Header

Åhh, gud så skönt att vara ledig idag. Att slippa vakna vid halv 7 och vara hur trött som helst. Nu ska jag precis äta frukost och får se vad det blir. Idag blir det en slappar,plugg inte göra något dag. Jag tänkte kanske kolla på någon film eller nått sånt, får se. Måste också plugga lite och så får vi se hur resten av dagen går ut på. Igår så var jag och Tasca och tränade lite styrketräning på 4-you, vi körde de flesta övningarna för att jag skulle lära mig dom.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sorry för uppdateringen men har inte gjort något speciellt roligt nu dom sista dagarna. Igår så var det fotbollsträning som jag var på och det var så sjukt längesen jag tränade, så det var väldigt skönt! Men just nu så bakar mamma och jag muffins för 'våran' frisör ska komma och klippa oss idag så då tänkte vi bjuda på något gott.

Likes

Comments

Idag åkte Elvira till Stockholm för att imorgon lämna Sverige och åker till Dubai. Kommer sakna henne och det är så fusk. Jag ville väldigt gärna följa med men det funkade inte... Tänk er en stark sol, goda drinkar och varma dagar vem vill inte ha det nu. Nu när Sverige är såhär jobbigt kallt och man fryser huvet av sig, haha!
Bjuder på bilden!


Likes

Comments

Nu är jag äntligen hemma och tänkte visa vad jag köpt under dom här två dagarna.

På NK så gick jag in på Mac och köpte deras concealer in färgen NW15. Den kostade 175 kr. 

På Hollister köpte jag en jacka som är mörkblå och den är hur varm & skön som helst. Kanske inte ser varm ut men det är den. Jackan kostade 1270 kr. Sedan köpte jag en vanlig röd T-shirt som det står en text på, den kostade 198 kr. 

På Sephora köpte jag ett Hoola bronzer  ifrån Benefit som jag velat ha såå sjukt länge så jag var tvungen att köpa den. Den kostade 305 kr. Jag köpte även Benefit's  Hello Flawless puder för mitt puder är trasigt och snart slut. Den kostade också 305 kr. 

Likes

Comments

Nu lämnade vi precis huset för att åka mot Stockholm. Sitter med godis, ipad & drick och förberedd för 3 timmars bilåkande...
Ska vara borta till söndag, så får se hur bloggandet blir under de dagarna. Men kommer kolla ett ilägg på allt jag köpt sen.


Likes

Comments

Nu när det är skola varje dag, eller inte lördag & söndag men ni förstår. Då blir det väldigt tråkiga inlägg och jag hittar inte på nått att blogga om för det händer inget speciellt... Så om det inte blir inlägg varje dag så vet ni varför, hellre bra inlägg och kanske inte varje dag  än dåliga och varje dag tror jag blir bättre. Men ska försöka att hitta på något att blogga om. 

SAKNAR SOMMAREN SÅ OTROLIGT MYCKET! 

Likes

Comments

Då var första skoldagen avklarad och jag är pigg och har varit det hela dagen, helt fantastiskt! Efter skolan så följde Clara, Elvira, Tasca och Philip med mig hem och vi skulle gjort en läxa men det vart bara prat. Som tur är så är läxan tills på torsdag så jag har tid på mig. Tror ändå att jag ska göra den nu så har jag det gjort, slipper man tänka på den. 

Men nu så har alla kompisar åkt hem och jag har bytt hus, haha men jag bytte till pappa idag-pappavecka nu. 

Något jag vill ha just nu, haha! 

Likes

Comments

Lite smått firad igen, fick pengar, presentkort, sänggavel, n tavla, hörlurar och lite annat smått. Vi fikade och åt god mat, nu ska jag fixa mig helt med pyjamas så ska ja sova. Det är faktiskt skola imorgon så det är bara gå upp tidigt...

Ny tavla & sänggavel. 


Likes

Comments

Nu har jag och mamma precis bakat klart, vi ska få lite släkt hem för de ska fira mig! Haha ganska sent men bättre sent än aldrig. Det vi gjorde var två kladdkakor och någon ny kaka som vi aldrig gjort förr. Hoppas den är god, jag stod för bakandet och mamma för maten! 

Den nya kakan
Kladdkakan
Likes

Comments

Efter att sovit bort halva dagen och inte gjort något idag så är jag ändå sjukt trött! Jag sitter just nu med youtube framför mig och äter lite godis. Mamma åkte precis till några kompisar så det blir en kväll i ensamhet, min bror är också hemma men han syns inte så mycket. Jag skulle egentligen ha pratat med nån kompis att kanske vara med ikväll men orkade inte, men det här är också sjukt skönt. 

Vintras förra året, längtar till vintern och snö! 
Likes

Comments