Denna vinter kör vi på vinterskor från Nordbjørn. Förra året körde vi kavat så det ska bli spännande att se hur dessa blir under kalla dagar.
Skorna fyndade jag på Jollyroom för 379kr när de hade rea, så ett överkomligt pris verkligen.
En fin färg och kommer passa hennes vinteroverall perfekt. Nu återstår bara att hon ska vilja prova dom också så vi ser hur de sitter!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu är lillasyster äntligen här!! Hon är tre dygn gammal och ligger på mitt bröst och sover just nu! Jag är så G L A D över att denna graviditet fick ett slut till sist!

Fredag 13:e klockan 18:05 såg hon ljuset för första gången! Vår älskade lillasyster!

Snacka om att storasyster är stolt 💓

Likes

Comments

Hej på er! Förlåt för att jag inte varit aktiv. Jag har feber och mår allmänt skit. Huvudet hänger inte med riktigt..

Bebis har inte tittat ut än heller vilket börjar bli väldigt frustrerande. Jag har BF datum 15, nu på söndag. Men jag orkar inte vänta längre, varken psykiskt eller fysiskt. Låt detta vara Ö.V.E.R!

Fram tills jag blivit bättre eller tills bebis anlänt kommer det vara mindre aktivitet här. Hoppas ni förstår och kommer tillbaka sen 😘

Likes

Comments

Idag har jag knaprat alvedon. Jag har fruktansvärt ont i kroppen.
Det började igår under förmiddagen med att jag kände mig väldigt öm över magen när jag smekte med handflatan. Senare under dagen blev det på ett större område. Började under brösten, över hela magen och runt om hela nedre ryggen.. fortfarande öm, som om jag fått ett stort blåmärke.

I morse när jag vaknade hade jag ont från nacken och neråt ryggen, över magen och ner över låren. Det känns typ som när man har feber i hela kroppen och har ont i alla leder. Så vi ringde 1177 men blev kopplade till förlossningen i o med att jag är så långt gången i graviditeten. Men de kunde inte svara på vad det var mer än att det KANSKE kunde vara att kroppen reagerar på om det kanske kommer igång snart (vilket vi hoppas) men så länge jag tyckte det hjälpte med alvedon kan jag fortsätta med det. Jag behöver inte åka in och kollas.

Så antingen är jag påväg att bli sjuk eller så kaaaanske förlossningen snart kan komma igång! För nu orkar jag inte mer. Vill att det ska vara över nu!

Likes

Comments

Hej på er. Hoppas ni mår bra! Själv känner jag mig på bristningsgränsen hela tiden.. Just nu och flera dagar tillbaka är jag så lättirriterad och bränner av så fort jag får chansen känns det som. Det är absolut inget jag vill ska hända men jag kan inte stoppa det.

Jag blir irriterad och besviken på att vi inte kommer iordning hemma. Vi har inte packat upp allt och vi har inte börjat måla som vi vill. Jag vet att det tar tid, men nu är det så mycket vi vill att ingenting händer istället.

Jag blir besviken varje morgon när jag vaknar då inget händer med bebisen i magen. Jag vill att hon kommer ut NU. Jag vet också där att hon kommer när hon är redo. Men jag är redo, pappan är redo och vi vill inte vänta längre. Kom nu!!!

Moa är inne i en fas (som hon varit i sen urminnestider) där hon inte lyssnar på mig för fem öre när jag säger till henne. Där brinner jag av hur lätt som helst och det är så jag skäms. Hon är liten och hon testar, jag vet. Men just nu blir det lite för mycket av alltihop.

Igår besiktigades bilen med x-antal fel som kommer att kosta x-antal tusen kronor att fixa. Det tänker jag inte ens gå in på nu. För då kreverar jag.

Ikväll är pappan på jobb och jag är ensam med Mois. Så vi ska försöka mysa till det med pizza och kanske en film. Det blir säkert en HAPPY FRIDAY det här med, om det bara finns en liten gnutta tålamod från min sida! 😅

Likes

Comments

Idag är det kanelbullensdag och såklart mumsade vi på bullar till fikat förut.
Vi köpte bullarna på Maxi. Där allt gick till Cancerfonden. Det kändes bra i hjärtat att veta det gick till något bra! 💓

Likes

Comments

Idag köpte vi lite Ljung och pumpor på Maxi. Jag skulle vilja ha något mer på framsidan när jag ser resultatet. Jag tycker det ser lite klent ut, men det får duga för nu. Det ser mer välkomnande ut nu än vissna blommor som förra ägaren lämnat kvar!
Nu är det lite mer höstigt och jag gillar det!

Likes

Comments

Vi har som plan på att måla det mesta i radhuset. Endast i Moas rum har vi tänkt en tapet som fondvägg. Så idag var vi till Flügger färg och tog ut ännu en del provlappar på färg vi kan tänka oss. Vi hämtade en provlapp i vit färg som vi bara ska ha i två små klädkammare så att det blir ljust och fräscht sen hämtade vi en del gråa nyanser som vi tänkt till vardagsrummet.

Det är svårt att välja färg. För det ska ju kännas rätt när den kommer upp på väggen och i ett helt rum. Jag vill inte ha för mörkt samtidigt som jag vill att det ska se grått ut mot det vita.

Det lutar just nu åt den gråa längst ned som ni ser på bilden. Får börja med att köpa hem en provburk för att se färgen på väggen!

Likes

Comments

Vi har klivit in i vecka 39. Alltså 38+0 och endast 13 dagar kvar till BF. Jag hoppas dock att hon kommer tidigare. NU är vi redo för dig lilla vän!

Enligt min app är bebis 50 cm och väger över 3 kg. Jag undrar hur det stämmer med verkligheten sen när hon är här. Storasyster var 50cm lång och vägde 3720 gram. Bebis är fortfarande väldigt aktiv. Det lugnar en mammas hjärta, när det rör sig i magen.
Jag har inga känningar alls men jag hoppas det vänder snart. Letar febrilt efter minsta tecken. Hon kommer när hon kommer men man kan ju inte låta bli att längta och vill att det snart tar slut så hon istället kan vara med oss här hemma! ❤️

Likes

Comments

Idag är min första föräldralediga dag. Jag är beräknad om 13 dagar men jag hoppas att hon kommer tidigare.

Jag och Moa är själva hemma på eftermiddagarna den här veckan så idag har vi mest tagit det lugnt. Det är så tråkigt väder ute idag så vi vill inte gå ut. Vi fikar istället. Hittade kakor i skåpet hemma och blandade saft, så gör man Moa glad! ❤️

Likes

Comments