Header

Äntligen fredag och helg, hur mår ni? jag själv mår bra. I helgen har jag inte så mycket planerat förutom att fixa naglarna imon vilket ska bli sjukt kul, eftersom jag inte fixat dem sedan i somras, längtar tills jag har fina naglar, kommer säkert upp någon bild imon på hur dem blev. Just nu så kollar jag runt lite internet är sjukt sugen på att beställa hem något, men får se vad det blir. Har sjukt mycket plugg att göra i helgen då jag har två prov nästa vecka i matte och entreprenörskap, känns som jag har hyfsat koll på båda bara att jag måste repetera det. Men ska kolla lite på idol men bloggar mer imon då jag inte kikar in mer ikväll.

Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi imon <3333

oldie på lars wallins fina klänningar som han designat

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Dålig bloggning från min sida på grund av mycket plugg, har skrivit på min svenska uppsats hela kvällen då jag vill att den ska bli så bra som möjligt då det är det första och sista jag gör som uppsats denna terminen därför hoppas jag att jag får hyfsat bra betyg på den. Sen har jag pluggat lite entreprenörskap då jag har prov på måndag och känner att jag har koll på det mesta men är ändå nervös. Har även matte prov om en och en halv vecka som jag måste plugga till då det kommer komma algebra och ekvationer och jag är sämst på det även fast jag inte har så svårt för matte egentligen då jag verkligen älskar att sitta och klura ut och räkna problemlösningar. Hade även engelska idag vilket gick bra och jag ligger bra till vilket är skönt då jag alltid haft väldigt tufft med de. imorgon börjar jag klockan åtta som vanligt och slutar runt 16.30 en av dem längst dagarna på veckan, men har börjat vänja mig vid det även fast det var väldigt tufft i början, då jag är van vid att sluta kvart över två varje dag. Imorgon efter skolan har jag inte direkt några planer utan bara sätta mig med plugget direkt när jag kommer hem då jag vill ha det avklarat så fort så möjligt eftersom jag har mycket plugg vilket suger men sånt är livet ibland, det finns både för och nackdelar med yrkesprogram Ni får ha det så bra så länge så hörs vi imorgon, godnatt mina hjärtisar <3333

oldie

Likes

Comments

​Godmorgon onsdag, äntligen två dagar närmare helg. Hur mår ni? jag själv mår bra även fast jag är lite morgon trött, men vem är inte de när de är kolsvart ute när man vaknar. Hur som helst går jag till 15.00 idag vilket är skönt egentligen skulle jag slutat runt 16.30 - 17.00 men min engelska är inställd vilket betyder att jag kommer hem i bra tid så jag kan sitta och ägna mig åt provet jag har på måndag i entreprenörskap jag tror och hoppas att de kommer gå bra eftersom att gillar ämnet och har hyfsat lätt för de vilket är skönt. sen efter att jag pluggat är mina planer att bra ta de lugnt och fixa lite mer i mitt rum då jag vill ändra om men vet inte riktigt hur än. 

Mer bloggning kommer under dagen ni får ha de så bra så länge så hörs vi <333 

Lånade bilder från weheartit

Likes

Comments

En sjukt tråkig tisdag då jag vart hemma från skolan och vart sjuk, har inte känt mig riktigt bra på två dagar. Då jag gått med illamående och ont i magen vilket jag imorse kände av när jag satt och åt frukost fick inte i mig någonting kändes hela tiden som jag skulle spy upp allting. Så har vilat hela dagen fram tills nu då jag tänkte sätta mig och kolla igenom lite plugg och sånt som jag missat idag, men tror inte jag missat så mycket ändå förutom svenska och branschkunskap. Men det går nog hyfsat snabbt eftersom de bara är skriva uppgifter. Mer blogginlägg kommer senare när jag gjort klart plugget.

Likes

Comments

1. Har alltid viljat bli modell sedan jag vart liten då jag tycker modellandet verkar sjukt kul då jag gillar att stå framför kameran och bli fotad samt att man får göra extremt många olika resor till olika länder.

2. Mitt mål efter jag gått ut gymnasiet är att börja plugga något inom ekonomi då alltid vart och är fortfarande intresserad av ämnet samt att jag också viljat jobba med de, min plan är även att studera på universitet i Lund.

3. Min dröm har alltid vart att bo i Köpenhamn då jag älskar staden och alla underbara människor där samt att jag är väldigt svag för danska och de danska folket då dem alltid är så himla trevliga.

4. Jag älskar att vara utomlands då klimatet är helt annorlunda från Sverige, eftersom att alla människor är så mycket trevligare utomlands än vad de är i Sverige samt att man känner sig så mycket mer hemma eftersom allt känns så mycket bättre men ändå är Sverige ett bättre land att bo i.

5. Har alltid vart den blyga och osäkra personen då jag är väldigt osäker i mig själv och har väldigt mycket komplex för mycket saker och ting

Likes

Comments

Heej, hur mår ni? Jag själv mår hyfsat bra, startade dagen med en dusch då jag kände att de behövdes då jag ej kommer hinna de senare eftersom jag ska fixa iordning i mitt rum nu på förmiddagen och senare i eftermiddag/ kväll blir de fotboll, ska gå och kolla på Elfsborgs hemmamatch mot Helsingborg så de ska la bli kul annars har jag inget annat planerat då jag ligger i hyfsad fas i skolan så de känns skönt. Som ni förstår har bloggen stått tom i en veckan vilket inte är oki, men haft mycket i skolan som behövt bli klart och inlämnat inför bedömningar. Men de ska bli bättre har tänkt på bloggen varje dag och att jag måste blogga men plugget har gått före eftersom jag känner att de är väldigt viktigt då gymnasiet är en avgörande del i mitt liv inför framtiden. Denna veckan kommer de bli mycket bloggning då jag inte har lika mycket i skolan att göra klart och lämna in så de är skönt. Vi hörs mer inägg kommer under dagen.

Likes

Comments

Heej, hur är det med er? med mig är det bra förutom att jag är ganska trött men det får man la vara en söndag som denna. Har inte hänt något speciellt idag förutom att jag pluggat lite på förmiddagen och det bestod av entreprenörskap då jag har prov imon eller rättare sagt ett lite test som bedöms. men jag är inte nervös över det då jag känner mig hyfsat förbered. Nu har jag dock tagit ett litet break då jag fixat iordning mig och duschat men lite senare ska jag även sätta mig och göra klart svenska men första ska jag och Marina ta en photoshoot till bloggen. Har även kollat runt på internet på lite kläder behöver som sagt en vinterjacka men har inte hittat någon jag gillar än. Men i veckan ska jag och Marina ta en sväng till stan och om jag inte hittar någon i stan, så blir det mest troligt att vi även drar till Göteborg en sväng. Hörs senare med ett nytt inlägg, ni får ha det så bra så länge <333

​Från en härlig plugg eftermiddag på espresso house med mina finisar <333

Likes

Comments

Heej, hur mår ni? själv mår jag bra. Jag har haft en hyfsat lugn dag vilket var skönt. Först så övningskörde jag och det var alltså första gången för mig någonsin. men tyckte det gick hyfsat bra och det var inte jätte svårt heller eftersom att jag körde på automat nu första gången men ska även köra på manuell så småningom. men vill första lära mig att köra ordentligt och kunna gasa och bromsa utan problem samt att kunna sväng osv innan jag börjar med att köra manuellt. efter övningskörning så tog jag och mamma en sväng ut till Fritsla tyglager men hittade inget speciellt men tog med mig väldigt mycket inspiration hem istället på hur jag kan fixa om mitt rum och även vilka färger jag ska ha osv. Förlåt för dålig bloggning igår men hade helt glömt och blogga, men gjorde heller inget speciellt efter skolan utan tog det bara lugnt egentligen var det mening att jag skulle gå ut men eftersom att jag vart sjuk i veckan så ville jag vila upp mig så antagligen så drar jag ut en annan helg. istället

En väldigt saknad vän <33333

Likes

Comments

Heej, hur är det med er? med mig är det hyfsat bra efter en lång dag i skolan. Men imorse efter idrott så drog jag och två fina vänner in till stan när vi hade branschkunskap då vi hade en uppgift som vi skulle göra och det gjorde vi klart hyfsat snabbt. Efter det kunde vi bara kika runt i butiker vilket var mysigt men känns som jag är inne i stan rätt ofta numera, då min skola ligger typ i stan. Sedan lunchade vi på subway då vi inte tyckte de var värt att äta i skolan då maten inte var någon höjdare idag. Imorgon slutar jag vid 14 tiden vilket är helt ok på en fredag jag ska inte göra något speciellt utan mest vila upp mig från min förkylning, 

Likes

Comments

En selfie innan man skulle möta upp härliga vänner <3

En mysig fika på stan med vänner

En torsdagskväll med Måns som sjöng

En fin födelsedagsfrulle som mamma hade fixat åt mig <3

Likes

Comments