Header
Tankar och åsikter, Tips

Det finns två grymma tv-serier som finns på Viafree, dessa två heter "unga föräldrar" och "unga mammor"!

Unga föräldrar har jag kollat på sen i mitten av år 2015. Började kolla bara av ren nyfikenhet och sen fastnade jag och bara kollade hela tiden. Var så imponerad på hur fantastiskt duktiga alla är.

Unga mammor har jag kollat på sen ända sen serien började sändas och längtar så otroligt mycket till säsong 2! Blir så spännande att följa alla nya mammor/föräldrar också!

Om ni inte kollar på någon av dess borde ni börja nu, för i så fall har ni verkligen missat något stort!

Vill avsluta med att säga att tack vare serierna "unga föräldrar" och "unga mammor" så känner jag mig mycket mer förberedd på graviditeten och även när bebisen sen kommer. 💕Unga föräldrar

Tycke om unga föräldrar väldigt mycket, bara lite synd att det är så många olika par med så man inte riktigt hinner lära känna de o får inte se så jätte mycket av de alla.
Denna serie har ganska många säsonger och har genom alla säsonger haft två par som stannat kvar längst, vad jag minns.

Nämligen Elin & Emil med deras dotter och de väntar nu även andra barnet som är beräknad om 1-2 månader! Elin och Emil är nog mina favoriter, de får mig att skratta och kan känna igen mig i flera saker, även fast jag inte upplevt det än hahah 😉 Ett exempel är när Emil frågade Alice om han skulle köpa hästen o ta med den hem o kanske ha den på balkongen haha. Då svarade Alice "aa" och kollade med hundvalpögon typ hahha hur sööööt. Då ställde Emil sig upp o skrek "Ursäkta min dotter vill köpa en häst, vart kan jag köpa den?" 😂😂 Alltså finns inga ord som kan beskriva, detta par är så otroligt roliga, härliga och fantastiska! 😁

Det andra paret man fått följa länge är Linn och Tompa, så fantastiskt roliga dessa två är tillsammans, så mycket humor och de verkar ha så kul med deras dotter! Lite synd att de har separerat eftersom att man fick följa de ända sen Linn var gravid till att Amy är 1 eller är hon 2 år? 😂 Men känns ändå bra att Linn och Tompa fortfarande har en bra relation till varandra, det är viktigt för Amy!

Emma och Delia har även varit med i 2 säsonger nu ifall jag minns rätt? Tycker Emma som person verkar vara grymt stark och trevlig och det är kul att följa hur Delia är nu när Emmas nya pojkvän Rickard bor tillsammans med de. Och Rickard verkar vara en huuuur romantisk kille som helst så Emma är nog lyckligt lottad, det märks på henne 😄😍

Här är några från unga föräldrar som bloggar:

@ELINLINDQVIST

@ELVIRAHJONSSON

@EMMA_JANSON

@AMANDABARWICH


Unga mammor

Unga mammor är sjukt bra tycker jag. Tycker nästan unga mammor är bättre eftersom det är få par man följer vilket gör att man få ser mer av varje och lär känna de mer!
Nästan alla de fyra mammorna är helt olika i denna serie!

Madde & Isaac som nu har sin dotter som är 5 månader och bor i Huddinge hos Isaacs föräldrar. Isaac och Madde är så fina tillsammans tycker jag och jag har även sett Madde i verkligheten (hehe) och så fin hon är!

Natalie som har tre små barn, bor på landet och har massa djur samt har hittat en ny kille! Hon driver även en egen kennel och åhhh vad hundvalparna är söta!

Lina som bor på sina föräldrars tomt i en friggebo, liksom hur mysigt o gullig?? Vill också haha! Och hon har även världens sötaste dotter, så vackra ögon!

Julia som har sin son Milan som har down syndrom och är ensamstående men har en grymt bra relation till Milans pappa!


Här är två från unga mammor som bloggar:

@LINALUNDMARK

@MADDESTIGBERG

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Graviditet

Nuuu är 25% av min graviditet avklarat! Det är helt sjukt men ändå underbart.

Jag tycker att dehär 10 veckorna har gått så långsamt. Eller ca 6 veckor sen jag fick reda på det.  Det enda jag har gjort är att berätta för släktingar, vänner o så! Kul men alltid så nervöst för alla reaktioner!
Som sagt, det har gått otroligt långsamt men när jag tänker framåt att det bara är 3/4 kvar så känns de inte så långt ändå! 😅

Nu har jag även börjat må ganska bra igen!
Kring vecka 6 började jag må sjukt dåligt, mådde illa, åt ingenting o var trött hela tiden. Nu har jag "sea- band" som de kallas. Kan berätta mer om dessa senare. Äter varannan timme för att undvika illamåendet.

Min mage har börjat bli lite mer svullen o ibland gör det ont att ha high waisted jeans o vill typ bara gå runt med trosor då haha 😂

Känns ändå skönt att börja må lite bra igen, väntar bara på att rösten o matlusten ska komma tillbaka 🤣

Likes

Comments

Graviditet

Jag heter Emma och är född -99, bor i Stockholm.

I början av mars fick jag reda på att jag är gravid, så min och Williams lilla bebis är beräknad i mitten av november!
Som person är jag envis och har bra självförtroende gällande en del saker och detta var en av de sakerna.
Jag visste redan från början att jag och vi kommer klara det här!!


Så här på min blogg kommer ni få följa vår resa som unga föräldrar, men framför allt min resa som gravid fram till november! Hur jag mår, hur jag ska göra med skolan, ekonomin, boende, alla reaktioner från andra osv.

Lite kort om mig:

- Går Tumba Gymnasium, andra året. Estetprogrammet, spetsinriktning foto.
Trivs så bra där och det allra bästa är att jag har vänner där som både rider och fotar!

- Arbetar som fotograf. Fotograferar allra mest djur och bröllop!

- Min medryttarhäst heter Meyja. Hon är en islandshäst född -09. Kortfattat är hon en väldigt seg och envis unghäst men världens snällaste och mysigaste!
Man kan tro att hon ska vara pigg och väldigt svår att rida.
Pigg? Nej. Svår? Ja. Hon är väldigt envis, bestämt och lat av sig.
Eftersom jag har ridit henne sen början av 2015 så känner jag henne bra och jag ser hela tiden att hon utvecklas! 💗

- Har pojkvän, vi har varit tillsammans sen våren 2015
Distansförhållande, men kärleken är starkare än distansen.


- Jag är döv.. Detta är alltid sååå svårt att förklara!
Men har hjälpmedel (cochleaimplantat) och när jag använder de så hör jag men när jag tar av mig de så blir jag döv. Så jag innerst inne är jag döv.

Hoppas ni vill följa vår resa och att ni stöttar oss i denna stora, roliga o fantastiska förändring!

Likes

Comments