I fredags hjälpte jag Ammia tt fota inför ett super spännande projekt för hennes del och jag börjar nu starkt ifrågasätta varför hon alltid står framför kameran, när hon i själva verket är en grym fotograf... Jobbigt när man både är underbar framför och bakom kameran;)

xx emma

Likes

Comments

Gooomorron,
Detta vaknade jag upp till. En morgon då himlen var täckt av sockervadd. Kan det ens bli bättre... Efter en sen kväll/tidig morgon sitter jag nu och försöker göra mig lite mer redo för dagen. Dock ska det endast ätas och shoppas mina två favorit sysselsättningar.

xx emma

Likes

Comments

I lördags var det äntligen dags att få fira min modenörd till bästa vän Arianas 18 års dag. Såklart drog hon till med temat Fashion Week och trots att vi efter tre timmars klädångest började ifrågasätta valet blev det en kväll som sent ska glömmas. Snodde både klänning och fishnets från Ariana och det måste jag nog göra snart igen för jag älskade kombon. Blusen under var ett reafynd från Zara nog garanterat kommer slitas ut.

Xx emma

Likes

Comments

New York Fashion Week har gjort mig galen. Jag ser kläder, skor och väskor vart jag än går och allt jag vill göra är att sätta sprätt på de få kronorna som finns kvar på mitt konto efter halva månaden. Men jag ska knepa och knopa för att åstadkomma något i alla fall.

Xx emma

Likes

Comments

Linnspo, aka Linn Eklund inspirerar. Söndag kväll och organiserad som jag är brukar jag alltid planera morgondagens outfit pga att 0815 är första lektionen på schemats starttid. Men ikväll vart det idée torka, fram tills jag kikade in hos Linn då på Metro mode och fann denna coola kombo. Copy paste på den!.

xx emma

Likes

Comments

Om du ska köpa en tröja i helgen så är det denna. Affären Weekday gör varje vecka en limited edition tröja och denna vecka är det Self-love som är fokus, hur rätt?! "Dont't forgett to fall in love with yourself first" lyder motivationen till tröjan och jag kan inget annat än att hålla med för det är lätt att glömma.

xx emma

Likes

Comments

En dag när man inviger en ny kappa är oavsett vad en bra dag men det skadar ju inte heller att det råkar vara min favvo dag i veckan. Några planer? Jag ska minsann vila upp mig för helgen som komma skall. Har inga planer där sitta ner inkluderas om man säger så.

xx emma
PS. Kappa från HM

Likes

Comments

Det är tyvärr inte så ofta som jag känner att jag kan inspirerats av det jag ser i många skyltfönster, aldrig att det är min stil en någon styling som är något vidare. Men idag så hände det, då jag strosade ner längs Drottninggatan fick jag syn på HMs nya skyltning och jag ville vara varenda skyltdocka. Älskade ett par hängselbyxor i skinn tillsammans med en riktigt krispig vit volangblus. Sen så kunde jag inte slita ögonen från den snygga detaljen då man lät en tyll kjol kika fram under kjolen, 10 i stil poänd!.

xx emma

Likes

Comments