Header

Heej, efter att jag vart bort under en längre period av olika anledningar så är jag äntligen tillbaka. Under en längre period har det skett och inträffat väldigt mycket i mitt liv som gett mig väldigt mycket kött på benan av både lärdom och misstag som jag gjort, detta har gjort att jag både blivit starkare men ibland brister jag även men, men. Kan inte allt må på topp men det senaste halvåret har jag inte vart mig själv, har tappat allt, vet inte riktigt vad som hänt, men jag hoppas att jag snart blir som vanligt och den gamla spralliga och glad personen som sprider glädje runt mig.

Nog pratat om det annars så går det bra i skolan och med kompisar vilket känns skönt trots detta, ser väldigt mycket framemot näsa vecka då det händer en del både i skolan men även utanför vilket känns skönt och snart är sommarlovet också äntligen här, vilket också känns skönt att jag klarat första av tre åren på gymnasiet. Samtidigt har detta året gått så sjukt fort och vill verkligen inte ta studenten för, kommer sakna allt kring skollivet och det social. För har en känsla av att man kommer tappa mycket av det man hade i skolan och den kontakten med både personer runt omkring samt lärare och liknande. Jag har ju trots allt hela tvåan och trean kvar med både lärare och personer runt om som sprider positiv energi.

Förlåt för väldigt flummigt inlägg men kommer med ett bättre snart, ni får ha det så bra så hörs vi snart mina hjärtisar!!

Saknar tiden med dessa underbara vänner och när jag mådde så jävla bra!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nu har våren äntligen kommit till staden där jag bor vilket är jätte mysigt med sol och lite varmare grader, så jag klagar verkligen inte på detta underbara väder samtidigt som jag hoppas att de håller i sig i helgen också när man drar till kusten en sväng, bara för att andas lite annan luft och komma till havet och njuta. Vilket jag verkligen behöver just nu mitt uppe i allt plugg och runt omkring bara för att stressa ner och njuta av den lilla tiden som finns. Detta blir kvällens outfit då jag och mamma ska ha lite egen tid och torsdags mys tillsammans, vilket jag ser framemot, och det blir även bio på det.

Solglasögon/gina Blus/ bikbok Byxor/gina Skor/scorett

Likes

Comments

Hej!!

Mitt namn är Emma Forsberg och jag är 16 år gammal. Jag går första året på gymnasiet och jag studerar handel och administration. Jag har haft en del bloggar innan både själv men även med kompisar. Jag älskar allt som har med smink, hår och mode att göra. Min andra intressen är att va med kompisar, shoppa och se på fotboll. Så det kommer ni också få se en hel del av, men jag hoppas ni tycker det ska bli roligt ändå att få följa mitt liv och vad jag gör.

Ni kommer även få se en hel del bilder på mina bästa vänner då dem också kommer va en del av det här och mitt liv, och vi hittar alltid på roliga saker tillsammans.

Xoxo Emma 💗

Likes

Comments

Instagram@eemmaforsbergs