Allmänt

Torsdag kväll 'är här och jag har faktiskt haft en relativt effektiv dag idag. Kan inte påstå att dagen har varit dålig heller, utan faktiskt ganska bra. Skönt är det måste jag säga.

Dagen har spenderats i skolan och med att plugga inför tentan nästa vecka. Väldigt mycket har börjat lossna vad gäller alla beräkningar vi har, men än har jag en del att nöta. Bara att göra och lida nu med andra ord, hehe... Det som jag har kvar att göra idag är att skriva om mina minneslappar till presentationen vi har imorgon förmiddag och även skriva upp lite kom ihåg- grejer inför opponeringen vi ska göra. Och så ska jag om en stund sticka iväg på musikquiz. Så paniken börjar komma nu. Ska faktiskt sätta igång med det sista, vi hörs!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Allmänt

Då var onsdagen igång och jag har hunnit äta frukost, tvätta håret, byta lakan, dricka kaffe och även hunnit skriva en prioriteringslista för plugget idag. Jag ska strax nämligen iväg och sätta mig på UB för att plugga. Igår försvann egentligen halva dagen för olika saker om skulle göras, men de timmarna jag pluggade blev effektiva och mycket lossnade. Förhoppningsvis...

Jaja, en ny dag idag och det är nu dags att packa väskan och sticka iväg till UB. Mycket plugg på schemat idag också, så jag måste ta mig i kragen nu. Vi hörs! Kramar

Likes

Comments

Allmänt

God morgon tisdag! Dagen kommer att bjuda på mycket plugg som behöver göras, men fördelen är att jag har haft denna kursens sista föreläsning. Även om det känns som att det bara är lite kvar att göra, har jag faktiskt en hel del kvar innan tentan nästa fredag...Panik! Men än har jag en hel del dagar kvar innan tentan, hehe...

Idag har jag även planer på att ta en PW med en podd i lurarna för att rensa huvudet och dessutom motion mitt i pluggandet. Måste försöka få in promenader och liknande i min vardag för att kunna orka plugga.

Nu behöver jag dock börja bocka av packlistan för dagen, men jag behöver också se till att komma iväg och kicka igång dagens pluggdag. Vi hörs!

Likes

Comments

Allmänt

Klockan har passerat 22 och min dag är inte helt slut än. Jag håller på och får in mina sista föreläsningsanteckningar i datorn för att sedan förbereda mig för läggdags. Får se om det faktiskt blir klart ikväll eller om lite får skjutas på tills imorgon. Hmmm....

Oavsett så har dagen varit bra överlag. Började dock med att dra mig lite för länge i sängen, men jag var ändå i skolan i en någorlunda rimlig tid för att kunna hinna med lite teoriplugg och lunch innan föreläsningen. Skönt att ändå börja dagen ganska lugnt innan morgondagens mer hektiska pluggschema och mänskliga behov mellan varven. Morgondagens lista är dock redan klar och jag behöver egentligen bara få ihop anteckningarna i datorn för att känna att dagen är fulländad med saker att göra.

Nu behöver jag få klart anteckningarna, så vi hörs imorgon igen! Kramar

Likes

Comments

Allmänt

Söndag morgon. Morgonen blev mysig i sängen, men jag gick upp lite senare än vad som var planerat (gick upp vid 10...) och jag får tänka att det är så livet är ibland. Jaja, bara <tt fortsätta dagen som man hade tänkt sig, så blir det inga konstigheter, bara lite förskjutningar av var man pluggar vilken sak.

Men vad står då på dagens schema? Frullen är precis äten (inte lika fin och god som gårdagens), men strax ska jag bara sticka iväg till Ica och handla en grej och sedan väntar tvättid klockan 12-16 och där hade jag också tänkt att plugga medan maskinerna går på högvarv.

Jag har idag även bokat in att jag med hjälp av min kompis pojkvän ska fixa mina fina silvertejpslagningar till att få rören att funka som dom ska. Jag rensade lite avlopp igår, men fick inte rören att hålla när kranarna gick igång, så jag lagade det med silvertejp, hehe.

Mer än så har jag faktiskt inte på schemat idag, vilket är skönt. Dagen kommer att gå åt till hushållsarbete med andra ord. Kom på nu att jag måste dammsuga också, vilket jag bör hinna med också... ;) Nu blir det i varje fall att sticka till Ica och även byta lakan innan tvätten ska sättas igång. Vi hörs!

Detta är gårdagens frulle som jag döpte till "A pink Breakfeast", haha.

​Kalmars fängelse som har lagts mitt i stan...dock en väldigt fin byggnad i min mening :)

Garden Partyt vi hade under vår nollning 2015

Älskade små katter, en gammal bild tagen för ett eller två år sedan på landet <3

Likes

Comments

Allmänt

Tänka sig att det är mitten av oktober redan! Typ... Det är galet vad tiden går fort och vad mycket det är som händer och jag aldrig riktigt hinner njuta av vad som faktiskt händer här och nu? Att alltid leva några dagar i förväg och tänka på vad jag har att göra, istället för att bara vara stolt över det jag faktiskt har åstadkommit? Det säger nog mer om mig än om andra, hehe.

Men för att återgå till dagen och vad som faktiskt har hunnits med. Efter gårdagens tidiga läggdags var jag uppe innan tuppen. Jag vaknade runt 06:30 av mig själv någorlunda och bestämde mig för att ta en kaffe och sedan ta en lättare PW på 45 min innan frukosten och sedan avnjuta en gud frulle tillsammans med 1,5 avsnitt av Gossip Girl och en kopp kaffe till. Sedan var det bara sätta igång med att få in det vi gick igenom på föreläsningen i datorn. När det gjort, var det storkok på schemat och jag har nu lagat mat för nästan två veckor, haha. Så blir det när jag är i farten och jag ändå måste laga mat och "har tiden" till det. Vad det blev får ni se när jag jag ska värma middagen ;)

Det som står på agendan nu velar jag lite emellan. Antingen ta mig an kurslitteraturen eller gå igenom alla övningar vi har. Detta ständiga räknandet alltså...om jag tar mig an övningarna får jag det löst iag, men tar jag mig an litteraturen, blir det gjort också. Detta ständiga dilemma...hmmm...lutar dock mer mot övningarna än mot litteraturen. Återstår att se! Ska nog ta lite yoga och fundera på vad som är bäst, trots att jag redan har haft paus sedan 13:30, haha. Vi hörs i varje fall! :)

Likes

Comments

Allmänt

Fredagskväll och många kommer nog sitta framför Idol ikväll. Jag å andra sidan har precis avnjutit ett varmt bad och ett glas vin, vilket gjorde mig väldigt trött. Det blir alltså sängdags för mig i princip nu. Dagen har å andra sidan varit lång och jag har haft några grejer som har stått på schemat idag som också har blivit avbokckade. Skönt! Imorgon står det nya saker på schemat, men då är nog listan eventuellt lit längre än dagens två pluggmoment som väntade. Oavsett så har jag att göra imorgon! Nu blir det att sova, ha en fin fredags kväll ❤

Likes

Comments

Allmänt

Jag har ju fått för mig att det inte är torsdag idag. I min värld känns det nämligen som fredag, även om jag vet att det är torsdag. Knasigt.

Oavsett så har jag idag hunnit lämna in ett grupparbete och även skickat iväg det till de som ska opponera på oss nästa vecka. Jag har ätit lunch och även hunnit med att prata lite med min bonusmamma om praktiken jag ska göra i vår. Strax ska jag dock sticka iväg för ett möte och sedan sätta mig på UB och förbereda opponeringen jag ska göra med min grupp. Jag ska även hinna med att gå igenom kurslitteraturen, hur långt jag hinner återstår att se. Jag ska nämligen iväg på Musikquiz ikväll, så får se lite hur mycket jag hinner att göra innan jag måste dra mig dit.

Det är iaf dagens planer. Nu ska jag sticka iväg till UB för plugg, vi hörs!

Likes

Comments

Allmänt

Onsdag idag då. Jag hade tänkt att dra mig ut och springa, men jag fick hejda mig med utgångspunkt i att jag ligger på gränsen till feber. Även om det inte är feber rent ut sagt, vill jag hellre vara på den säkra sidan och skippar därför träningen idag.

Jag ska istället ta mig an lite kurslitteratur hade jag tänkt nu på förmiddagen och sedan på eftermiddagen ha grupparbete. Jag gjorde faktiskt klart mina delar igår kväll som jag ville, vilket faktiskt är ganska skönt att det blev gjort. Jag kan nu därför lägga fokus på att få lite självstudier gjorda :)

Vad har ni för planer idag?

Likes

Comments

Allmänt

Tisdagen börjar närma sig kväll och jag har haft grupparbete under dagen. Just nu ligger jag hemma med TV:n på i bakgrunden. Jag ska strax laga middag för att se om jag lyckas plugga något mer ikväll, eller om jag märker att huvudet inte orkar mer för idag. Återstår att se, även om det hade varit bra att få lite finslip gjort.

Grupparbetet är så gott som klart, men vi ska imorgon gå igenom det en sista gång imorgon eftermiddag samt att vi ska gå igenom vår muntliga presentation inför nästa vecka. Det är lite av det som jag skulle vilja göra inför imorgon, nämligen skriva till det som jag ska prata om utifrånvårt arbete och vad som ska sollas bort och formuleras om och liknande. Men som sagt, det återstår att se om jag orkar det idag eller om jag tar det imorgon.

Vad har ni för planer nu på kvällen?

Likes

Comments