Varning på stan för den som antingen är rädd för mönster eller färg, jag kan direkt säga att detta inte är outfiten för er och ni kan lugnt scrolla vidare. Jag å andra sidan blir lycklig i hela kroppen av allt detta. Så här vill jag gå kläd i sommar. Kanske lite av en blandning mellan en dragqueen och en galen farmor om man ska långdra det men å andra sidan vad skulle egentligen vara fel med det?

Xx emma

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Last blast,
Ja minsann...Nu är det nog dags för sista inspon innan det väl är dags för att ta lite sommarlov för dom satsigaste av outfitsen? Nää nu skojar jag men nog ska det allt få bli lite sommarlov i övrigt.

Xx emma

Likes

Comments

I tisdags tog ju lilla jag studenten och sedan dess har väl jag legat mer eller mindre i dvala. Mottagningar och lite korts kompis häng är väl precis vad jag klarat. Idag vågade jag mig till och med ut på stan med Ariana. Vi hade båda riktigt bra shoppingflyt med både secondhand fynd, zara fynd och även lite dröm shopping hos Maria Nilsdotter.

Outfiten han även fotas av dock måste jag ge mig själv minuspoäng för en sådan vintrig outfit den 1a juni...

xx emma

Likes

Comments

När jag såg denna look blev jag lite sådär småförälskad som man kan bli på sommaren. Självklart var jag därför också tvungen att hitta ett kanske lite mer tillgängligt alternativ. Funderar verkligen på att investera i dessa plagg. Den gula väskan känns som ett klockrent val denna sommar och även klänningen vilket är en underbar midsommarnattsdröm enligt mig.

Klänning/HM Väska/Zara Kavaj/Zara

Xx emma

Likes

Comments

Myskläder en fredagskväll? Ett självklart val som inte endast gäller hemma i soffan utan även ute på stan. Hoodie ute på stan var mitt bästa val på länge och det gav mig även chansen att rasta mina Favvo boots från Acne, det blev en perfekt mix.

xx emma

Likes

Comments

Mindre än en vecka kvar tills studenten äntligen är här vilket lyser upp varenda dag och varenda timme MEN nu har jag hittat vad som ska få få mig att lysa ännu mer. Var förbi bxxlght idag och åååå vad jag vill pynta mina vägar med ljus i alla möjliga färger och former.

Xx emma

Likes

Comments

I fredags kokade hela Stockholm inklusive jag så då gällde taktiken "Tillbacks till basen" dvs inga lager, inget som kunde generera någon slags värme, en tunn tunn bomulls kjol och för att väga upp det söta en lite lite coolare t-shirt och sneakers.

Xx emma

Likes

Comments

Jag har fyra budget kedjor som jag älskar att fynda på, hm, zara, Weekday och Monki. Att jag på senare tiden lagt lite extra på just monki är av den enkla anledningen att jag älskar deras inriktning just nu. De har gjort en mini kollektion med fokus Self love någorlunda som jag tycker vi pratar alldelese för lite om. Viktigast av allt är att älska sig själ och helt ärligt behöver jag nog jobba lite På de. Det är nog dags att jag köper en t-shirt och låter mig påminnas om det.

Xxemma

PS. Ovan ser ni min dröm outfit från Weekday just Nu

Likes

Comments

På podden appen finns just nu en riktigt go blandning hos mig. Mode är som alltid överhängande men vad vore de utan P3 dokumentär, det gäller ju att kompensera och bli lite allmänbildad. Fredagspodden och Sanningens mammor får sedan representera vardagen.

xx emma

Likes

Comments