Oskar har lite hyss för sig ;) men nu är vi näst intill friska från en veckans försylning. Bara pappa är lite försyld. Så denna vecka blir att jobba kväll förutom i morgon. Jätte skönt att komma tillbaka till vardagen. Att kunna vara sig själva och inte vara sjuka. Men sånt händer. Dagis basiller ;) igår blev det att både jag och pappa hämtade Oskar på dagis för jag slutade 17. Så när vi kom så satt han och måla. Han blev jätte glad när vi kom :) idag har vi bara busat här hemma och vi väntar på att pappa ska komma hem :)
  • 126 visningar

Gillar

Kommentarer


Nu är Oskar frisk igen eller det har han varit ett tag. Hänt mycket sen sist jag skrev. Jag har jobbat och Oskar har varit på dagis. Han har det jättekul på dagis och alla hans nya kompisar :) är så nöjd att vi valde detta dagis åt honom. Sen är det ju vägen till jobbet så det blir ju ingen omväg för mig. Imorgon blir det att jobba igen och Oskar till dagis. Fick hoppa in i går för fler var sjuka så fick ringa till dagis så Oskar fick komma dit :)
Åkte ut till farmor & farfar för han fyllde igår. Så vi åt oxfilé och god potatis till och rödvinssås :)
Idag så blir det en lugn dag. Blir att gå ut i eftermiddag tror jag :)
  • 130 visningar

Gillar

Kommentarer


Lördag!
Det var en stor dag för min älskade storasyster och hennes man. För de gifte sig i lördags! Jag fick vara där och ta massor med bilder på deras stora dag! Mycket fina bilder blev det. Jätte trevligt hade vi. Träffa släkten på våran sida och där är vi några stycken ( typ 20 personer) alla hade det trevligt.

Vi stannade inte så länge för Oskar var ju sjuk. Så vi åkte hem efter tårtan. Jag hade gärna stannat längre men följde med hem för att hjälpa till att ta hand om sjuklingen :)
  • 140 visningar

Gillar

Kommentarer