Till lunch idag gjorde jag en spontan grej. Brukar ofta göra pasta med någon slags sås (oftast tomatsås) till lunch eftersom det är rätt lätt att göra, men idag var jag lite sugen på att testa något nytt vilket blev en riktigt succé. Nämligen en lättgjord och god svampsås!!

använde mig av skurna champinjoner stekta med gullök och lite kryddor som bas. Sedan för att få till själva såsen körde jag på matlagningsgrädde lite mjöl & ost, ja precis som Béchamelsås, fast utan själva tekniken där man måste vispa upp den. Jag och min lillebror vart riktigt chockade när vi provsmakade såsen, hade liksom inte använt mig av något recept men riktigt god blev den!!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Gårdagens mysiga brunch

Igår tog jag och Bianca oss en liten tur till kaffeverket på Sankteriksplan. Hört en del positiva saker om caféet så tänkte att det var på tiden att jag kollade in stället själv. Jag blev väldigt positivt överraskad då det var otroligt mysigt inrätt och maten var extremt god. Dessutom kom vi i en bra tid, lite efter två på eftermiddagen så vi slapp köa bland folk för att komma fram till kassan.

Jag hade skippat frukost så kände att jag ville ha nåt mer frukost liknande så jag tog en avokado toast med en matcha latte på sidan att dricka. Både matcha latten och avokado toasten var riktigt goda, dock tyckte jag att avokado toasten var lite väl liten för de priset jag betalade.

Bianca var mer sugen på nåt mer matigt så hon tog en laxsallad som jag tror var god också.

Likes

Comments