Klockan är 20:53 och jag tänkte vara sådär lite oinstagram vänlig och säga att det inte riktigt slagit några verkliga fyrverkerier runt min dag idag (som ni kanske kan se på storleken av min sur haka). Hoppar därför i säng och hoppas på mer glitter imorgon. Tänk dock att inte ens en guld polo kunde rädda denna dag, men men ville bara säga godnatt till er och sov gott på rosenörat som min mormor alltid sa.

xx emma

Likes

Comments

Modeveckan är endast några få veckor bort och jag har redan börjat fylla hela mitt bild bibliotek i mobilen av inspo bilder för idéer till outfits (inte för att biblioteket inte varit fyllt av det innan). Men tills dess, tills jag får leva ut mina fantasier i tre dagar, till jag får leva loppan får jag nöja mig med att öva i skolan. För vem säger att man inte kan få leka mode veckan varje vecka?

Xx emma

Likes

Comments

Foto: Ariana Ghatan
Blus/Zara (ny) Kjol/Carin Wester Byxor/Zara (nya) Skor/&other stories Väska/Adolfo Dominguez

Vad tycker ni om min nya accessoar? Jackson heter han och må vara den sötaste hunden på stan. Tyvärr är han inte min(än) utan Arianas men ibland får jag som en dag som denna lyxen att hänga med på en prommis. Självklart kombinerar vi det också med en outfit fotning då jag måste få visa mitt senaste rea fynd i form av dessa Zara byxor för 79kr, om jag skippar lunchen på stan kan jag ju nästan se dom som gratis, eller?

Xx emma

Likes

Comments

Detta tycker jag är väääldigt intressant, för tre år sedan skulle ingen mode intresserad drömma om att gå kläd i Gucci. Men så hände det otroliga, Gucci blev coolt och nu är det de mest efterlängtade märket i allas ögon.

xx emma

Likes

Comments

"Fashion no filter",

ja i mina öron eller snarare hörlurar finner ni just nu detta, mitt senaste podcast fynd. Mode journalisterna, street style stjärnorna och bloggerskorna Camille Charriere och Monica Ainley bjussar på en riktigt fantastisk behinde the scenes på modevärlden. Speciellt Camille har jag följt . länge via hennes blogg Camille over the rainbow och jag kan inte låta bli att få tefat till ögon då man inser vilken värld hon lever i, en drömsk mode bubbla som jag nu kan få nöjet att få ännu en lite djupare inblick i.

xx emma

Likes

Comments

Ta min plånbok, göm den långt ifrån mig och låt mig inte hitta den förrns någon gång i slutet på februari. Eller i alla fall inte innan rean är över för jag klarar inte detta. Åvan ser ni mina senaste rea fynd och det kliar så i fingrarna och i plånboken att "investera" som ni påpekar att jag ersatt ordet köpa med. Detta får bli en liten parentes men håll med om att det känns mycket bättre att investera i din garderob än att "köpa ett plagg". Att investera är ett medvetet val som är taktiskt smart får jag för mig. Av denna enkla anledning köper jag inte kläder utan jag investerar.

xx emma

Likes

Comments

Hallok,

Jag kan inte avslöja för mycket men jag och Ariana tog en rajd på stan och först och fräst måste jag bara få uttrycka min kärlek till trappan inne på Monki på Kungsgatan. Men för det andra kan jag avslöja att de där paljettkjolarna fick följa med oss hem och det kan hända att ni ser oss matcha kanske lite för mycket på en vecka som komma skal.

Gissa vilken?

xx emma

Likes

Comments

Det känns som längesen nu men igår bestämde jag och mamma oss för att ta en prommis i det sista solstrålarna. Så vi packade på oss utan den minsta tanke på vad som skulle vara snyggt och sen drog vi till skogs. En timme senare med renare luft i lungorna kände jag mig tusen gånger mer redo för vad som komma skall. Ett litet tips bara;)

xx emma

Likes

Comments

Inspiration, japp nu är det dags för mig att tjata om det där igen. Men var vore inte livet utan den där "inspon", dom där bilderna, människorna eller låtarna som gör dig inspirerad till att fortsätta mot det mål du satt eller som bara egentligen gör dig lite gladare.

Xx emma

Likes

Comments