3 begär, 3 ting och 3 bloggerskor. Ja allt jag vill ha är Violas coola strumpbyxor från Asos, Fannys tofflor från Tops shop och Linns pyjamas set från Lindex. Känns inte ok att sätta sprätt på lönen dock som kom in på kontot igår...

xx emma

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

I min skola finns Utanför tjejtoan en helspegel så må nog vara den bästa på stan. Finner mig alltid ståendes där sättandes betyg på Outfiten of the day. Denna tillåter jag mig en nia på grund den enkla anledningen att jag älskar den inte lika så enkla kjolen.


Xx emma

Likes

Comments

Vill sno en jacka helt klart. Jag var på en drink i onsdags till vilken denna coola tog med sig jackan ifråga. Tydligen var det hennes lillebrors urgamla avlagda men ack så ball ändå. Klädfynden finns verkligen där man minst anar det.

xx emma

Likes

Comments

Jacka/HM Klänning/Zara Polo/&othere stories Skor/New Balance Sjal/Acne Väska/Zadig&Voltaire

Det är stress fest i mitt liv men så kan det väl få vara när det är 41 dagar kvar till studenten. Det blåser dock och är ganska så kyligt vilket snart blir lite smått oroande då det närmar sig tiden då jag skall gå i kort vit klänning men men. Jag har lärt mig och kör kläder efter väder med mörkt och varmt, det ska det oavsett vad i alla fall bli ändring på.

Xx emma

Likes

Comments

Tro mig när jag säger att vardagsrutiner kan vara så underskattade. Att få göra något så enkelt och så invant som att planera en veckas outfits kan vara en sån lättnad (i alla fall för mig just nu), en slags avslappning. Detta inlägg får helt enkelt bli en påminnelse till mig själv att uppskatta små saker.

Xx emma

Likes

Comments

Trots att snön faller utanför fönstret finns ett otroligt sug inom mig efter att plocka fram vår garderoben, det är ju trots allt mitten av april. Men innan den nya säsongen flyttar in är det dags att gärna en "Closet detox". Det må låta konstigt och jag kanske inte följer denna guide till punkt och pricka men nog ska jag allt försöka.

Xx emma

Likes

Comments

Jag är inte mycket för poddr, tycker vi har tillräckligt med snack runt omkring oss konstant och är därför ett sjukt mycket större fan av musik i öronen. MEN när Fanny och Viola, två av mina favvorit bloggerskor gick ut med att det startat en ny podd var jag jag bara tvungen att avvika från mina principer. Det var dock så värt det, tips tips!!

Likes

Comments

I Paris köpte jag en jeans jacka för typ 100 spänn vintage, ett sådant kap. MEN den har inte känts riktigt rätt, så igår när resten av Stockholm var ute på diverse äventyr tåg jag och Ariana saken i egna händer. Lite textil färg senare och jag har en ny favvo jacka som jag längtar efter att få visa er.

xx emma

Likes

Comments

Jag är tillbaka och såklart pratar jag därför om lager. Emili Sindlev är då också den solklara förebilden då hon visar nyckelplaggen dvs klänningen. Mina kompisar håller på att ge upp på mig och alla tusen lager jag lyckas få plats med under en enda klänningen. MEN det funkar ju, en helt ny outfit skapas så fort du adderar en T-shirt eller ett par jeans. Ni år säga vad ni vill om mig men jag anser det genialisk om man inte har en plånbok som fortsätter i evigheter.

Xx emma

Likes

Comments