Här är nog mina favoriter från Ideal Of Sweden. Jag har alla förutom den första som jag verkligen funderar på att införskaffa mig. Älskar deras skal!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår va vi hemma hos mamma och pappa och åt kräftor mm. Hur gott? Jag älskar kräftor! Och till efterrätt vart det min kladdkaka som jag hade bakat. Den va helt perfekt kladdig. Mums!

Likes

Comments

Godmorgon på er!
Idag är det Lördag och jätte tråkigt väder ute. Idag ska vi till min mamma och pappa och äta kräftor. Så gott ju.
Hoppas ni får en bra Lördag!

Älskar min fjäderlampa. Ångrar inte för en sekund att jag köpte den. Dyr va den men så värt!

Likes

Comments

Idag har jag tvättat mina sminkborstar. Va nästan äckligt längesen jag gjorde det. Skäms nästan. Men det är bra att hålla sina borstar/beutyblenders rena, eftersom att man inte vill ha bakterier i ansiktet. Min beauty blender tvättar jag varje gång innan användning. Tycker dom blir äckliga så fort. Jag använder en tvål som är för sminkborstar och beauty blenders men till borstarna så funkar faktiskt tvål eller diskmedel lika bra.

Det här är inte alla mina borstar men dessa använder jag varje dag😊Mer eller mindre.

Likes

Comments

Idag har jag först haft lektion, sen hem och plugga vidare, jag har tvättat, diskat och bakat. Ja ni hör ju, äkta hemmafru! Haha nej men jag önskar. Jag bakade iallafall kladdkaka till imorgon när vi ska hem till mamma och pappa på kräftis. Ska bli så gott!

Likes

Comments

Idag hade jag två lektioner som gick jätte bra. Var klar runt två och då åkte jag ner på stan för att träffa Emma. Vi fikade och pratade i timmar! Det är alltid kul att träffa Emma och vi har alltid tusen saker att prata om❤️

Bilden snodde jag från Emma's blogg -> @eemmacarlsson

Likes

Comments

Godmorgon på er!
Fick dom här bilderna skickade till mig av min kusin. Dom är tagna på Midsommar i år. Och visst är dom fina? Värdens bästa hund. Finaste Lejsie!

Likes

Comments

Hej!
Den här dagen har bara gått åt till pluggande... Sen kände jag att jag behövde komma ut lite. Så vart en löptur på spåret. Gick till och från men det gick lättare idag. Kul när man märker skillnad. Hoppas ni har en bra Onsdag!

Min lunch idag och innan jag gav mig ut på spåret.

Likes

Comments

Jag böt ut några blommor i min fina vas som jag har i vardagsrummet. Är fortfarande inte riktgt nöjd men jakten på fina plastblommor fortsätter...

Likes

Comments

Hej på er!
Idag vaknade jag relativ tidigt. Tycker det är skönt att gå upp tidigt så att man hinner med dagen. Började morgonen med plugg iallafall. Sen var jag tvungen och släppa böckerna ett tag och ge mig ut. Vart en runda på spåret. Motionen är inte vad den en gång har varit men jag har tagit mig ut idag iallafall vilket är ett steg i rätt riktning. Eller hur?😄 Nu ska jag duscha och sen äta lunch. 

Likes

Comments