Godmorgon på er! Idag har jag sovmorgon vilket innebär att jag kan ta det lugnt för en gångskull på morgonen. Jag passade på att göra en god frukost som jag annars inte brukar hinna. Idag blir det lite systermys efter skolan, pappa ska till hans "tjej" och vara barnvakt så jag och Elin får passa på att mysa till det. Vi kanske lagar någon god mat, kollar på film och äter lite snacks. Dessutom är det ju faktiskt lill-lördag idag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Då var det dags igen, förbereda sig mentalt för att gå tillbaka till skolan imorgon. Jag brukar inte ha speciellt mycket ångest när det gäller skolan. Självklart får jag det när de gäller prov och inlämningar när man vill göra så bra ifrån sig som möjligt, men inte när det gäller att gå till skolan. Förutom nu när det har varit lov, då vill man verkligen inte! Jag tycker det blir ännu jobbigare att gå i skolan nu i den här årstiden då det blir mörkt vid 15 på em. Det känns inte som att dagen har en början eller slut, det blir som att alla dagar sitter ihop.

Hur känner ni inför skolan imorgon?

Man får försöka hitta de små bra sakerna i dagen att fokusera på! En positiv sak imorgon är att jag äntligen ska få hem ett paket jag beställde i Torsdags!

Likes

Comments

Från början hade jag tänkt mig att den här bloggen endast skulle bestå utav mina bilder (därav namnet) men efter mycket pyssel med design osv blev jag väldigt sugen att börja blogga på riktigt igen! Så jag tar mina tankar och ideér i tyglarna och gör ett försök.

Mitt namn är då Emma, jag är 17 år och bor i staden Nyköping. Jag lever med skilda föräldrar som tillsammans med min lillasyster Elin (14år), lillebror Filip (4år) och vår hund Wilma flyttar mellan husen. Vi har också två katter Charlie och Gizmo hos pappa. Jag går inrikting samhäll-media i årskurs 2 på gymnasieskolan Tessin här i Nyköping. Jag har tidigare haft blogg på andra bloggportaler så har viss erfarenhet. Genom den här bloggen kommer ni hänga med mig o vad som händer i mitt liv, få ta del av mina tankar och även se fina bilder (jag är absolut ingen fotograf utan har det bara som intresse och nöje lite då o då)! Hoppas ni kommer gilla det!

Likes

Comments