Hej!
Har varit borta ett par dagar nu och jag är ledsen för det men har varit väldigt trött de senaste dagarna. Vet inte riktigt varför men tror bara att jag varit så himla stressad och haft hög press på mig själv men nu när jag fått reda på en del betyg och jag bara har en inlämning kvar i år känns det bättre. Jag antar att jag varit så fokuserad att jag inte tänkt på hur mycket saker jag faktiskt gjort på dagarna och nu när det är över (för den här terminen) så tror jag att jag släppte på allt. Jag har blivit lite förkyld också vilket jag hoppas går över innan julafton.

Igår och i förrgår kom det massor med snö och det har varit riktigt kallt. Härligt och perfekt december väder enligt mig. Hoppas det ligger kvar till jul. Idag så köpte vi vår JULGRAN! Jag har längtat sååå länge efter det. Det är något av det bästa som finns att lyssna på julmusik och klä granen. Älskar det verkligen!🎄

Ha en fortsatt bra dag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!
Idag så ska jag och pappa åka och köpa lite julgranstillbehör (bild på förra årets julgran) då vi inte har allt som behövs. Tror vi ska åka och köpa julgran någon dag nästa vecka. Jag ser mycket fram emot det för att klä julgranen är nåt av det bästa som finns. Det blir julstämning och jag längtar alltid ännu mer efter julafton när granen väl är uppe. Vi har ingen tradition om exakt när vi ska ta in julgranen men ungefär 2 veckor innan jul brukar vi köpa gran.

När tar ni in julgranen? Om ni firar jul😊🎄

Likes

Comments

Hej!
Idag så bakade jag lite julgodis och tänkte dela med mig av receptet. Endast två ingredienser behövs.

Bakchoklad, ljus
Polkagrisar

Välj mängd efter hur mycket du vill baka.

Smält chokladen och bred sedan ut den över en plåt med bakplåtspapper på. Krossa polkagrisarna med en hammare eller liknande strö de sedan över chokladen. Ställ i i kylskåpet i minst 45 min. Ta ut och dela i mindre bitar, bör förvaras i kylskåp.

Hoppas ni får en fortsatt bra dag!

Likes

Comments

Hej!
Tänkte göra en dagens outfit idag!

Tröja: Bik Bok
Byxor: Bik Bok
Skor: New Yorker
Halsband: vet inte
Klocka: ur & pen
Armband: glitter

Hoppas ni får en fortsatt bra dag!❤️

Likes

Comments

Hej!
Där jag bor är det just nu super tråkigt väder. Ingen snö trots att det är december😒 det snöade i november men det smälte bort lika fort som det kom. Jag längtar såååå mycket efter sommaren! Är så trött på dessa grå tråkiga dagar, allt känns väldigt mycket tråkigare.

Hade inget att göra så jag kollade i kamerarullen och hittade en massa bilder från sommaren 2017. Tyckte det kunde vara kul att dela med mig av några, så här har ni några stycken somriga bilder☀️

Likes

Comments

Hej!
Kommentera gärna förslag på vad ni tycker jag borde skriva om här på bloggen. Har några idéer men behöver fler så kommentera gärna om ni har några förslag😊

Likes

Comments

Hej!
Tänkte göra the dance tag idag så ni får reda på lite mer om mig och dans.

Vilka/vilken dansstil dansar du?
Jag dansar disco, jazz, modernt och jag tävlar även i discodans.

Vilken dansstil tycker du bäst om?
Jag tror jag gillar disco mest.

Vilken dansskola går du på?
Jag går på Helens dansskola.

När började du gå på dansskola?
Jag började 2009.

I vilken omgivning gillar du bäst att dansa i?
Jag gillar att dansa på scen eller på tävlingsgolvet mest tror jag.

Vilka mål har du inom dansen?
Jag vill jobba som dansare i framtiden.

Vill du jobba med dans i framtiden?
Ja det vill jag, gärna även starta en egen dansskola om jag någon gång har möjlighet till det.

Vad fick dig att börja dansa?
Mamma anmälde mig i dans och jag har gillat det sen dess.

Vill du kunna dansa några andra dansstilar?
Ja, jag skulle vilja kunna dansa hip hop och akrobatik.

Vilka är dina dansförebilder?
Kalani Hilliker

Om du bara fick dansa en dansstil för resten av ditt liv, vilken skulle det vara?
Disco tror jag.

Bilden är tagen i Lysekil förra sommaren.

Hoppas ni tyckte det var kul att läsa!

Likes

Comments

Just nu har vi extremt mycket i skolan...🙁 Varje dag när jag kommer hem så är jag jätte trött och orkar knappt göra läxorna. Jag gillar inte att lärarna sätter upp regler och sedan inte följer dem själva. Så är det på vår skola... vi får inte ha mer än 2 (tror jag) prov i veckan, förra veckan hade vi 2 prov och 4 inlämningar. De säger att inlämningar inte räknas som prov men det är ju minst lika mycket arbete som krävs för att skriva en inlämning. Ibland har vi det istället för prov.

Det jag vill säga med detta är att jag tycker lärarna sätter alldeles för hög press på oss ungdomar. Jag har knappt tid till andra saker just nu och då är det ju svårt att hinna vila upp sig så att man orkar med skolan. Jag hoppas det blir ändring på detta till nästa termin.

Hoppas ni får en fortsatt bra dag!

Likes

Comments

Första inlägget på denna blogg och det kommer handla om dans. Surprise, haha. Som ni kanske märkt ska denna blogg handla mycket om dans och varför inte första inlägget också?

Helgen förra veckan var det dansuppvisning. Jag var med som jag vart i nästan 9 år nu. Det är alltid lika roligt att få stå på scen och uppträda inför en stor publik. Det var faktiskt fullsatt några av föreställningarna vilket såklart är kul. Men jag hade iallafall 6 st nummer med i alla föreställningarna förutom en. Det gör det till den stressigaste helgen på terminen med alla snabba kläd och smink byten. Men det är värt alla stress för det är den roligaste helgen på terminen. Jag ser redan fram emot vårshowen.

Bilden jag lagt upp är från 2013 eller 2014 tror jag. Jag har inte tagit några bra bilder under denna helgen så det fick bli en gammal bild.

Likes

Comments