Några av höjdpunkterna från dag 1 i Pari. En klippning skedde mitt på gatan, vi hittade världens vackraste park mitt i stan, en blomma jag önskade att jag kunde packa me hem och samma sak gäller hamburgaren.

xx emma
PS. Har inget geni till outfit fotograf med mig (Arian var är du??) Men ska försöka få till något;)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag är en sån där dag som jag lääängtat så mycket efter men samtidigt våndats för. Först gäller utbildning på Acnes högkvarter i gamla stan innan jag måste springa hem för att hinna med en taxi ut till Arlanda och ett flyg till Paris. Just nu är schemat liiite tight men men "allting löser sig".

xx emma
PS. Kan jag få en stjärna i himmeln för att jag matchar min location

Likes

Comments

Studenten närmar sig= flytta hemifrån närmar sig=inrednings dags

Detta betyder att jag lägger mer tid än någonsin på att kika runt på inredning. Dock är jag mer för "accessoarer" än möbler vIlket lär sluta med att jag får ha picknick på golvet MEN meen massa mysiga kuddar, diktarn och vacker konst att titta på. Favoriterna just är vasen från Jonathan Adler och tavlorna från Peytil.

xx emma

Likes

Comments

Back at it,

Efter en helgs paus från Stockholm kommer jag idag hem 20.30 från en eftermiddag/kvälls jobb men inte är jag detminsta trött. Tvärtom är jag nog minsann piggare vilket bör säga en del. Jag har fått en del frågor angående jobb etc så det ska komma upp en frågestundär om typ tag (fortsätt gärna fråga det bara bara roligt).

Förövrigt ser jag såå mycket fram emot denna vecka, på torsdag lyfter planet till Paris och ni som hängt här ett tag vet att det finns inget som hörn mig lyckligares än en helg i Paris. Sitter och funderar på outfits varenda sekund av dagen därav.

xx emma

Likes

Comments

Ja stopp och belägg,
Denna kostym är mer komplett än vad jag någonsin skulle kunna drömma om att mitt liv var. Det är den perfekta skapelsen från HM trend och jag måste ha den kosta vad den kosta vill. Kommer försöka försvara hela kalaset med att den är en underbar kvalité och jag kommer bära den i en låååång tid framöver(Frågan är bara om det är en tillräckligt bra ursäkt för att spräcka klädbudgeten för två månader framöver?)

Xx emma

Likes

Comments

Nu äntligen är det dags,
Min bästa vän har efter många om och men (och MYCKET tjat ifrån mig börjat blogga)!! Min modebubbla har härmed expanderat till Arianas värld och där tänker jag stanna. Gå in och bara låt er bli inspirerade av hennes helt orimligt coola outfits och hennes fantastiska sätt att se på världen.

http://www.devote.se/arianazoe

xx emma

Likes

Comments

Tanken är inte riktigt att jag ska prata mat men när man(jag) hittar smaskiga ställen som detta måste jag helt enkelt smyga in ett tips. Mamma och jag tog en tidig middag på Holy Greens i mood gallerian innan vi begav oss till Stadsteatern för Hemsöborna. Den teatern tänkar jag dock hoppa recensionen på om man säger så, middagen var helt enkelt desto godare.

xx emma

PS . I mood gallerian hittar ni även de fräschaste gratis toaletterna i stan, finns till och med plats för att hänga på toaletterna i sköna soffor om man känner för det;)

Likes

Comments