Vill ha blommor i håret, tillbaka värmen och ljust dygnet runt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Stänger hela helgen. Igår var det så stressigt att jag ville lägga mig ner och gråta. Sov ingenting i natt eftersom att jag var så uppstressad. Försov mig, så jag hann inte träna.

Som tur var fick jag äta lunch med ellson och hon räddade min dag. Nu sitter jag på jobbet, tröstäter choklad och om 7 min är min rast slut. Imorgon stänger jag igen, då jag dessutom står ansvarig för att göra rent fiskdisken, som måste vara klinisk ren inför tisdag, då vi har revision. Jobbar dessutom tisdagen och kvinnan som ska ha vår revision kallas minihitler.

Tror jag skiter i allt och går och lägger mig ist.

Likes

Comments

Firade min lediga dag med att baka scones i morse. Älska bröd.

Likes

Comments

För att fördriva tiden innan träning gick jag in och kikade lite inför vår resa på nätet. Som tur var gick jag in på Kiwi experience, bussföretaget vi ska åka med i Nya Zeeland. Där visade det sig att den turen vi ville åka hade gått från att kosta 1250 NZdollar till 799 NZdollar. Jippppppiiieeee!!!!! Bokade direkt och vi har nu sparat fler tusen kronor! Nu kan jag somna lycklig ikväll!!!!!

Likes

Comments

Hemgjord tomatsoppa med pesto och hembakat bröd. Det är livet när hösten och kylan är ett faktum.

Likes

Comments

Jag och Julia alltså. Efter en uppfriskande promenad bestämde sig, jag och Julia för ännu ett bullbak. Det vart tio av tio bullar.

Likes

Comments

Efter ett och annat glas vin på mässan tog vi oss vidare till Republiken. Vi bytte ut vin mot öl och en riktigt god hamburgare. Maria och Gry mötte även upp oss och vi var till och med kvar till kl tolv på natten. Så trevlig dag vi haft!

Likes

Comments

I lördags drog jag, Clara och Julia till vinmässan på Gamla Teatern. Som vi har längtat! Nu har vi luktat och smakat på en massa viner och vi kanske inte har blivit klokare, men vi hade kul i alla fall!

Likes

Comments