För den som inte gillar att klä ut sig helt och hållet så finns här lite små accessoarer som Halloween utklädsel. Allt kommer från Glitter.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar från Adviral1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR / 7. HÄR / 8. HÄR

Brukar ni klä ut er till Halloween?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I helgen fyller min pojkvän år så vi tänkte ha lite kalas för han här då. Jag tänkte baka lite till de men idag så ville jag provbaka Marknadsnougaten för att jag har aldrig bakat de tidigare. Och det var hur enkelt som helst! Det bästa är att de smakar precis som den nougaten man köper på marknaden.

Likes

Comments

Imorse vart det ingen sovmorgon inte. Jag gick upp kl.07:00 för att sedan köra min pojkvän. Sen stannade jag kvar hos mamma och pappa och vi kom precis hem från en lång skogspromenad. Tror vi var ute i säkert två timmar. Vi letade svamp och en hel full korg blev det. Sen hittade jag massa fin miljö att fota i skogen. Så mysigt!

Likes

Comments

Alltså vad ska man köpa för höst/vinterskor? Sneakers känns ju lite onödigt att köpa nu men samtidigt så är det typ de enda skorna som jag går i? Svårt val, är fortfarande lite sugen på ett par Timberlands.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar från Adviral1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR

Likes

Comments

Therese Lindgrens nya kollektion med NA-KD såklart!!! Alltså jag vill ha allt? Allt är verkligen så himla fint! Jag har två plagg tidigare från hennes förra kollektion som jag älskar. Jag har iallafall redan klickat hem två plagg!

Likes

Comments

Alltså träden utanför vårat fönster?😍

Likes

Comments

Det här inlägger innehåller reklamlänkar från Adviral1 / 2 / 3 / 4 / 5

Likes

Comments

Älskar helger! Imorse när jag vaknade trodde jag för en sekund att jag skulle upp och jobba. Så kom jag på att det är helg. Så skönt!

Likes

Comments

Ja idag är det ju fredag den 13e? Såg det nu. Idag har jag jobbat, vart en snabb lite promenad med hunden på rasten och nu har jag och pojkvännen gjort i ordning en bricka med massa gott.

Likes

Comments