma till.. Men men, får ta igen det imorgon istället, hahah😉

Ikväll tänkte jag börja med att packa så jag slipper göra allt på söndag och inte behöver stressa. Så får se om det kommer upp något här ikväll eller inte!

Likes

Comments

Min vardag

Är egentligen inte alls på bra humör idag heller men tänkte försöka uppdatera lite klokt iallafall!

Igår, som ni såg på bilden jag la upp, körde jag och min klass lamm (eller får som man säger egentligen) mellan Karlsö och Klintehamn med våran skolbåt. Det var kul faktiskt, men HERREGUD vad skitit det vart när vi var klara! Så vi fick gå med en stor brandslang och spola av hela däcket, hahah! Jag hade även glömt allergitabletter så gick runt med snuva hela dagen vilket var lite småsegt.. Men kunde ju samtidigt inte hålla mig bort från dem helt, för hur gulliga och mysiga är dem inte? Så slutade rätt sent och var inte tillbaka i skolan förrän ca 15.45 så åkte med pappa hem ifrån stan.

Var verkligen hur trött som helst, och är jag trött blir jag på dåligt humör automatiskt typ. Behöver inte finnas någon anledning heller riktigt utan det är lika bra att bara hålla sig undan, hahah! Men senare på kvällen blev det lite småkaos med en grej, men får ännu se hur det blir så inget jag kommer gå ut med ännu och berätta för någon eftersom jag inte ens vet säkert ännu.

Och idag då? Mina knän har ännu en gång börjar fucka ur totalt! Än en gång höll de på att bli bättre, men helt plötsligt idag när jag stod utanför skolan, helt stilla, så fick jag jätteont verkligen vilket blev ännu sämre av en timmes buss.. Så just nu kan jag knappt gå... Bara att hoppas på att det hunnit bli bättre tills på måndag när jag åker!

Påtal om att åka förresten! Förra året var det wifi på båten vi var på men det var inte alls det bästa, så bara att hoppas på att det iallafall funkar så jag kommer kunna uppdatera lite iallafall och lägga upp det jag förberett lite granna!

Imorgon ska jag fira min bror som fyllde 30 i onsdags, så även då skulle det vara bra om mina knän skärper sig så jag kan gå! Och på söndag blir det att packa och göra allt klart inför måndag då jag kommer behöva åka hemifrån senast 06.00 så kommer inte hinna göra särskilt mycket där på morgonen!

Likes

Comments

Min vardag

Har verkligen ingen ork till att blogga idag. Så uppdaterar er imorgon istället

Lägger in en bild från idag iallafall.
En vanlig dag på sjöfart, hahah
😉

Likes

Comments

Min vardag

Vad har hänt idag då? Började dagen med att försova mig, vilket jag gjort i stort sätt varje dag den senaste tiden.. Hade sedan prov i samhällskunskap när jag kom till skolan, skulle egentligen gjort det förra onsdagen men var ju sjuk då. Hoppas på att det gick lika bra som det känns som! Sedan åkte vi till gymnasiemässan som är en gång varje år, då alla 8or och 9or har chansen till att fråga en massa om olika linjer osv. Så stod där i några timmar och representerade sjöfart.

Kom hem ungefär 17.00 och har inte gjort något vettigt alls sedan dess så tänkte plugga lite innan det är dags för att sova! Känns som att det är allt jag gör nu när skolan kommit igång, går i skolan, kommer hem och pluggar för att sedan sova och knappt hinna göra något annat.. Känns faktiskt väldigt segt men får bara hoppas på att det är värt det sen när betygen kommer, har ju tyvärr inte jättelätt för mig i skolan och behöver därför plugga rätt mycket.. Men men, det är mitt val, skulle ju liksom kunna skita i det också, hahah😉

Men nästa vecka åker jag till Åland så då blir det iallafall en liten paus ifrån allt pluggande, iallafall i de "vanliga" ämnena, så det kommer iallafall vara skönt, sedan är det ju faktiskt bara en vecka i skolan innan jag får höstlov! Sedan tre veckor skola och sedan är det dags för praktik igen! Så skönt!

Men iallafall, eftersom jag inte gör så mycket annat än att plugga så kommer min blogg antagligen att vara rätt tråkig ett tag, men ska försöka få ihop lite andra inlägg istället som kanske inte är så mycket update om mig, men iallafall så det kommer upp något här på bloggen förutom inlägg om plugg och skolan vilket jag antar är rätt tråkigt, absolut när det blir för mycket sånt!

​Gammal bild men beskriver min kväll rätt bra även idag

Likes

Comments

Min vardag

Slutar ju egentligen 11.15 på tisdagar men idag slutade vi inte förrän lite efter 14.00.. Segt som f*n, men men, hela dagen gick åt till att köra båt så det var ju iallafall lite kul, förutom att det var så himla kallt! Har iallafall suttit och pluggat ända sedan jag kom hem, till ett prov jag inte ens vet om jag ska göra eller inte.. Men jag tror att jag ska det, så lika bra att vara förberedd ifall ifall!

Tänkte avsluta kvällen med lite mer plugg och sedan ett avsnitt av någon serie innan jag ska dejta kudden, hahah! Imorgon är det en tråkig skoldag så tänkte försöka få klokt med sömn så jag orkar hela dagen utan att bli på dåligt humör, och känner redan nu hur trött jag faktiskt är!

Pratade faktiskt även med min ena klassföreståndare om att plugga vissa ämnen på distans eftersom jag orkar faktiskt inte bli sådär genom-stressad pågrund av skolan igen och då känner jag att det skulle vara det bästa för mig. Han skulle kolla upp det, men har fortfarande inte hört något.. Så tänkte ta upp det snart igen med honom eller prata med mina lärare själv och hoppas på det bästa!

Likes

Comments