Header

Lite smått och gott från le weekend

xx emma

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

everyday

Höll på att skratta ihjäl mig när min kompis skickade bild på detta. Framgångsrik? Njae, inte direkt. Hur mycket läser man av av bara en bild och vilka förutfattade meningar vi kan ha. En mobil och snabba steg är egentligen allt som behövs för att se framgångsrik ut...

xx Emma

Artikeln för den som är sugen;)

Likes

Comments

Wishes
Basker/Hm T-shirt/Hm Kjol/Zara Kappa/Topshop Skor/Ganni Väska/Ganni

Jag har ännu en gång fallit pladask för en trend, är detta något psykiskt skulle jag vilja veta? Går det att förklara varför vi kan förändra vad vi tycker om saker baserat på omgivning etc? Snälla kan någon kunnig inom området förklara detta för mig. Hursomhelst skulle jag för två år sedan aldrig sätta på mig en basker medan jag nu klickat hem denna och jag kan knappt bärga mig till att den kommer. Den ska få låta min franska sida blomma, tyvärr kan jag bara drömma vidare om denna outfit men en plisserad kjol skall den i alla fall få matchas med.

Xx emma

Likes

Comments

min vardag

Den 29 september var allt annat än en vanlig fredag. Till och börja med var det min födelsedag vilket jag dock inte han lägga särskilt mycket tid på för det var ju även den första av fredagsfinalerna som skulle gå av stapeln. Det blev en lååååååååååång lång lång dag som startade åtta på morgonen och avslutades dagen efter om man säger så. MEN satan vad kul jag hade och det kommenderade för allt det utmanande. Jag lovar att bjuda på ett bamse inlägg senare men just nu är min kudde alldeles för attraktiv.

xx Emma

PS. Bilder lånade från maddes blogg (madelenebillman.se)

Likes

Comments

everyday
Detta är mitt nya liv iprincip, detta jobb som jag väntat på att få kicka igång såååålänge. Jag är alltså numera assisterande stylist i idolproduktionen. Mina chefer är inga mindre än Madelene Billman och Julian Hernandez och dom är två fantastiska människor. Jag kan dö nu och jag skulle vara ganska nöjd så, det känns nämligen som om jag äntligen hittat hem. Jag lovade mig själv efter tre slitsamma år på gymnasiet att jag skulle se till att jgöra något som JAG älskade, något som gjorde mig glad. Därför är jag idag så stolt över att säga att jag faktiskt gjorde det. Det var en chansning att hoppa över jobbintervjuer för resturang och kontorsjobb, de var trots allt "säkra" jobb MEN satan vad stolt jag är idag. Såklart sak ni få hänga med på hela resan.


Xx emma

Bild lånad från Madelene Billmans Instagram

Likes

Comments

min vardag

En av tre,
Ja vad ni ser är mitt andra av tre jobb. För er som följer mig på instagram är ju detta ingen hemlis varken det första andra eller framförallt tredje och senaste. Snart skall jag även avslöja det här. MEN tills dess kan jag presentera mig som anställd hos Acne och frilansjournalist hos Nordic Style Magazine som skall gå i print sååå snart. Det är en fantastisk tidning som jag inte kan vänta på att få på riktigt bli en del av.

Xx emma

Likes

Comments

min vardag

Otålig som man (läs jag) är sportar jag idag min nya skinnjacka som jag väntade hela 9 timmar med att inviga. Denna kan jag se mig själv gå i om tio år och det var därför jag sparade till den. Eftersom jag nu ingått officiellt i vuxenvärlden har jag insett att jag måste göra lite mer vuxna inköp. Detta innebär att jag så måste måste förbi se min tidgare max gräns på 200 kr, nu gäller mer långvariga köp med ett faktiskt andrahandsvärde. Mer miljövänlig taktik också;)

xx emma

Likes

Comments

inspiration

Jag vill och Emili Sindlev kan...

Kappa/Mango Klänning/HM Strumpor/Other stories Sneakers/New Balance

xx Emma

Likes

Comments

everyday

Denna helg har mest bestått av jobb jobb och ännu mera jobb så komiskt nog börjar min helg måndag morgon. Det är dock precis de som jag älskar med livet som skollös, att inte ha det exakta schemat och ständiga rutiner. Såklart att de också kan vara jobbigt men jag just nu i denna sekund ser jag fram emot att repa mig medan alla startar igång. Only the dead fish follow the stream heter det väl...

Xx emma

Likes

Comments