Header

Nu har våren äntligen kommit till staden där jag bor vilket är jätte mysigt med sol och lite varmare grader, så jag klagar verkligen inte på detta underbara väder samtidigt som jag hoppas att de håller i sig i helgen också när man drar till kusten en sväng, bara för att andas lite annan luft och komma till havet och njuta. Vilket jag verkligen behöver just nu mitt uppe i allt plugg och runt omkring bara för att stressa ner och njuta av den lilla tiden som finns. Detta blir kvällens outfit då jag och mamma ska ha lite egen tid och torsdags mys tillsammans, vilket jag ser framemot, och det blir även bio på det.

Solglasögon/gina Blus/ bikbok Byxor/gina Skor/scorett

Likes

Comments

Hej!!

Mitt namn är Emma Forsberg och jag är 16 år gammal. Jag går första året på gymnasiet och jag studerar handel och administration. Jag har haft en del bloggar innan både själv men även med kompisar. Jag älskar allt som har med smink, hår och mode att göra. Min andra intressen är att va med kompisar, shoppa och se på fotboll. Så det kommer ni också få se en hel del av, men jag hoppas ni tycker det ska bli roligt ändå att få följa mitt liv och vad jag gör.

Ni kommer även få se en hel del bilder på mina bästa vänner då dem också kommer va en del av det här och mitt liv, och vi hittar alltid på roliga saker tillsammans.

Xoxo Emma 💗

Likes

Comments

Instagram@eemmaforsbergs