View tracker

Varit ledig idag, började dagen med sovmorgon, träning och sen har jag städat min del av huset. Och då menar jag verkligen städat. Dammtorkat, dammsugit, våttorkat, organiserat om, bäddat om, slängt allt onödigt och till och med gjort badrummet KLINISKT RENT!


Kul va! Nu längtar jag efter helg istället.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Härliga lediga måndag. Vaknade 07.30 men låg kvar i sängen till kl 9!! Snöade stora julaftonsflingor när jag gick upp så jag struntade i den inplanerade promenaden.

Mamma får varje år hem en julpysselbok som jag i förmiddags började bläddra i. Har helt enkelt spenderat hela dagen med att pyssla och lyssna på julmusik.

Likes

Comments

View tracker

I fredags jobbade jag, men som tur var överraskade Maria mig strax innan stängning. Hon köpte godis och Cola och sen åkte vi hem till mig!

Igår var vi 17 st tjejer hemma hos HV för att säga "adjö" innan hon på torsdag åker till Australien. Hon blir kvar där till slutet av januari och jag och Alice åker ju till NZ den 9 januari. Så vi kommer inte träffas på 5 hela månader.... Men som tur va fick vi en jättetrevlig kväll.

Nu ligger jag i soffan, trött och har lite lätt ont i magen. Kl 15 står jobb på schemat och vi får se hur det går. Lär väl vara helt DÖD vid 22.

Likes

Comments

Älskar vårt hotells badrum, marmor, silver och guld. Dessutom ser man brun ut och kan ta selfies.

Likes

Comments

Har inte känt mig så här nöjd över en lunch på länge. Fem av fem melonassss

Likes

Comments

Efter två målningar dagar här sprack det äntligen upp vid kl 17! Njöt av de sista soldropparna för dagen med en bok på balkongen.

Likes

Comments

Det är fasiken svårare än man tror att ta en hygglig selfie. Här är några av mina tappra försök

Likes

Comments

Sovmornar är helt uteslutet. Innan frukost jagar mamma upp mig för att gå vår i vanliga fall 6 km runda, som btw idag blev 8,5 km??? Hon hade även planerat för squash idag också men bestämde oss för att gå ner till stan för att shoppa istället. Okej för mig tänker jag!

Likes

Comments