Idag hade vi bara ett prov i skolan vilket innebar att vi fick sluta innan lunch :)) så skönt!! Passade på att åka in till stan och äta go lunch på Phils med Amalia och kolla lite på kläder. Så värt att ta vara på dem få dagar man får sluta tidigt!! Så mys<3

Lite grejer jag köpt inne i stan<3 En super mysig ulltröja från the & other stories och ett super snyggt skal från malene birger. Har velat ha ett skal med nån fin detalj ett tag nu så vart så sjukt glad när jag hittade ett som jag gillade!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Gårdagens mysiga brunch

Igår tog jag och Bianca oss en liten tur till kaffeverket på Sankteriksplan. Hört en del positiva saker om caféet så tänkte att det var på tiden att jag kollade in stället själv. Jag blev väldigt positivt överraskad då det var otroligt mysigt inrätt och maten var extremt god. Dessutom kom vi i en bra tid, lite efter två på eftermiddagen så vi slapp köa bland folk för att komma fram till kassan.

Jag hade skippat frukost så kände att jag ville ha nåt mer frukost liknande så jag tog en avokado toast med en matcha latte på sidan att dricka. Både matcha latten och avokado toasten var riktigt goda, dock tyckte jag att avokado toasten var lite väl liten för de priset jag betalade.

Bianca var mer sugen på nåt mer matigt så hon tog en laxsallad som jag tror var god också.

Likes

Comments