Del målet för denna vecka är nu nått. Det är nu onsdag förmiddag vilket innebär att exakt halva skolveckan har gått och jag har endast en halva till att överleva innan jag checkar ut för höstlov. Men sanningen är ju att från onsdag är det en brant nedförsbacke minus några prov och inlämningar men men. Planer som inte involverar något som helst plugg på en vecka gör att jag nog nästan skulle klara av att flyga (i alla fall någon centimeter).

Xx emma

PS. Outfit kommer ikväll och sen lovar jag att frekvensen ska öka på den fronten

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Kolla vad jag hittade, kom in på biblioteksstans instagram och helt plötsligt stod jag där i mängden. Men det jag dock främst fastnade för i denna bild och som fick mig att stanna upp är fotografiet i sig. Den "magi" om jag får låta lite filiosofisk som en fotograf kan framkalla är för mig ovbegripligt. De kan hitta det magiska som vi inte ser och uppmärksamma det vi inte lägger märket till. Jag skulle därför idag bara vilja hylla alla fotografer där ute som ser världen genom linsen och med lite andra ögon.

xx emma

Likes

Comments

​Det blir mycket sammet i sömmarna denna vecka och även en del skin. Tänker att det ska få liva upp de hela  tillsammans med lite härliga färgklickar och än å annan ring på mitt finger.

xx emma

Likes

Comments

Bilder från Pinterest

En grå söndag som denna gör jag allt för att undvika livet och gömmer mig istället under mitt dunntäcke med min mobil och dyker sedan rakt in i Pinterest. Det är mitt sätt att hitta inspiration och pepp egentligen, det är konst på något vis. Mode kan ibland vara för mig förarlift då jag anser att många endast ser det som något ytligt och oviktigt medan jag ser det som ett kreativt utryckningssätt men otroligt stor makt och påverkan. Stora delar av ens identitet påstår jag sitter i kläderna oavsett om det är omedveten eller inte. Vidare kan ju dock ingen egentligen påstå att de ovan inte är vacker att se på i sin enkelhet.

xx emma

Likes

Comments

Japp jag måste få ta tillfället i akt att skryta om en av mina grymma kompisar, Ariana Ghatan mina damer och herrar. Hon må inte vara så lång med har energi som inte ens borde få plats i en fullväxt två meter lång man.

En så sjukt inspirerande tjej som är grym fotograf och med en omåttlig mängd kreativitet (låt mig poängtera att skjortan är hennes senaste verk).

xx emma

PS. Min outfit checkade vi också av så kika in lite senare så kommer den också


Likes

Comments

KENZO x H&M

Igår gick ju den nu mytomspunna modevisningen för Kenzo x hm av stapeln och jag är inte först med att säga det men herregud vilken show. Som de så ofta gör numera gjorde hm något helt unikt, en klassisk runway Walk blev en dans på en av de hetaste klubbarna. Jag vill typ bara applådera i skrivandets stund för att dom gör nått helt nytt, inte bara rent showmässigt utan även i sitt val av modeller.

Kan ju dock tyvärr inte riktigt säga att jag älskar kollektionen, det är inget snack om saken att den är cool och unik men inte riktigt min stil. Det finns några guldkorn som jag återkommer med och nog måste kämpar för dock.

xx emma

Likes

Comments