Har haft en riktigt bra dag med en av mina bästa vänner Wendela på Face Time och bara pratat av oss om allt möjligt eftersom vi bor ett par timmar från varandra. Har även varit iväg och tränat en snabbis med hundarna. Kvällen har spenderats med ännu mer Face Time med Wendela och samtidigt städning av rummet.

Men nu har jag precis duschat och små fixat klart i mitt rum. Och ja min feeling för att städa kommer tyvärr endast kväll och nattetid..
Men då allt är klart nu så tänker jag säga godnatt för imorgon blir det tidig morgon för att hjälpa till i köket på brukshundklubben då det är tävling!

Godnatt alla sov så gott!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag blev det en mysig morgon med riktigt god frukost framför youtube.
Om någon timme ska jag möta upp en kompis för att ta en promenad och träna. Ha en bra dag alla vänner och ovänner!

Likes

Comments

Jag är så himla stolt, så imponerad! Att min bästa vän stod och utförde en stor roll i en musikal och med så himla grym inlevelse och allt! Hon är bäst och jag kommer aldrig sluta imponeras över hur jäkla bra hon är ♡

Likes

Comments

Sitter just nu i bilen påväg mot Gbg för att kolla när en av mina närmsta vänner deltar i en musikal ♡

Likes

Comments

Startade dagen tidigt idag med en rejäl frukost och promenad med hundarna mina för att sedan promenera vidare till skolan för att skriva sista svenska nationella provet, alltså skrivuppgiften. Jag hade ett rätt bra flyt och tycker faktiskt att det kändes rätt så bra så det är skönt.
Nu ikväll har jag bara tagit det lugnt och inte gjort så mycket mer än att rasta hundarna. Men imorgon är tanken att jag ska dra mig ut för lite träning igen!
Men nu tänkte jag spendera de sista timmarna på dygnet framför youtube och hälsar er alla vänner och icke vänner en fortsatt bra kväll ♡

Likes

Comments

Det är många tankar som cirkulerat ikväll speciellt inför sista svenska nationella provet imorgon. Men hur som så ska det nog iallafall gå bra hoppas jag. Men om jag överhuvudtaget ska klara de så är det nog god tid för att lägga sig nu!
Hur har er kväll varit? Hoppas den varit super! Godnatt nu alla vänner och icke vänner.

Likes

Comments

Precis haft engelska och nu är det dags för Svenska men vi läser bara där så det är skönt. Efter det har jag bara mitt profilval kvar sen får ja äntligen komma hem!

Likes

Comments

Med lite musik i lurarna och en bra bok spenderade jag min kväll i sängen. Har skrivit nationella prov i skolan idag så har inte haft så mycket ork för annat. Övervägde att inte ens åka iväg på träning.

Likes

Comments

Välkomna! Jag äger ju redan en hundblogg men där delar jag för det mesta bara med mig om tankar och träning inom hund och ibland vill man bara skriva av sig lite allmänt om livet också så det är det jag tänkt dela med mig av här. Tills ett vettigare inlägg kommer får ni ta del av bild på mina hundar!

Inte så värst nytagna bilder men de e söta så härda ut ;-*

Likes

Comments