Igår va jag på vårdcentralen och träffade min läkare, efter att vi hade pratat en stund fick jag gå ner till labbet och ta blodprov. Det gick jättebra, annars brukar jag få panik och börja gråta och nästan svimmar.
Sen ringde min läkare och ville att jag skulle komma in tidigt idag, på fastande mage för att ta fler prover.
Det gick ju lite mindre bra om man säger så, jag varken panik eller började gråta. Däremot så va jag så nära på att svimma, jag mådde illa och jag va tvungen att ligga kvar i stolen i över en timme för att tillslut kunna resa på mig.

När jag hade tagit mig hem och tillslut fått i mig frukost så mådde jag fortfarande dåligt och blev liggandes i soffan resten av dagen.

Jag har aldrig varit med något liknande, jag vet ju att jag är känslig för både sprutor och blodprov, men det här va helt sjukt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Alla typer av (mysiga) husdjur gör mig glad, hundar, katter, möss, marsvin, hamstrar, illrar, you name it. Allt förutom spindlar och insekter. Ormar och ödlor har jag inga problem med, däremot är dom ju inte de kelvänligaste djuren 😉 Jag har alltid haft djur omkring mig under hela min uppväxt, nästan alla i min släkt har haft husdjur och jag saknar det så mycket.

Däremot så har jag den stora oturen att Martin är pälsallergiker, sad but true.

Annars brukar jag försöka passa på att ta vara på tiden när jag är hos mamma och gosa med hennes hundar för att bota abstinensen lite. Men jag åker ju inte till mamma speciellt ofta och mitt djurhjärta skriker lite.
Nu har vi börjat prata om att kanske skaffa hamster, isåfall blir set ju två så att den inte mår dåligt. Men det är fortfarande i ett planeringsstadium och vi är inte helt säkra än, så vi ska avvakta ett tag till. Vi får se vart det bär av 🙆

Likes

Comments

Det är fredag, jag känner mig utvilad och har precis spenderat 2(!) timmar på gymmet. Jag kan faktiskt inte minnas senaste gången jag va på gymmet så länge. Men det kändes så himla bra, så jag bara körde. Annars brukar jag bara rikta in mig på en specifik muskelgrupp när jag tränar, men idag gjorde jag bara det jag kände för. Jag gick på löpbandet i ungefär 50 minuter med rätt brant lutning också.

Nu håller jag på att ladda om batterierna med hjälp av kycklingwok och ris 👌

Likes

Comments

Vintern börjar göra sig påmind med frost och snöfall i sina delar av Sverige. Jag verkligen älskar vintern, men jag brukar ha så himla svårt att hitta kläder som är både varma, ser bra ut och som man kan ha en jacka över utan att det ser jättekonstigt ut. Jag kan verka kräsen, men det är sant 😉

Jackan i första bilden hittar ni här.

Cold shouldertröjan hittar ni här.

Den vinröda hittar ni här.

Klänningen hittar ni här.

Likes

Comments

Vinter, kyla och frost är på ingång. Detta betyder att vädret kommer vara lite hårdhänt mot din hy. Jag iallafall blir väldigt lätt torr, annars har jag en ganska fet hy i grund och botten. Så idag tog jag mig till hudoteket och införskaffade mig en ansiktsrengöring för fet hy och en ansiktscreme för känslig hy. Hoppas på att detta kan hjälpa mig att hålla finnar och en flagnande näsa borta 🙅


Men det bästa med hudoteket måste ändå vara servicen, man känner sig alltid välkommen (plus att man får ofta med sig väldigt mycket prover hem 😉 ).

Likes

Comments

Vi fick hem dejtboxen idag, våran första dessutom.
Vi har redan påbörjat lite, så utan att spoila kan jag säga att det är jätteroligt, väldigt utmanande och att vi redan har fastnat på ett av uppdragen 😂

Men jag är jättenöjd, bra och genomtänkt box och uppdrag. Jag kommer definitivt att beställa fler boxar! 😁

Likes

Comments

Nu har vi kommit hem från Kiel, packat upp allting och sovit ikapp ett par timmar.
Det slutade med att vi inte köpte så jättemycket, ett flak cider och ett flak öl, lite köksgrejer och julpynt.
Varken jag eller Martin dricker ju inte så ofta så mitt flak med cider kommer ju räcka i typ ett halvår.

Jag hade ju inte direkt tänkt att handla supermycket ändå, jag tyckte bara att det skulle va skönt att komma iväg och hitta på något.

Men helgen har över lag varit riktigt härlig. Vi gick lite på stan i Kiel och åt självklart schnitzel till lunch 😉

Likes

Comments

Just nu sitter vi i bilen på väg till Göteborg där vi ska möta upp ett par vänner och åka till Kiel över helgen 😁
Vi tar färjan över och kommer ha nästan hela lördagen för shopping och kommer hem på söndag igen.

Det va så himla länge sen jag va i Tyskland, så jag har faktiskt ingen aning om priser eller någonting. Men det ska bli roligt och framför allt skönt att komma iväg lite.
Jag är oerhört taggad på den här helgen 😁

Tudelu 😘

Likes

Comments

Ny måste jag ju komma på något riktigt bra och inspirerande att skriva om... eller?
Njaaa, jag kan väl skriva en liten rad om mig själv kanske, som en liten utökad presentation.

Emma heter jag 👋 Jag är 24 år, jag växte upp i en liten ort i Östergötland men flyttade till Jönköping våren 2016. Jag flyttade hit pga att min pojkvän, Martin, bor här.
Jag älskar att träna, styrka, kondition, yoga, you name it! Handlar det om fysisk aktivitet så är jag med 🏃‍♀️

Jag har på senaste tiden fått upp intresset för smink och kläder och hoppas att jag kanske kan dela med mig av lite sånt också.

Så det va lite om mig, hoppas ni kommer gilla min blogg 🙆

Tudelu 👋

Likes

Comments