Vardag

Jag är så utmattad just nu, är inne i en dimma av konstant trötthet. Julia har extreeeem separationsångest och får panik om jag går en meter utan henne på höften, hon sover 9/10 av nätter i vår säng just nu och är allmänt gnällig. Nova spyr 24 timmar om dygnet, har ont i magen och svårt att slappna och komma till ro ordentligt. Men jag vet ju att det går över, mörkret och vädret gör ju sitt oxå. Vi kämpar på, snart är det jul och jag älskar verkligen julen! 🙌

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vardag

På förmiddagen kom älskade Gabi hit med sin son Milton. Vi fikade, pratade och ungarna busade. Mycket mysigt.

Eftermiddagen bestod av tjut och gnäll här hemma 😅 Nu ligger jag i sängen med barnen och väntar på att Julia ska somna. Robin är på styrelsemöte med bostadsrättsföreningen, ska bli spännande att höra vad som sägs om vattenläckan.

Likes

Comments

Vardag

Oj vad vi bara gosat runt här hemma idag. Tittat på bamse, busat i soffan och verkligen bara tagit det lugnt. Nu sitter vi i soffan och kramas medan Robin är iväg och fixar mat till Nova.

Står i valet och kvalet om vi ska till öppna förskolan imorgon eller inte. Julia tycker ju det är sååå kul att sjunga men det är ganska jobbigt att va iväg med Nova just nu när hon spyr ner sig själv hela tiden. 🤔

Bild från när vi skulle åka pulka förra veckan, men snön regnade bort. 😂 Julia var nöjd ändå.

Likes

Comments

Hem och inredning, Vardag

Har som ni kanske märkt haft ett litet break härifrån, vi får se om jag kanske är tillbaka på banan nu igen.

Igår var jag, Robin och min syster nere i Ullared och shoppade loss. Korkat att åka lördag 25 november tänker ni säkert, må så vara men vi hade inte så många alternativ med barnvakter osv. Men det var över förväntan lugnt faktiskt, vi var där strax innan dom öppnade och då hade dom redan öppnat? Första timmen var det typ tomt så vi kunde gå lös bland barnsaker, leksaker osv i lugn och ro. Skönt att få det viktigare på listan avklarat innan folket rullade in.

Idag har vi tapetserat köket och smygstartat julen. Nu ligger jag i sängen med Julia och Nova ligger bredvid i sin säng. Ska försöka bryta Julias vakna-hela-tiden-mönster så hon får somna hos oss nu så får vi se om det blir bättre.

Likes

Comments

Vardag

Denna söndagen bjöd på pannkakslunch! 😍 Och nu ligger vi i sängen och sover middag.

Varit lite dött här men dagarna rusar iväg. Igår städade vi och fixade lite, skulle egentligen tatuerat oss oxå men blev inställt pga magsjuka så det får bli en annan dag helt enkelt. Kvällen avslutades dock väldigt bra när pappa ringde och berättade att vår gemensamma travrad fått in alla 7 rätt och vi vann en ganska rejäl summa pengar! Så nu är ett hus inom räckhåll, måste bara vänta på att vattenskadan blir åtgärdad här hemma innan vi kan sälja och titta efter nytt. En sån överraskning som bara dök upp precis i rätt tillfälle!

I eftermiddag ska vi hem till Robins mamma på söndagsmiddag. På återséende!

Likes

Comments

Vardag

Underbart med fredag! Solen skiner och idag är en ganska bra dag, förutom min konstanta trötthet.

Ikväll kommer en vän hit, mysigt och efterlängtat. Men först ska vi ta oss igenom den här dagen med spyor och gnäll. ;)

Likes

Comments

Vardag

Mellan dom här två små grisarna ligger jag i skrivande stund. Dom vaknade ganska tidigt båda två idag så då ville dom sova middag lite tidigare oxå. Jag ska nog blunda en stund jag oxå, det är välbehövligt.

När vi vaknat och ätit lite så tänkte jag att vi skulle gå ut till lekparken en sväng, så länge inte Nova spyr ner sig själv. Igår bytte jag kläder tre gånger på henne när vi skulle gå ut, till slut gav jag upp och vi fick stanna inne - går ju inte gå ut med blöta kläder i det här kalla vädret.

Likes

Comments

Nova, Vardag

Pjuh, äntligen sover Nova. Idag var hon inte rolig, vilket troligtvis beror på hennes magstrul. Misstänker en kombination av mjölkproteinallergi och reflux. Hon har alltid spytt väldigt mycket och vi har provat typ varje ersättning som finns utan direkta resultat. Nu äter hon en mjölkfri ersättning och får numera behålla maten, men spyr magsaft istället - därav misstanke om reflux. Vi får se helt enkelt hur allt utvecklar sig.

För övrigt har dagen gått fort. Vår nya rutin är att vi alla tre lägger oss i vår säng och sover efter lunch och det är sååå mysigt, bästa på hela dagen typ. Snart är det bonde söker fru och sen däckar jag nog. 😅 Livet med två småbarn tär på krafterna...

Likes

Comments

Vardag

Sitter i väntrummet hos folktandvården just nu, idag står det tandstensskrapning på schemat. Under graviditeten med Julia fick jag massor tandsten som i sin tur gav massa hål, så under våren och sommaren har jag lagat och fixat typ varenda tand, och idag är det dags för en ny koll av tandsten alltså. Upptäckte även att jag fått ett nytt hål, det är väl sviterna efter graviditet nummer två som kommer nu. 😅 Väldigt tacksam att jag har tandvårdsabbonemang nu iallafall, jag betalar bara 65kr/månad och jag törs inte tänka på vad allt jag gjort senaste året skulle kostat annars...

Likes

Comments

Pseudotvillingar, Vardag

Sitter i soffan och matar Nova samtidigt som Julia klättrar på oss. Idag var jag så trött när Julia vaknade redan vid 6 så efter lite frukost kröp vi ner och gosade i sängen igen, Julia tittade på barnprogram på tvn och Jag och Nova slumrade till lite till.

Nu kickar vi igång den här dagen! Julia var på hemskt humör igår så vi hoppas på en lite trevligare dag idag. Jag ska även till tandläkaren i eftermiddag.

Likes

Comments