View tracker

Mat tips har aldrig varit min grej här på bloggen men nu ni har jag hittat något utöver det vanliga. På mitt älskade Kungsholmen i Stockholm gömmer sig världens godaste falafelbar. Den mumsigaste rullen jag någonsin ätit. Ta en trip dit, det kommer vara värt redan!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Julen börjar närma sig med stormsteg! Bara jag som börjar få in stämmningen? Nu har jag äntligen fått hem ett par riktiga vinterkängor också (bilder kommer) så nu är jag hursom mer än redo. Med julen kommer dock inte bara snö kaoset utan en och annan festlighet och oboy vad sugen jag börjar bli på att klä upp mig. Volanger och glittrigt ska det vara och helst tillsammans.

xx emma

Likes

Comments

View tracker

Ett lite annorlunda reklam samarbete men jag kan inte låta bli att skratta så fort Leandra Medine är inblandad. Jag är dock totalt ointresserad av hy och hur jag borde ta hand om min, det är knappt att jag orkar använda någonsomhelst kräm på morgonen eller kvällen. Vilket betyder som ni kanske kan gissa att jag inte kommer investera i någon från Chanel. Men jag måste säga att jag tycker det är lite intressant vad vi som individer väljer att spendera vår tid och pengar på.

xx emma

Likes

Comments

Efter att länge har suktat och tuktat efter Célins svarta på bilden har jag äntligen hittat mina ersättare från &Oter stories och jag vill matcha dom precis som på bilden ovan. Fisknät och slitna jeans plus en skinnjacka å röda läppar så är man redo både för både en skoldag, söndags brunch eller varför inte en utekväll;)

xx emma

Likes

Comments

På Season bör man äta minst en frukost om man befinner sig i Paris. Det var ett tips från en kompis och jag måste säga att jag inte blev besviken. Vi promenerade dit i morgonsolen något som känns ett minne blått när jag nu traskar hem i snön.

xx emma

Likes

Comments

Har nu landat i Sverige och precis insett att veckan nu redan har dragit igång trots att jag är långt ifrån redo. Tänker dock ta med Paris feelingen och energin hem, hade också velat ta med vädret hem men tyvärr möts man av snö och hårda vindar. Men ska inte klaga, snön är också mysig, bara det att jag egentligen inte gillar att styra om klädmenyn pga av väder som ni kanske redan vet.

xx emma

Likes

Comments

Dag tre av fyra här i Paris börjar lida mot sitt slut och jag har svårt att hålla ögonen öppna. Att springa runt i denna stan må dock vara det bästa jag vet på hela jorden. Ständigt på språng är jag för att hinna med så mycket som möjligt. Idag blev det shopping, museum, ännu mer god mat och så avslutade vi kvällen med bio. Imorgon bär flyget av hem till Sverige.

xx emma
PS. Ska redigera alla bilder så fått jag kommer hem så då vankas bildbomb här

Likes

Comments

Jag kan inte bestämma mig vart jag ska titta! På varenda vägg finns konst och i vart enda hörn finns intryck! Efter att ha strosat Paris gator, vintage shoppat och ätit nog den godaste maten på länge somnar jag proppmätt på fler än ett vis.

xx emma

Likes

Comments

Som vanligt är jag som ett litet barn som inte kan hejda sig på julafton för jag åker ju inte förns imorgon. Men vid den här tiden om mindre än 24 timmar befinner jag mig i den stad jag älskar mest här på jorden så kan ju inget annat än att nästan spricka av lycka

Likes

Comments